Arama sonuçları: *

1. Ferocious

YKS Koçluk Tavsiyesi

tabi hocam buyrun
  2. Ferocious

Dershaneye gitmeden mezuna kalınır mı?

Koçluk tavsiyeniz var mı
  3. Ferocious

YKS Koçluk Tavsiyesi

YKS Sonucum yukarıda görüldüğü gibi. Tıp idealim olduğu için mezuna bıraktım ve 2 haftadır AYT Matematik kampı yapıyorum. Yani çalışmaya başladım bile. Online koçluk tavsiyesi olan var mı?
  4. Ferocious

annem yıllığı 100k olan bi dershaneye vermeye hazırdı ben istemedim hocam böyle düşünebilirsiniz
  5. Ferocious

kendimi sadece ayt matematikte eksik görüyorum onun için de sıfırdan tekrar bi kampa başladım şu anda evde eyüp b hocamın vdd serisiyle, fen derslerim zaten neredeyse full o yüzden onları branş denemeleriyle stabil tutmayı planlıyorum
  6. Ferocious

Koçluk için tavsiyeniz var mı hocam
  7. Ferocious

Tıp hayalim var başka bölüm düşünmüyorum.
  8. Ferocious

Bir deneme kulübüne katılmayı düşünüyorum direkt eylül itibariyle
  9. Ferocious

Şöyle bir sonuçtan sonra tıp istediğim için mezuna kalma kararı aldım. Kendi başıma hazırlanmam sizce mantıklı mı?
  10. Ferocious

Kasa fanları beyaz yanıyor ve dönmüyor

takılı reis olmasa zaten hiç dönmezdi pc açılıyoken az dönüp duruyor bana kontrolcü kaynaklı gibi geliyor
  11. Ferocious

Kasa fanları beyaz yanıyor ve dönmüyor

Gamepower Horizon MESH kasamın fanları bazen fan kontrol kumandasından herhangi bir tuşa basınca böyle oluyordu, kontrolcünün fan yazılı kablosunu çıkar tak yapınca anca düzeliyordu. Bugün yanlışlıkla kasanın üstündeki rgb tuşuna bastım ve yine aynı durumla karşı karşıyayım ne yaptıysam da...
  12. Ferocious

Güç tuşuna bastığımda pcde tık yok

konuda değindiğim ggibibilgisayar kapalıyken bile anakartımda bi kırmızı led yanıp sönüyordu o artık yanmıyor
  13. Ferocious

yanık kokusu var mı diye baktım da hocam yok yani zaten bilgisayar kapalıydı dediğim gibi ne olduysa oluyoken
  14. Ferocious

evet hocam açık
  15. Ferocious

denedim hocam hiçbir şey olmuyor
  16. Ferocious

elektrik gelmediğinden pc açılmıyor büyük ihtimalle zaten hocam prizi değiştirdim psu kablosu değiştirdim pc açıp tozunu aldım psu fanının ve genel anlamda ön port devresinin ama bir şey değişmedi anakart ışığım bile yanmıyor hâla
  17. Ferocious

Sistemim imzamda bulunuyor. Bilgisayarı kapatıp maç izlemeye gitmiştim. Herhangi bir elektrik kesintisi olmadı bu süreçte. Maç bitti ve bilgisayarıma geri döndüğümde güç tuşuna bastığımda bilgisayarım açılmadı. Normalde anakartımda yanıp sönen kırmızı bir led vardı şu an o da yanmıyor. PSU...
  18. Ferocious

HyperX Cloud II Wireless Ses Tekerleği

Ekteki fotoğrafta gösterdiğim yer yani kulaklığın ses tekerleği olması gerektiği gibi çalışmıyor. Sesi sadece açıyor ama kısmıyor. Sanırım temassızlık tarzı bir şey var fiziksel olarak. Çünkü tuşa basar gibi dokunduğumda bile sesi açmaya çalışıyor. Kulaklığı aldıktan 2-3 ay sonra olmuştu şimdi 2...
  19. Ferocious

Yardım Hangi kasayı seçmeliyim?

XPG Valor'ı al rahatına bak brom
  20. Ferocious

r5 3600 2.el ne kadar eder?

piyasası 1700 1900 arası zaten üstüne gitmez hocam da 1700 alabiliyorsan 1700 demeye çalış
Top Bottom