Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

Hisse almama yardim edebilirmisiniz?

Bu işler böyle öneri yapın diyerek girilecek işler değil
  2. Yvşlagaçtanealıyon

4070 super ve sıvı soğutmaya 600 watt yeter mi

Yeter ama tavsiye etmem.
  3. Yvşlagaçtanealıyon

Yeni sistem aldım yorumlarınızı merak ediyorum. Genellikle Valorant oynuyorum.

Dediğim gibi hocam peşine düşer hakkını savunursan iade aldırırsın ama uzun sürer. Uğraşmak istemezsende bir PSU alırsın kullanırsın biraz değil baya pahalıya almış olursun bu sefer ama sorunsuz sıkıntısız rahat rahat kullanırsın ne kadar pahalıya alsanda herkesin sahip olmak isteyeceği üst...
  4. Yvşlagaçtanealıyon

Transporter için kışlık lastik önerisi

Reis michlein tavsiyemdir biz 9 sene pirelli kullandık aynı model sıkıntı çıkarmadı ama tavsiye etmiyorum pirelli alma. En kötü continental bakın.
  5. Yvşlagaçtanealıyon

Pirelli alma lastiksiz araba hiçtir verin 20K zaten arabanın yere temas eden tek yeri.
  6. Yvşlagaçtanealıyon

Michlein güzel kral tercih edebilirsin
  7. Yvşlagaçtanealıyon

İnşallah alırlar hocam almazlarsa THH ye başvurup iade ettirebilirsin biraz uğraştırır sadece. İstersen tabi.
  8. Yvşlagaçtanealıyon

4070 super ve sıvı soğutmaya 600 watt yeter mi

Komple sistemi yaz dostum
  9. Yvşlagaçtanealıyon

Öbür arkadaşınkini sordum ama geçmiş öğretmenler gününüz kutlu olsun hocam.Sizlere saygımız sonsuz.
  10. Yvşlagaçtanealıyon

Oha ben çocuktur gidip vatandan anasına babasına aldırmıştır diyordum ne çocuğu :D Helal olsun ona 2 katı fiyatına sistem dizmek beceri ister
  11. Yvşlagaçtanealıyon

Gerçekten kral doğru söylüyor ne zorluklarla biriktirildiğini kimse ne anlar ne bilir.İadesini ver gitsin ama tahminimce alacağın cevap şu : ''Kişisel özelleştirilen sistemleri iade alamıyoruz'' gibi gibi. 1732642586 Kaç yaşında kral ?
  12. Yvşlagaçtanealıyon

Millenicomdan geçebileceğim servis sağlayıcısı önerisi

Bilmiyorum hiç kullanmadım ama yılbaşına doğru çoğu operatör o fiyatlara çıkacaktır.
  13. Yvşlagaçtanealıyon

Kampanyalı 35K ya çıkan sistemi nasıl 88K ya aldı kral. Vatandan almıştır kesin
  14. Yvşlagaçtanealıyon

Boşver sen mecbur kalmışsın o yüzden sana bir şey anlatmamız çok mantıksız olur. Keyfi alsan o zaman mızrak hesabı yapardık ama yapacak bir şey yok. ALLAH can sağlığı versin alırsın güzel birşeyler.
  15. Yvşlagaçtanealıyon

Millenicomdan geçebileceğim servis sağlayıcısı önerisi

Hepsi aynı olacak kral yılbaşında için rahat olsun. Seyret TT portlara zam yapar onlar da bize o yüzden TURKNET.
  16. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam leptop lazım olan adama ben mızrak hesaplaması yapmıyorum gerçekten. Yeri geliyor öylebi lazım oluyorki 3080 olacağına 3050 olsun leptop olsun diyorsun. Takılma senlik bir şey yok lazımsa en iyisini yapmışsın.
  17. Yvşlagaçtanealıyon

Gerçekten kral kötü bir niyetimiz inan yok seni parçalarından soğutmak da istemiyoruz ama gerçekleri söylememiz lazım yani. Arkadaş çok iyi açıklamış yani bizim anlatmak istediğimizi ağzına sağlık kral
  18. Yvşlagaçtanealıyon

Olan olmuş hocam mızrağı topu tüfeği yok artık :D
  19. Yvşlagaçtanealıyon

Bana gerek yok kral forumda konu açsan zaten tonla 4080Super sistem atarlar. Piyasa tonla 4080Super sistem dolu yani.Senin gidip kötü kasa PSU lu sistem alman kötü olmuş hadi onu geçtik. Üstüne masraf açtın e maliyet de yükseldi daha iyi sistemler alabilirdin ek masarafa.O yüzden bir an önce...
Top Bottom