Aynı macunu kullanıyorum sadece soğutucu 420 mm bende, yüke girmediği sürece fanlar yüksek hızda çalışmıyor hissetmemen biraz normal bende hissetmiyorum çünkü.
Şuan doğru pozisyon da sıcaklıkların da güzel, sıcaklığın sorun yaratmaz emin olamazsan temiz bir şekilde işlemciyi silip tekrar macun uygula yeteri kadar...
Teşekkürler hocam :)
1743853713
@Dentista Hocam şu şekilde değiştirdik sıvı soğutucun arctıc yazı yerini termal macun yeni sürmüştük ama sök-tak yaptığımız...
Evet sıkıntı yaratır. Senin kabul edeceğin risklerse böyle kullanabilirsin. Senin yaptığın gibi bir montajda tam hotspot noktasına temas etmiyor soğutucu...
Oyundan oyuna farklılık gösteriyor bu durum. Bazı oyunların optimizasyonu çok sağlıklı olmuyor ve görüntüyü etkileyen farklı etkenler var. Yeni transformer...
Ramazan tatilinde herkes yollarda olur diye ben pazartesi günü 2-3 tl zam yaparlar diyordum. Eee merkezin sattığı dolarların faturası elbette gene bize...
Teorik olarak 1000 yetebiliyor ama kesinlikle tavsiye etmiyorum sıkıntı yaşatır o yüzden kafam rahat olsun dersen min 1200w kaliteli bir psu tercihi...
Kardeşim konuyu açan arkadaşın hiçbir ifadesinde çalma geçmiyor benim yazımda da geçmiyor. Yukarıda kendi yazdığını tekrar oku diye alıntı yaptım. "Kaldı ki...
Arkadaşlar 3 bin TL az bir para mı şaka mı yapıyorsunuz parayı çok mu kolay kazanıyorsunuz ben anlamadım. Ben aylık 200 civarı kazanıyorum benim sokağa...
Zarar edebilirsin hiç belli olmaz dolar. Kısa süreli bir alım da paran değer kaybedebilir. Sadece fiziki altın biraz daha tutarlı olur. Altını bankadan vs...
Forum bir hareketlendi valla kart alanlar mı dersin eskiyi satıp geçmek isteyenler mi sistem toplayanlar mı canlandı forum. Amd bu defa başardı cidden...