İnceleme HONOR 400 İnceleme / Kullanıcı Deneyimlerim

hocam ısınma vs oluyor mu ? oyunlarda (pubg)
Hocam günlük kullanımda hiç ısınma olmadı, oyun olarak sadece clash royale oynuyorum, onda da elle hissedebileceğim bir sıcaklığa denk gelmedim. Konuda benchmark test videosu var, orada tam yükte kaç dereceye çıkıyor görebilirsin.

hızlı şarj batarya sağlığına ne kadar etkisi var acaba
Hocam uzun vadede batarya ömrünü normale göre daha hızlı bitirir. Bu sebeple çok acelen olmadıkça hızlı şarj açmamanı tavsiye ederim, normal hızı da gayet hızlı dolduruyor. Aldığımdan bu yana hızlı şarjın batarya performansıma gözle görülür etkisi olmadı.

Ekran koruyucu arıyorum iyi öneri olan var mı yurt içi veya yurt dışı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran koruyucu önerecek var mı yurt içi yurt dışı

Hocam uzun vadede batarya ömrünü normale göre daha hızlı bitirir. Bu sebeple çok acelen olmadıkça hızlı şarj açmamanı tavsiye ederim, normal hızı da gayet hızlı dolduruyor. Aldığımdan bu yana hızlı şarjın batarya performansıma gözle görülür etkisi olmadı.
hocam batarya nasıl değiştirilemiyor yol yordamı yokmu hiç anlamadım şimdi ben...

hocam batarya nasıl değiştirilemiyor yol yordamı yokmu hiç anlamadım şimdi ben...
Değişir batarya yok diye belirtilmiş. İşini bilen değiştirir tabi orası ayrı.

Hocam günlük kullanımda hiç ısınma olmadı, oyun olarak sadece clash royale oynuyorum, onda da elle hissedebileceğim bir sıcaklığa denk gelmedim. Konuda benchmark test videosu var, orada tam yükte kaç dereceye çıkıyor görebilirsin.
120 fps pubg ya da ağır araba oyunu dener misin hocam

Öneriye açığız jelatin iyii mi ama kirilmaya dayanıklı değil
Zore'nin ürünlerine bakabilirsin. Kutudan çıkan kılıfı da bunlar üretiyor.

Yurt dışı bu var : https://www.amazon.com.tr/Ibywind-Ç...400+ekran+koruyucu&qid=1765898009&sr=8-7&th=1
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

120 fps pubg ya da ağır araba oyunu dener misin hocam
Oyun oynamıyorum hocam, pubg 120 fps desteği yok. Araba oyunlarında veya diğer oyunlarda kasacağını pek sanmıyorum, işlemci güçlü.

Geri