Hali hazırda F160 kullanıyorum ama max 53cm uzayabiliyor ve çift monitör kullanımında bence iyi değil. Tek tek kol alarak kullanmak istiyorum. Masam büyük...
22k fiyatına da gayet alınır bir monitör alienware serisinden sonra kullandığım gerek malzeme kalitesi gerekse panel olarak en kaliteli monitör düşünmeyin...
Merhaba
Ayda yılda 1 kullanıyorsanız elinizdeki bence işinizi görür bende profesyonel olarak hilti bosch makita Milwaukee kullandım ev için einhell bence...
elimdeki cihaz bozuldu ondan dolayı yeni bir ürün almak istiyorum. aynı tarzda bir ürün alırsam bosch go 3 düşünüyorum ama onlarında fiyatı 2.500tl den...
Bazı ürünleri inceledim. daha önce bosch ixo 7 nin eski modelinden kullanmıştım vidalama işlemlerini aslında sorunsuz gerçekleştiriyor ama acaba elimin...
benim tavsiyem sisteminiz ve bütçeni müsaitse samsung G6 G61SD 2k oled monitörünü alın çok fark yok inanılmaz fark var. boşuna 1080p monitörlere hz parası...
WLmouse Beast X Tempered Limited Edition bu modelin deliksizinden bahsediyorsunuz sandım ben onun deliksizi var çünkü bende ondan sipariş verdim zaten...
max modelinin deliksizi var ama yanlış mı kontrol ettiniz acaba. Benim el ölçüm 19cm Lamzu maya x kullanıyorum bu tam okey sınırda daha ufağı olmaz benim...
Evet ben de oyle dusunuyorum ama bilemedim🫣🫣🫣 ayin 28 ine kadar delikli mouse bulup denemeyi dusunuyorum cok pahali bir mouse stogun hemen bitecegini sanmam...
Wlmouse Strider ve Sword X modellerinde yan delik kisimlarinin neredeyse olmadigini gorunce o deliklerin rahatsizlik verdigini dusundum sonucta onlar daha...
delikli modellerde yanları grip ile kapatsanız bile parmak eğer boşluğa geliyorsa orada göçme olacaktır diye düşündüm ben biraz hassasım mousepad de nokta...