Hayır orijinal steam hesabımda var. YT'den baya bi çözüm videosu izledim ama hiçbiri işe yaramadıCRACK mi yükledin?
![steamcommunity.com](https://avatars.fastly.steamstatic.com/933860e5e7817b0fcb301f52c49fe266328fec3d_full.jpg)
Steam Community :: omerdgn10
Epic games'i severdim Steam'i görene kadar.ːLIMBO_boyː
Hayır orijinal steam hesabımda var. YT'den baya bi çözüm videosu izledim ama hiçbiri işe yaramadıCRACK mi yükledin?
Hayır orijinal steam hesabımda var. YT'den baya bi çözüm videosu izledim ama hiçbiri işe yaramadı
![]()
Epic games'i severdim Steam'i görene kadar.ːLIMBO_boyːsteamcommunity.com
Hayır orijinal steam hesabımda var. YT'den baya bi çözüm videosu izledim ama hiçbiri işe yaramadı
![]()
Epic games'i severdim Steam'i görene kadar.ːLIMBO_boyːsteamcommunity.com
Tamam, şimdi hemen tekrar yükleyip deneyeceğim sonucu size bildireceğim.Oyunu x86 program dosyalarından normal program dosyalarına al, öyle gir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Sabırsızlıkla bekliyorum.Tamam, şimdi hemen tekrar yükleyip deneyeceğim sonucu size bildireceğim.
Oyunu x86'da bulamadım başka yerde oyunOyunu x86 program dosyalarından normal program dosyalarına al, öyle gir.
Alıntıyı görüntüle
Yukardan alta alıcaksın.
Tamam onu normal program files a taşı.Oyunu x86'da bulamadım başka yerde oyun
Alıntıyı görüntüle
Adam RDR 2 dememek için ıkına ıkına çatlamış .dknk allah aşkına sorudaki oyunlara göre cevap ver rdr2 mi the last of us mı????????!!!!!!
2 oyunuda bitirdim, ikisinide çok seviyorum ama last of us derim çünkü akışı felan çok daha sürükleyici. RDR2 aşırı mola veriyor oyunda koparıyor hikayeden ve uzun soluklu bir oyun. Last of us öyle değil tek oturuşta bitirilir ve film gibi.rdr2 mi daha iyi the last of us mu
arkadaşım the last of us ın rdr2 den daha iyi olduğunu söylüyor
ben ise rdr2 yi savunuyorum
ikimizde rdr 2 ve the last of us oynadık ve bitirdik tabii ki kişinin kendi görüşü fakat sizlerin fikri nedir
hikaye bakımından fln görüşlerinizi yazarmısınız ?
Last of us da iyi bir oyuna ama rdr2 bambaşka bir oyun. Açık dünyası,gerçekçi detayları,yapay zekası ve hikayesi. Hadi ikisininde hikayesi iyi desek diğer sebeplerden rdr2 kazanıyor.rdr2 mi daha iyi the last of us mu
ikimizde rdr 2 ve the last of us oynadık ve bitirdik tabii ki kişinin kendi görüşü fakat sizlerin fikri nedir
THE LAST OF US daha iyirdr2 mi daha iyi the last of us mu
Şu anda steam oyunu göremiyor. Program filestan açtım yine olmuyor.Tamam onu normal program files a taşı.