Oyun içinden after burner ss ini atabilir misiniz hocam1080p yüksekdede-düşükdede aynı stok fanla soğutuluyor işlemci
hocam şimdi afterburner ayarı yaptım görev yöneticisinden bakıyordum bi sorun yok gözüküyor değilmiOyun içinden after burner ss ini atabilir misiniz hocam
Hocam işlemcinin %95 kullanması normal değil gibi ama bilmiyorum denemedim.hocam şimdi afterburner ayarı yaptım görev yöneticisinden bakıyordum bi sorun yok gözüküyor değilmi
hayır yok ama stok fanla kulllanıyorum onun derecelerinede baktım 80 e felan çıkıyorduHocam işlemcinin %95 kullanması normal değil gibi ama bilmiyorum denemedim.
Sadece oyun mu kullanıyor o kadar, görev yöneticisinden bakabilir misiniz?
Ne kullanıyor işlemciyi
Oyunda kasma, drop vesaire bir şey var mı?
Arka planda neler açık hocam? İşlemcinin besleyebilmesi lazım o kartı.hocam şimdi afterburner ayarı yaptım görev yöneticisinden bakıyordum bi sorun yok gözüküyor değilmi
Grafik ayarlarını yükselt düzelirhocam şimdi afterburner ayarı yaptım görev yöneticisinden bakıyordum bi sorun yok gözüküyor değilmi
Arka planda neler açık hocam? İşlemcinin besleyebilmesi lazım o kartı.
Grafik ayarlarını yükselt düzelir
şuan normalmi kanka soğutucu almam lazım amaİşlemciyi %100 kullanıyorsa oyunda darboğaz vardır grafikleri yükseltin
Başka bir oyunda denedin mi? Aynı sorunu başka oyunlarda yaşamazsan dert etme oyunun optimizasyonu ile alakalıdır.şuan normalmi kanka soğutucu almam lazım ama
yüksek alınca ayarları nerdeyse eşitlendi ss atamıyorumBaşka bir oyunda denedin mi? Aynı sorunu başka oyunlarda yaşamazsan dert etme oyunun optimizasyonu ile alakalıdır.