oblivion34 isimli üyenin son içerikleri

1. O

Scroll Sorunu Yaşatmayacak Kablosuz Mouse Önerisi

Merhaba. Lamzu Maya X kullanıyorum, scroll sorunu başladı, temizledim ettim ama nafile. Eskiden daha çok oyun için kullanıyordum ama son 5-6 aydır sadece edit yapıyorum ve scroll beni gerçekten zorlamaya başladı. Benim için önemli olan scroll sağlam olsun, sorun çıkartmasın ve kablosuz olması...
  2. O

F/P Kablosuz Mouse Önerisi

bütçe sıkıntısı yok hocam ama çok çabuk yıpranacağından çok da iyi bir mouse alıp boşa gitmesini izlemek istemiyorum.
  3. O

F/P Kablosuz Mouse Önerisi

Lamzu maya x kullanıyorum ama artık oyun oynamaktan çok edit yaptığım için scroll da atlama sorunları başladı. Açtım temizledim vs yaptım ama düzelme olmadı. Tam anlamıyla fiyat performans bir mouse önerisi istiyorum çünkü artık sadece edit yaparken kullanacağım boş yere pahalı bir mouse alıp...
  4. O

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

https://www.itemsatis.com/yapay-zeka/18-ay-gemini-ai-pro-aktivasyon-kodu-5553215.html Bu satıcıdan aldım süper hızlı ve güvenilir sorunsuz etkinleştirdim öneririm.
  5. O

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

en güvenilir neresi nereden alalım ? itemsatis mi kinguin mi ?
  6. O

❌İndirim Bitti! Karaca Hatır Közde Türk Kahve Makinesi (5 Fincan Kapasiteli) 1399 TL

bende türk kahvesi makinesi almak istiyorum ama çok iyi değil diyorlar. sinbonun basit olan modeli daha iyi diyorlar ama deneyimi olan var mı ?
  7. O

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

benim işim biraz fazla klavye ile parmaktan kayma olayı olabileceğini düşünerek sipariş vermemiştim sanırım bu sorunu yaşayacağım için sipariş vermemeliyim.
  8. O

hocam bende bunu almayı düşünüyorum ama yazım hissi nasıl ? farklı bir keycaps olduğu için tereddüt etmiştim. parmağınız kayıyor mu sesi nasıl vs bilgi verebilir misiniz önerir misini ?
  9. O

hocam stoklar ne zaman güncellenecekti ?
  10. O

Pocket 4 23.349tl Dibin Dibi

farklı satıcıdan mevcut amazon kalmadı
  11. O

Pocket 4 23.349tl Dibin Dibi

stok var neye göre bitmiş dediniz ?
  12. O

3 switchden sizin favoriniz hangisi olurdu ?
  13. O

White Jelly modelinin Strawberry Mint switch modeli kalmış alsam mı hocam önerir misiniz yoksa diğer switchleri mi beklesem ne dersiniz ?
  14. O

hangisini alalım arkadaşlar en iyisi hangisi switchlerden
  15. O

Djı Osmo Pocket 4 31.320tl

bekleyin pro modeli çıkacak onu alırsınız
Geri