Dentista isimli üyenin son içerikleri

1. Dentista

🔥İndirim SINIRLI STOK 5090 3 ÜRÜN AVANTAJLI

İlk sistem toplarken 5090 aklımda yoktu. 5080e göre bileşenleri ayarlamıştım. Daha sonradan acaba 5080 yerine 5090 mı alsam dedim. Bir hesap yaptığımda yalan olmasın 934w mı öyle bir şey istiyordu sistem. 1000w da çalıştırır elbette dediğin gibi undervolt yapıp 540 550w olarak sabitlersin kartı...
  2. Dentista

🔥İndirim SINIRLI STOK 5090 3 ÜRÜN AVANTAJLI

Şu pcyi toplarken tek pişmanlığım. Psu 1000w olunca 5080 alayım dedim. Keşke 1200w tercih edip 5090 alsaydım.
  3. Dentista

Dişimde 3 gündür geçmeyen bir sızı var?

Yüksek ihtimalle kanal tedavisi görürsün. Bir veya bir kaç seans sürebilir. Doktorun işlemin kaç seans süreceğini tayin eder. Bazı durumlarda diş tedavi edilebilir olmuyor o zaman çekimi yapılır. Yanağını ısırman böyle bir şey yapmaz. Ancak çiğneyip tüm dokuyu travmatize edeceksin ki öyle...
  4. Dentista

Çürüğe bağlı yaşıyor olabilirsin. Diş etlerinde çekilme olabilir özellikle sigara kullanıyorsan. Diş etinde travma yaratıp aniden diş etinin çekilmesine sebep olacak bir durum yaşamadıysan sürekli sızlama yaşamazsın. İlerlemiş çürüğün olma ihtimali yüksek. En azından röntgenin olsaydı daha kesin...
  5. Dentista

Yeni gördüm mesajı. Dostum gece başlayan ağrılar genellikle çürüğe bağlı gelişir. Çürük, dişin içerisindeki sinir ve damar paketine ne kadar yaklaşırsa kademeli olarak ağrı yaşamaya başlarsın. Gece bir etkene bağlı olmadan başlayan uzun süreli ve ilaç kullanmak isteyeceğin ağrılar kanal...
  6. Dentista

Yurt Dışından Gümrüksüz Alışveriş Tarihe Karıştı

Ver yetkiyi gör etkiyi 👍🏻
  7. Dentista

Bim'e F1 Aracı Geliyor!

Valla yorgunluk mu dersin algıda seçicilik mi dersin başlığa ilk bakınca FIA ile anlaşıldı F1 İstanbula geri dönüyor sandım. Umut fakirin ekmeği işte.
  8. Dentista

Bedelli askerlik ve yüksek lisans tecili hakkında yardım

Hocam askerlik şubesine gidip durumu açıkla. Gerekli yönlendirmeyi onlar yapar. 2022 de mezun olduğumda öğrenci işleri dairesi evrakları çok geç yüklediği için tecil işlemlerini şubeye gidip kendim yaptırmıştım. Benim arkadaşlarımda böyle bir sorun olmamıştı mesela. Bazen istisnalar olabiliyor...
  9. Dentista

Asgari Ücret Kaç Olucak ? (Anketli)

Yapılan zammın anlamı yok ki. İsterse 50 bin desin. Alım gücü değişmez hayat 2 Kat pahalı olur bugün 15 bin kira ödediğin yere 30 ödersin. Yüksek bir artış olsa işveren süreci idame ettirmekte zorlanır ya işten çıkarmalar başlar ya da kaçak çalıştırılan yabancı uyruklu çalışanlar tercih edilir...
  10. Dentista

Askerlikte banyo olayı???

Bizim binada 4 bölük vardı, duş içinse ayrı bölmeli 100 kişilik kabinleri kullanıyorduk. 5-7 arası sıcak su akardı onun dışında sıcak su gelmezdi. Sıcak dediğime bakma 100 adam aynı anda girince sıcak su falan kalmıyor. Az akan soğuk suda ya hızlıca duş alıp çıkıyorsun ya da duşun yoğun olmadığı...
  11. Dentista

Zotac RTX 5080 Gaming Solid nasıl?

Hali hazırda sistemimde kullanmaktayım başarılı bir kart. İstediğin bir test olursa yaz bana yapıp atabilirim.
  12. Dentista

Diş muayenesi ortalama ne kadar tutar?

Çoğu poliklinik muayeneyi ücretsiz yapar, gene de fikir vermesi için güncel TDB fiyat listesini linke basarak görebilirsin. Genellikle bu fiyatların biraz daha altında işlem yapılıyor.
  13. Dentista

Tavuk bozulmuş olabilir mi? Ölür müyüm?

Kardeşim dondurulmuş et ürünlerini çözüldüğü zaman tüketmen gerekir, tekrar dondurulmaz. Buzluktan çıkarıp parçalayınca marine edip pişirmen lazımdı. Tavuğu yeme.
  14. Dentista

Kız ile ilgili sorunlarım var.

Kaçan kovalanır kardeşim. İlgilenme demiyorum ama üzerine bu kadar düşme karşındaki konuşmak isterse zaten zaman yaratır. Sen hoşlanmışsın ilgi göstermişsin ama kızdanda gösterdiğin ilginin aynısını beklemişsin. Sal biraz tanımak için konuş. Bana konuşmak için kendini zorlamışsın gibi geldi...
  15. Dentista

Öneri 5090 ve 9800x3d ile kullanabileceğim f/p anakart önerisi

Sistem için en kaliteli bileşen ne olmalı deseler anakart sonra psu derim. Attığın kartlar güzel ama bu kadar donanıma yatırım yapmışken biraz daha zorla kendini x870 bir anakart bak.
Geri