Neler Yeni

Millenicomdan geçebileceğim servis sağlayıcısı önerisi

KınalıKeçi

80+ Bronze
şu an millenicomluyum 4 5 ay oldu indirimli fiyattan yararlanıyorum ama aşağıda yazan küçük yazıları yeni okudum indirimli aylar bittikten sonra 520 liradan muaf olacağım bu para çok değil mi her ay için ?

100mbps fiber altyapı mevcut en mantıklı sağlayıcı şuan güncel olarak hangisidir, iyi akşamlar

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,335
İsim
.
şu an millenicomluyum 4 5 ay oldu indirimli fiyattan yararlanıyorum ama aşağıda yazan küçük yazıları yeni okudum indirimli aylar bittikten sonra 520 liradan muaf olacağım bu para çok değil mi her ay için ?

100mbps fiber altyapı mevcut en mantıklı sağlayıcı şuan güncel olarak hangisidir, iyi akşamlar
Hepsi aynı olacak kral yılbaşında için rahat olsun.
Seyret TT portlara zam yapar onlar da bize o yüzden TURKNET.

Rafethan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rafethan Çolak

Superonline olabilir 450 TL 25mbps. tavsiye ederim.
https://m.superonline.net/ev-intern...ea-ozel-2-ay-ucretsiz-fiberin-yildizi/25-mbps

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,335
İsim
.
türknet e baktımda fiber modem ücreti kurulm ücreti vs yansımaz dimi sonradan sabit 500tl mi ? her şey dahil yani
Bilmiyorum hiç kullanmadım ama yılbaşına doğru çoğu operatör o fiyatlara çıkacaktır.

Saltlake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kenan
Gibirnet tavsiye ederim isterseniz indirim kodu verebilirim 13 aydır kullanıyorum sorunsuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,541
Üyeler
168,145
Son üye
burakoner
Top Bottom