Bir deneme kulübüne katılmayı düşünüyorum direkt eylül itibariyleDershanesiz de kazanırsın bence fakat 2. dönem gibi bir dershaneye yalnızca deneme sınavlarına katılsan iyi olur.
Hocam gereksiz stress olur puaniniz iyi aslinda tiptan baska bisey dusunmuyormusunuzAlıntıyı görüntüle
Şöyle bir sonuçtan sonra tıp istediğim için mezuna kalma kararı aldım. Kendi başıma hazırlanmam sizce mantıklı mı?
Konu eksiğim yok demen için ilk 1000de olman lazım bu adam neyi yanlış yaptıda 90bin olduBöyle bir sonuç yapmak konu eksiğim yok demek zaten yaptığın sıralama kötü değil ama ideallerin doğrultusunda mezuna kaldıysan emin ol dershane fayda sağlamaktan çok zarar verir planlı ve programlı biriysen zaten bildiğin konuları evde 1 sene boyunca tekrar tekrar çalışmak seni istediğin yere getirir
Ama evde çalışmak zor bence dikkat dağıtıcı çok şey oluyor. Günlük olarak kütüphaneye falan gitsen daha rahat olursun benceDershanesiz de kazanırsın bence fakat 2. dönem gibi bir dershaneye yalnızca deneme sınavlarına katılsan iyi olur.
Tıp hayalim var başka bölüm düşünmüyorum.Hocam gereksiz stress olur puaniniz iyi aslinda tiptan baska bisey dusunmuyormusunuz
Dershane şart değil ama seni takip eden biri olsa güzel olur koçluk düşünebilirsinAlıntıyı görüntüle
Şöyle bir sonuçtan sonra tıp istediğim için mezuna kalma kararı aldım. Kendi başıma hazırlanmam sizce mantıklı mı?
Koçluk için tavsiyeniz var mı hocamDershane şart değil ama seni takip eden biri olsa güzel olur koçluk düşünebilirsin
eğer benim gibi biraz dara geldikten sonra çalışan biri isen dershane şart ancak kendinde çalışabiliyorsan yani tembel ve üşengeç değilsen gitmesende olur tyt de konu eksiğin yok gibi gözüküyor ayt de biraz daha sağlan çalışma istiyor gibi gömrünüyor burdan.Alıntıyı görüntüle
bence abartmayalım dershane demek her gün belli bir yol çekmek + olarak halihazırda bildiğin şeyleri hocalardan bir daha dinleyip zaman kaybetmek demek. Konu eksiği yok derken kusursuz derecede bitirmiş değil varsa da spesifik konularda vardır onlara da ekstra çalışarak zaten bitirebilir bu işi.Konu eksiğim yok demen için ilk 1000de olman lazım bu adam neyi yanlış yaptıda 90bin oldu
Maddiyat nasılKoçluk için tavsiyeniz var mı hocam
Yanlış düşünüyorsun hocam ben 30bin yaptım bu sene özellikle fenden bilmediklerim vardı yetiştiremedimbence abartmayalım dershane demek her gün belli bir yol çekmek + olarak halihazırda bildiğin şeyleri hocalardan bir daha dinleyip zaman kaybetmek demek. Konu eksiği yok derken kusursuz derecede bitirmiş değil varsa da spesifik konularda vardır onlara da ekstra çalışarak zaten bitirebilir bu işi.