oblivion34 isimli üyenin son içerikleri

1. O

🔥İndirim Karaca Hatır Közde Türk Kahve Makinesi (5 Fincan Kapasiteli) 1399 TL

bende türk kahvesi makinesi almak istiyorum ama çok iyi değil diyorlar. sinbonun basit olan modeli daha iyi diyorlar ama deneyimi olan var mı ?
  2. O

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

benim işim biraz fazla klavye ile parmaktan kayma olayı olabileceğini düşünerek sipariş vermemiştim sanırım bu sorunu yaşayacağım için sipariş vermemeliyim.
  3. O

hocam bende bunu almayı düşünüyorum ama yazım hissi nasıl ? farklı bir keycaps olduğu için tereddüt etmiştim. parmağınız kayıyor mu sesi nasıl vs bilgi verebilir misiniz önerir misini ?
  4. O

hocam stoklar ne zaman güncellenecekti ?
  5. O

Pocket 4 23.349tl Dibin Dibi

farklı satıcıdan mevcut amazon kalmadı
  6. O

Pocket 4 23.349tl Dibin Dibi

stok var neye göre bitmiş dediniz ?
  7. O

3 switchden sizin favoriniz hangisi olurdu ?
  8. O

White Jelly modelinin Strawberry Mint switch modeli kalmış alsam mı hocam önerir misiniz yoksa diğer switchleri mi beklesem ne dersiniz ?
  9. O

hangisini alalım arkadaşlar en iyisi hangisi switchlerden
  10. O

Djı Osmo Pocket 4 31.320tl

bekleyin pro modeli çıkacak onu alırsınız
  11. O

Edit için 970 EVO Plus'dan 9100 Pro geçmek?

Merhaba. samsung 970 evo plus kullanıyorum oyun performansı için fazlasıyla yetiyor aslında hiç şikayetim yok yalnız son zamanlarda video edit yapıyorum ara geçişlerde vs donma yapabiliyor kısa süreli. şuan sadece odağım edit yapıp içerik üretmek acaba 9100 pro geçsem boş bir harcama mı yapmış...
  12. O

🔥İndirim Sanal Çadır İndirimleri

buranın fiziki mağazası bana çok yakın. ilk çıktığı zamanlar gerçekten güzel indirimler oluyordu ama şuan için pek mantıklı değil bilginize. gaza gelip alışveriş çılgınlığına kapılmayın derim. güvenilir firma ondan yana şüpheniz olmasın.
  13. O

🔥İndirim IKEA Markus %20 İndirim

yılların markus kullanıcısı olarak kalite aynı kalite değil dostlar bilginiz olsun. eskiyen markusun üzerine yakın bir zamanda yenisini aldım ama asla aynı değil memnun değilim. mekanizmada sallantı var 10 yıl garantili ürün aradım kayıt oluşturdum gelip evde incelediler ama kedilerim koltuğumu...
  14. O

Razer DeathAdder V3 Pro Optik 4759tl🔥

v4 pro çıktı alacakların bilgisine
  15. O

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

kz prx bekliyorum indirimde denk gelen olursa etiketlerse çok sevinirim
Geri