Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

1000 TL bütçe kulaklık önerisi

Buds fe indirime giriyor mu hocalarım
  2. RevenKalr

1000 TL bütçe kulaklık önerisi

Hem sporda müzik dinlerken hem bilgisayarda oyun oynarken kullanabileceğim kablosuz (kulak üstü yoktur) kulak içi kulaklık istiyorum. Varsa kulak üstüde olur, anker q30 um vardı kırıldı
  3. RevenKalr

🔥İndirim Sony Playstation 5 Pro 39K (İthalatcı Garantili )

Bence de pc çok mantıklı hocam 1732512827 Rahatlık konusundan olabilir hocam ama pc de çok daha fazla işlev var
  4. RevenKalr

Beyaz Ankastre önerisi

35k bütçemiz var, ne önerirsiniz? Baştan mutfak yaptırıcaz, beyaz renk istiyoruz.
  5. RevenKalr

🔥İndirim Veba Maskesi 75 Tl ( Temu Vergisiz )

Hocam 105 lira ve minimum 670tl sepet olması lazım diyor
  6. RevenKalr

The last of us oynarken işlemcim %100 oluyor normalmi

Hocam işlemcinin %95 kullanması normal değil gibi ama bilmiyorum denemedim. Sadece oyun mu kullanıyor o kadar, görev yöneticisinden bakabilir misiniz? Ne kullanıyor işlemciyi Oyunda kasma, drop vesaire bir şey var mı?
  7. RevenKalr

The last of us oynarken işlemcim %100 oluyor normalmi

Oyun içinden after burner ss ini atabilir misiniz hocam
  8. RevenKalr

Ps5 alasım vardı ama şu an ihtiyaç duymuyorum, god of war için istiyordum o da çıktı zaten. Oyundayım hatta şuan 😅
  9. RevenKalr

Playstationun ne özelliği kaldı ki şuan? Exclusive oyunlar için alırdım normalde ama çoğu bilgisayara çıktı zaten, bi spiderman 2 yok o da çıkar herhalde. Laptop falan almak daha mantıklı olmaz mı ya
  10. RevenKalr

100K 125CC Motor Önerisi

TVS apache 200 100k larda şuan, al geç
  11. RevenKalr

Motosiklet orta sehpa sıkıntısı

Hocam bunu en iyi motrcu usta anlar, sizin motora uygun bi orta sehpa varsa veya orijinalini bulabiliyorsanız yenisiyle değiştirin.
  12. RevenKalr

Sevgilimin geçmişi Abilerim tavsiye istiyorum

2-3 hafta sonra söyleyeceğim hocam. Hayırlısı olsun
  13. RevenKalr

Hocam çok uzatmadan bir kaç hafta deneyeceğim, baktım eskisi gibi olmuyor ayrılmak en iyisi olucak
  14. RevenKalr

Hocam ne hissettiğimi anlayamıyorum, çok seviyordum ama ögrendiklerimi dusundukce midem bulanıyor. 1731524973 Hocam adını koyalı 2 ay oldu ama 6 7 aydır böyleyiz oncesindede yakin arkadastik zaten
  15. RevenKalr

Doğruyuda doğrumuda bilmiyorum ki
  16. RevenKalr

Tamamen önemsiz hale geldigini dusunuyorum onun için, konuşmaları mimikleri herşeyi kesinlikle umursamadığını gosteriyor. Ama ben gecmiste boyle birsey yapmasini kaldiramiyorum, devam edecek miyim bilmiyorum 1731523118 Hocam test edebilecek biri olduğumu düşünmuyorum, yapamam öyle bir şey...
  17. RevenKalr

Hocam kendisini gerçekten çok seviyordum, aşık olabileceğim en iyi şekilde aşık olduğumu düşünüyorum, çok iyi bir ilişkimiz vardı ama ben biraz daha kapalı düşünceli bir insanım o bu konularda biraz daha açık. Ne kadar çok sevsemde bu öğrendiklerimden sonra duygularım çok bastırıyor, ayrılmam...
  18. RevenKalr

Öyle yapıcam hocam, bir süre kafa dinleyip devam etmeye çalışıcam. Olmazsa onuda üzmenin manası yok, sen yoluma ben yoluma 1731514121 Hocam yazdığınızı tekrar tekrar okuyorum, bu düşünceye girip onun yanında kalmak istiyorum ama yüzüne bile bakasım gelmiyor hatırlayınca.
  19. RevenKalr

Teşekkürler hocam, tavsiyenizi dikkate alacağım
  20. RevenKalr

Arda abim aklıma yemin ederim sen geldin dün konuşup dertleşmek için, ama yazmaya yüz bulamadım 1731487534 Bebi anlayıp değer verdiğini, eski hataları olduğunu düşünüyorum. Sevdigim için duygularımı bastırıp devam etmeyi deneyeceğim, baktım yapamıyorum. Allah a emanet der yoluma bakarım
Top Bottom