Arama sonuçları: *

1. Dentista

Daha Önce Yks Ye Bez ile Girme Tecrübesi Olanlar Var mı

Kardeşim bu kadar evham yapma. Alt tarafı bir sınav. Senin gibi binlercesi giriyor. O kadar kasma ünilerde bir b.k yok zaten. Tıp kazanamadığın sürece direk atanma garantin yok. Şuan ki kafam olsa üni bile okumazdım.
  2. Dentista

Futsal Turnuvası Var ve İnanılmaz Gerginim

10. sınıfız o zamanlar okulda turnuva olmuştu. Bizim sınıfın kalecisi bendim. Çok çekişmeli maçlar vardı. Senin yazını okuyunca o günlere gittim. Her maça heyecanlı çıkardım. Tüm sınıflar izlemeye gelirdi. Haliyle gerginliğim daha da artıyordu. Bir iki maç derken o hissi atlattım. Sadece yarı...
  3. Dentista

Dikkat Edin Dolandırılmayın Armacomputers

Sorgulama muhakemesi yok bazılarında. Bu kadar sevilmek isteyince de firmalar kollarını açıp okşuyor bunları.
  4. Dentista

Forumdaki İlk Konunuz Ne?

[H3 id='URLhttpsforum.donanimarsivi.comkonuhalnziye-hy-p17-termal-macun-incelemesi.1231659Halnziye+Hy-P17+Termal+Macun+ncelemesiURL']https://forum.donanimarsivi.com/konu/halnziye-hy-p17-termal-macun-incelemesi.1231659/[/H3] İşten güçten pek vakit ayıramıyorum tek konum bu.
  5. Dentista

İstanbul İçinde Ortodonstist Önerisi

Kardeşim diş hekimiyim. Tedavi ücretleri doktordan doktora, dişlerin kapanış sınıflamasına, hastanın çene pozisyonlarına göre değişir. İlla bir fiyat istersen şuan ortalama ücretler 120-150 arasında. Sana 100 bin de diyebilirler 180 binde. Sadece ortalama fiyat verebilirim.
  6. Dentista

420 Mm Destekleyen Beyaz Kasa Önerisi

Dostum her 420mm destekleyen kasa arctic lf3 için uygun değil. Sebebi radyatörünün diğer soğutuculardan kalın olması. Almak istediğin kasa ile arctic lf3 ü daha önceden montajlamış birileri var mı bir araştır. Mesela sana deepcool ch690 önerecektim. Linke tıklayarak bakabilirsin. Sana önermeden...
  7. Dentista

İstanbul İçinde Ortodonstist Önerisi

Üni hocam olur kendisi. İşinde çok iyi, aşırı tatlı bir doktordur. En sevdiğim hocalarımdan bir tanesidir. Doç. Dr. Şirin Hatipoğlu
  8. Dentista

Forumda aktif Chery kullanan varmı

Araç alırken bende niyetlenmiştim ama araştırınca vazgeçtim açıkcası. Bunların başlıca sebepleri araçta problem oluştuğunda yaşayacağın durumlar. Parça temini, servis süreleri, kazalı durumlarda gösterdiği performans, aracı satmak istediğin zaman çok değer kaybı olması gibi (Her 6-12 ayda bir...
  9. Dentista

Bakım Sonrası Kasma Sorunu

Techpowerup dan bd yi kapadıysan ve düzeldiyse sorun dediğim gibi. Durumu düzeltmek için aklıma gelenleri yazdım. Buna rağmen düzelmediyse donanım bazlı bir problem yaşadığını düşünüyorum. Mosfetlerden, herhangi bir kondansatörden, io çipinden, termal sensörlerden veya batarya bileşenlerinden...
  10. Dentista

Cpu %100 yük altındayken sadece 9w çekiyor. 45 dereceyi geçmiyor. Aklıma tek gelen senaryo bd prochot'ın işlemciyi kısıtlaması. Sırası ile tavsiyem statik elektrik yüklenmişse diye bunu boşaltman. Ardından yaotığın tüm bağlantıları tekrar kontrol etmen ve biosu sıfırlaman. Bunlardan sonra...
  11. Dentista

Kardeşim bence problem Bd Prochot sisteminin işlemciyi kısıtlaması. Yaptığın işlemleri tekrar bir gözden geçir. Bakım sırasında anakartta statik elektirik yüklemiş olabilirsin, batarya sağlıklı oturmamış veya farklı bir bileşene zarar vermiş de olabilirsin.
  12. Dentista

Occt cpu testinde kaç dereceye çıkıyor işlemcin ve kaç MHz de çalışıyor.
  13. Dentista

İnceleme Halnziye Hy-P17 Termal Macun İncelemesi

Halnziye HY-P17 olarak aratabilirsiniz. Kötü bir marka değil. Sadece macunun sundukları markadan olan bekletimi aştı.
  14. Dentista

Stajyer Ehliyetle Kaza Yaptım Haksız Mıyım?

Geçmiş olsun kardeşim
  15. Dentista

Çözüldü✓ Dolandırıldım Galiba

Hocam geçenlerde kitap tarayıcımı sattım ve satın alan kişinin ödeme yaparken açıklama yazmasını ben istedim. Adamın sana fatura keseceği bir durum zaten yok. Açıklama yazman gerekirdi. Adam bana borcu vardı onu ödedi der geçmiş olsun. Ucuz etin yahnisi yenmiyor maalesef.
  16. Dentista

Sorunlu İlişkiyi Bitirmiş Kızla Flört Aşamasında Ne Yapılmalı?

Olanda bir olmayanda bin hayır demişler. Arkadaşlar gerekli tavsiyeyi vermiş. Sonradan üzülmektense şuan bırakmak daha iyi. Olacak olan iş ne yapsan da olur zaten. En iyisini yapmışsın.
  17. Dentista

Diş Taşı Temizleme Cihazı

Aslında çok çabuk diş taşı oluşuyorsa ya yetersiz ağız hijyeni vardır ya da yapılan tedavinin yeterliliği azdır. Elbette tükürük bezleri de diş taşı oluşumunda etken ama major faktörler ağız hihyeni ve yetersiz temizlik. Bu tür ultrasonik cihazların kullanımına dikkat et. Temizlik yapayım derken...
  18. Dentista

Chromedekı +18 Site ve Icerıklerın Hepsını Nasıl Engelleyebılırım?

Google family yükle. Uygunsuz sitelere girmesini engelleyebilir veya sadece senin seçtiğin siterle girmesine izin verebilirsin. Daha çok telefondaki ekran süresini sınırlamak için kullanıyorlar ama işe yarar baya özelliği var. Bir bak bence.
  19. Dentista

İnceleme Halnziye Hy-P17 Termal Macun İncelemesi

Arkadaşlar sıvı soğutucum ile birlikte gelen Arctic MX-6 termal macun çok azaldığı için yeni bir macun arayışına girdim. Piyasaya yeni çıkan macunları incelerken gözüme bu arkadaş takıldı. Bilindik pek çok markanın pahalı termal macunlarından daha iyi sonuçlar veriyordu. Ürünü hiç tecrübe...
  20. Dentista

Yeni Sistemimi ve Fiyatı Yorumlar Mısınız Sizce Nasıl?

Kardeşim güzel günlerde kullan. Tatlı bir sistem olmuş.
Geri