Arama sonuçları: *

1. Dentista

İşverenim Paramı Eksik Yatırdı , Harcasam Sıkıntı Olur Mu?

Bende iş verenim, böylelerini hiç anlamıyorum. Çalışanın hakkını gasp edince tatmin mi oluyorlar acaba. 130tl ile ne firman batar ne de zengin olursun. Bu kadar küçük işlerin adamı olmamak lazım ya. Sen yatanı kullan dostum.
  2. Dentista

Gigabyte Anakartta Biosa Girmeden Fan Hızı Ayarlama

Kasadaki tüm fanların çalışma eğrilerini argus monitor ile ayarlıyorum. Bir bakabilirsin istersen.
  3. Dentista

Yaralamalı Trafik Kazası Sonrası (Yayaya Çarptım)

Işıklarda veya yol üzerinde park ve duraksama yapmak yasaktır tabelası varsa park eden araçları da belki tali kusurlu olarak gösterebilirsin. Kusur oranı bence %75 yaya / %25 sürücü olması lazımdı. Sende de kural ihlali olduğu için tamamen hatasız olacağını sanmıyorum.
  4. Dentista

Yaralamalı Trafik Kazası Sonrası (Yayaya Çarptım)

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben yayanın daha kusurlu olduğunu düşünüyorum. Elinde görüntü var mı veya etrafta mobese.
  5. Dentista

Dolandırma Girişimi

Ben de ona şaşırdım. Bu ülkede namuslu kalmaya çalışıyorsan cezalandırılıyorsun.
  6. Dentista

Dolandırma Girişimi

Kardeşim kesinlikle haklısın, kafam arkadaşımda olduğu için duruma uyanamadım başta. Konuyu da ondan açtım zaten. Kötü durumlar herkesin başına gelebilir. Ne kadar dalgın olunsa bile böyle şeylere asla itimat edilmemesi lazım. Forumda az kişiye bile ulaşsa bir farkındalık oluşur belki yaşanacak...
  7. Dentista

Dolandırma Girişimi

Biraz önce başıma böyle bir şey geldi. Kullanılan bir yöntem mi yeni mi bilmiyorum. Farkındalık olması için konu açmaya karar verdim. 0850'li bir numaradan arama geldi bankadan adıma kredi başvurusu olduğunu ve kredinin güvenlik sebebiyle onaylanmadığı söylendi. Ardından kontroller yapılacağı ve...
  8. Dentista

Tayland Tatilinden Döndüm (İlk Konunun Devamı)

Free hiv testi mi hahaha hizmete bak.
  9. Dentista

The Witcher 3 Remastered Yarın 13:00 Da Yüklenecek Kimler Heyecanlı

En son modlu bir denemiştim ama suyunu çıkarttığım için uzun süreli başında oturamamıştım. Gene aynısı olur diye düşünsemde bir bakacağım.
  10. Dentista

Zararlı Alışkanlığını Bırakıp O Paraya Yatırım Yapan Var mı Aranızda?

Evet dostum. Zararlı alışkanlığımı kadın eşgaline sahip dişi birey olarak tanımlayabilirim (!)
  11. Dentista

Zararlı Alışkanlığını Bırakıp O Paraya Yatırım Yapan Var mı Aranızda?

O alışkanlıkla evleniyorum.
  12. Dentista

Inno3d RTX 5080 X3 Oc Isı Sorunu

Onca yıldır yerli yabancı bir çok platformda bileşenlere alakalı konular okudum, yazdım ama ilk defa anakartın ekran kartı gpusunu ısıttığını görüyorum 😂. Servis destek vermese bile sana durumu doğru bir şekilde aktarsa gene tamam diyeceğim ama çocuk eğler gibi açıklama yapmaları komik.
  13. Dentista

Vantilatörün kasaya hiçbir etkisi olmaz ama kasanın hava akışı iyi. Bak 2-3 gün önce Steel Nomad stress testi başlatmıştım 20 döngülük. Test toplam 20 dk sürüyor 4k da. Değişkenlerden dolayı benzer sonuçlar almayabiliriz ama 20dk boyunca %42 hızda kaldı fanlar. Değerlerimden de memnunum. Gpu ile...
  14. Dentista

Markadan bağımsız 5080 gibi yüksek watt çekebilen tepe model gpulara iyi soğutma sistemleri kullanıyorlar. En kötü soğutmaya sahip kart bile çok tatmin edici performans gösterir. Odan 40-45 derece değilse değerler normal değil. Kasa içi hava akışın veya diğer faktörleri bilmiyorum ama bana...
  15. Dentista

Yardım Pejo 308 2023 Gt Vs 2023 Golf 1.0 Life E Tsi Yardım

Gerekli bakımları yetkili servis tarafından zamanında yapıldığı sürece her araba kullanılır diye düşünüyorum. Üzümün çöpü armutun sapı dersen piyasa da araç bulamazsın. Artık eskisi gibi basit araçlar üretilmiyor. Araçların hepsi daha kompleks. Nispeten sorunsuz araç sayısı çok az.
  16. Dentista

Ryzen 7 9800x3d Yükte 160w Çekip 85 Dereceyi Görüyor.

Güzel sonuç almışsın 👌. Hemde kasa içi yerleşimin kısıtlı olmasına rağmen. Benim işlemcim de 160w dolaylarında çekse sanırım 84-85 derece civarında çalışırdı. Kullandığım termal macunun 4. aydaki performansını test edip inceleme yazımı güncelledim şimdi. Test sonucunu sana da atayım böylece...
  17. Dentista

Üniversitede Hoca Derse Gelmedi Ne Yapayım

Saniyesinde okeye kaçardık. :PeepoLeave:
  18. Dentista

Dostlar Sarıcak ve Sürükleyici Kitap Önerisi ?

The Expanse olarak dizi uyarlaması vardı. 9 serilik parçanın ilk kitabı Leviathan Uyanıyor. Alıp beğenirsen kalanı da okuyabilirsin. Çok sürükleyici bir seridir.
  19. Dentista

Yeni PC Windows Kuramıyorum

Flashı hangi formatta biçimlendirdin? Benim de başıma gelmişti bu. Yükleme sayfasında sol alt köşede önceki sürümü yükle seçeneği var. Ben onu kullanarak çözmüştüm. Bir dene istersen olmazsa farklı şeyler deneriz.
  20. Dentista

Yoğun Bakımdaki Hasta İçin Ne Yapabiliriz

Allah yar ve yardımcınız olsun. Acil şifalar diliyorum.
Geri