Sınava giren herkesin hem gölüne göre hem de haklarında en hayırlısı olsun. Ben de ilk sene gram kitap yüzü açmamıştım ve 30 binde kalıp mezuna bırakmıştım...
Kardeşim Ferrari'ye LPG takmak gibi olmuş senin ki. Farklı bir hava soğutucuya bakabilirsin. Forumda 9800x3d ile hava soğutma kullanan arkadaşlar var...
Bom boş bir olay. Popüler kültür ögeleriyle veya varlıklarıyla var olmaya çalışan insanlar gözümde çok basitleşiyor. Belirli bir kültür düzeyine sahip...
Valla gencler amd nvidia kavgası yapmaya gerek yok konu tartısmaya acık bile değil tamamen bütce meselesi cebi 5080e uyan adama 9070xt önerenler mümkünse...
70-75 desen normal derdim ama 90lar yüksek. Oyun içi görüntü atabilir misin Msi afterburner ile. Occt ile cpu testi yapıp sonuçları da paylaşır mısın...
Sonra Turk kizlarini kotuleyince incel diyorlar
(yalan olmasin yabanci kizlarla muahbebtim olmadi ama turk kizlari gibi soyle halleri olmadikalrina %90...
Kardeşim bu kadar evham yapma. Alt tarafı bir sınav. Senin gibi binlercesi giriyor. O kadar kasma ünilerde bir b.k yok zaten. Tıp kazanamadığın sürece direk...
10. sınıfız o zamanlar okulda turnuva olmuştu. Bizim sınıfın kalecisi bendim. Çok çekişmeli maçlar vardı. Senin yazını okuyunca o günlere gittim. Her maça...