B

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• B
      Beekay, Hangi Psu'yu Almalıyım? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bu psu'nun beyaz versiyonu varmış da nereden bulabilirim acaba satışı var mıydı?
    • B
      Beekay, Hangi Psu'yu Almalıyım? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam 5-6k civarı
    • B
      Beekay, Kasa-PSU kategorisinde Hangi Psu'yu Almalıyım? başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba sisteme sizce hangi psu'yu almalıyım? Ekran Kartı: Gigabyte 5070 windforce oc Anakart: msi b840m wifi 6e İşlemci: 7800x3d Kasa: msi mag pano m100r...
    • B
      Beekay, İşlemci kategorisinde Hangi İşlemciyi Almalıyım? başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba Gigabyte 5070 windforce oc var ekran kartı olarak. Anakartım ise MSI B840M GAMING PLUS WIFI6E bunlara uygun hangi işlemciyi almalıyım? (Bütçe 12-13k...
    • B
      Beekay, Hangi Anakartı Almalıyım? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      [H3 id='Ryzen+5+7500X3D+dnyorum+ilemci+olarak+onun+yerine+tavsiye+edebileceiniz+var+m+yoksa+bunu+almal+mym'][/H3] Ryzen 5 7500x3d düşünüyorum işlemci...
    • B
      Beekay, Hangi Anakartı Almalıyım? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bütçe max 6-7k
    • B
      Beekay, Anakart kategorisinde Hangi Anakartı Almalıyım? başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba. Elimde gigabytr 5070 Windforce oc var. Buna hangi anakartı almalıyım? Aklımda amd işlemcili bir kurmak var. Sizce hangisini almalıyım aklımda şu an...
    • B
      Beekay, Anakart kategorisinde Ekran kartıma hangi anakart'ı almalıyım? başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, elimde gigabyte rtx 5070 windforce oc ekran kartı var. Bu ekran kartına aşırı pahalıya kaçmadan anakart, işlemci vs vs almak istiyorum. Hem...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,591
Üyeler
197,000
Son üye
seind
Geri