Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

Yeni sistem aldım yorumlarınızı merak ediyorum. Genellikle Valorant oynuyorum.

İnşallah alırlar hocam almazlarsa THH ye başvurup iade ettirebilirsin biraz uğraştırır sadece. İstersen tabi.
  2. Yvşlagaçtanealıyon

4070 super ve sıvı soğutmaya 600 watt yeter mi

Komple sistemi yaz dostum
  3. Yvşlagaçtanealıyon

Öbür arkadaşınkini sordum ama geçmiş öğretmenler gününüz kutlu olsun hocam.Sizlere saygımız sonsuz.
  4. Yvşlagaçtanealıyon

Oha ben çocuktur gidip vatandan anasına babasına aldırmıştır diyordum ne çocuğu :D Helal olsun ona 2 katı fiyatına sistem dizmek beceri ister
  5. Yvşlagaçtanealıyon

Gerçekten kral doğru söylüyor ne zorluklarla biriktirildiğini kimse ne anlar ne bilir.İadesini ver gitsin ama tahminimce alacağın cevap şu : ''Kişisel özelleştirilen sistemleri iade alamıyoruz'' gibi gibi. 1732642586 Kaç yaşında kral ?
  6. Yvşlagaçtanealıyon

Millenicomdan geçebileceğim servis sağlayıcısı önerisi

Bilmiyorum hiç kullanmadım ama yılbaşına doğru çoğu operatör o fiyatlara çıkacaktır.
  7. Yvşlagaçtanealıyon

Kampanyalı 35K ya çıkan sistemi nasıl 88K ya aldı kral. Vatandan almıştır kesin
  8. Yvşlagaçtanealıyon

Boşver sen mecbur kalmışsın o yüzden sana bir şey anlatmamız çok mantıksız olur. Keyfi alsan o zaman mızrak hesabı yapardık ama yapacak bir şey yok. ALLAH can sağlığı versin alırsın güzel birşeyler.
  9. Yvşlagaçtanealıyon

Millenicomdan geçebileceğim servis sağlayıcısı önerisi

Hepsi aynı olacak kral yılbaşında için rahat olsun. Seyret TT portlara zam yapar onlar da bize o yüzden TURKNET.
  10. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam leptop lazım olan adama ben mızrak hesaplaması yapmıyorum gerçekten. Yeri geliyor öylebi lazım oluyorki 3080 olacağına 3050 olsun leptop olsun diyorsun. Takılma senlik bir şey yok lazımsa en iyisini yapmışsın.
  11. Yvşlagaçtanealıyon

Gerçekten kral kötü bir niyetimiz inan yok seni parçalarından soğutmak da istemiyoruz ama gerçekleri söylememiz lazım yani. Arkadaş çok iyi açıklamış yani bizim anlatmak istediğimizi ağzına sağlık kral
  12. Yvşlagaçtanealıyon

Olan olmuş hocam mızrağı topu tüfeği yok artık :D
  13. Yvşlagaçtanealıyon

Bana gerek yok kral forumda konu açsan zaten tonla 4080Super sistem atarlar. Piyasa tonla 4080Super sistem dolu yani.Senin gidip kötü kasa PSU lu sistem alman kötü olmuş hadi onu geçtik. Üstüne masraf açtın e maliyet de yükseldi daha iyi sistemler alabilirdin ek masarafa.O yüzden bir an önce...
  14. Yvşlagaçtanealıyon

Genelinin hava akışı rezil kepaze kral akvaryum kasa görüntü işi. Anca şöyle düzeliyor. 3 Tane alta içeri çekecek şekilde takıyorsun yandaki ve sıvı soğutmanın 3 fanı tahliye edecek şekilde az çok iş yapıyor.
  15. Yvşlagaçtanealıyon

İşte öyle bir şey maalesefki yok önemli olan içindeki parçaların kalitesi. Asusun sertifikasızı gampepowerin goldundan iyidir öyle düşün. Şuan bu mesajı sana 2008 de alınan Asus PSU nun güç verdiği pc den yazıyorum mesela. O yıldan beri tık yok sertifika falan hak getire. 1732641482 Bütçene göre...
  16. Yvşlagaçtanealıyon

Harbi paraya emeğe yazık valla diyorum en kötü hiç yapamadın dediğin gibi 5000 serisi beklenir 4080Superi de almadık diyelim. Ama gidip 4070TiS alıp birde üstüne gamepower kasa PSU ah ah. 1732641299 Kasanın hava akışı çok kötü kral.
  17. Yvşlagaçtanealıyon

AMD aldın gördün işte kral bak ne oldu ekstradan masraf açtı üstüne senin ekran kartında düşük 4080Super olması lazım en kötü.
  18. Yvşlagaçtanealıyon

Reis çok basit ben anlatacağıma yan sekme aç gamepower psu alınır mı? yaz detaylı bir şekilde forumlarda anlatıyorlar
  19. Yvşlagaçtanealıyon

Reis illa gold olmasına gerek yok olsa iyi olur ama önemli olan içindeki parça kalitesi.
  20. Yvşlagaçtanealıyon

Çok fazla vermiş kral şimdi üstüne birde PSU masrafı açtı olmaması gereken bir şey. 14900K+4080Super alırdım şahsen ben.
Top Bottom