Elin yatkınsa yaparsın. Bende kendim yapmayı seviyorum bölye şeyleri. İlk önce kafamdaki projeyi taslak olarak oluşturuyorum sonra detaylı modelliyorum...
Test genelde 10-15dk sonrasında sabitleniyor. Doğru koşullar %100 ayarlı değil. Konu güncellendi.
1791291443
MX-7 ile denemek istiyorum aslında ama eminim...
Gpu-Hot spot farkının sadece 10 derecede olması çok çok iyi bir sonuç. Sonuçta hava soğutmalı bir kart bu. 1 sene sonra bile hala 10 derece fark olması...
Sıcaklıklar artsa bile gpu ve hotspot farkı sabit kalmış. Tamamen aynı ortam koşullarında test yapmak lazım bunu karşılaştırmak için. Gördüğüm kadarıyla...
Hangi marka ve modellerin kaç GB'lık RAM'inin 10 bin TL ya da daha altını görmesini bekliyorsun? Çok ütopik bir beklenti de o yüzden sordum. Benim takip...
Bende iş verenim, böylelerini hiç anlamıyorum. Çalışanın hakkını gasp edince tatmin mi oluyorlar acaba. 130tl ile ne firman batar ne de zengin olursun. Bu...
Daha nesi olsun hocam felç kalacak neredeyse, belki de kalmıştır
1791038243
İyi ucuz atlatmışsın, ben hatalı u dönüşü yapan arabaya çarptım üst vücutta 6...
Işıklarda veya yol üzerinde park ve duraksama yapmak yasaktır tabelası varsa park eden araçları da belki tali kusurlu olarak gösterebilirsin. Kusur oranı...