Dentista isimli üyenin son içerikleri

1. Dentista

Havale Sonrası Kargo ile Ürün Almak Güvenilir mi

Sarı siteden bir ürün satmıştım. Kendi ibanımı verdim ve detaylı açıklama yazmasını istedim. Alıcıyla konuşurken kargo eline ulaştığında ödeme yapması üzerine anlaştık. Fakat alıcı konuşmamız biter bitmez direk ödemeyi attı. O gün çok yoğundum ürünü kargoya veremezdim ama ödemeyi attığından...
  2. Dentista

🔥İndirim Nadir RTX 5090 Aorus Infınıty 359.998,80

Fiyat algımı artık kaybettim
  3. Dentista

Inno3d RTX 5070ti Furmark Sonuçları

Değerlerin cidden yüksek. Karta herhangi bir müdahale de bulundun mu ya da yeni mi aldın önceden böyle miydi?
  4. Dentista

9950x3d İçin Secure Frame ve Tf7 Kullanılır mı?

Ben Halnziye HY-P17 kullanıyorum. Termal iletkenliği çok iyi ama kıvamı biraz yoğun uygulama yaparken bir tık daha zahmetli sadece. Performansından memnunum. Kendimce bir test yapmıştım sonuçlarına buradan bakabilirsin. [H3...
  5. Dentista

9950x3d İçin Secure Frame ve Tf7 Kullanılır mı?

Termal macun olarak TF7 kullanmasam da kiti kullanıyorum. Dikkat çekecek bir fark görmedim. Aman aman lazım olan bir şey değil yani. TF7'ye gelecek olursak fena bir macun değil ama daha iyi macunlar da var. Sadece termal macun alacaksan TF7 almana gerek yok ama kiti almak istersen içinden TF7...
  6. Dentista

Pxn V10 Pro Vs Logitech G29 Vs Thrustmaster T300 Rs Gt – Hangisi

Kardeşim istediği için ona hediye almıştım. Thrustmaster t248 istemişti o zaman. Hibrit bir sistemi var, aslında kullanımı da güzel de gene bir dd yerini tutmaz. İmkan varsa kesinlikle dd tercih et. Sigma profilden kendime bir kokpit yaparsam ben de dd bir set alacağım.
  7. Dentista

Öneri Oyun Oynarken İzlemelik Dizi Önerisi ?

Çok romantizm ağırlıklı değil polisiye bir dizi tavsiye ederim ama
  8. Dentista

Öneri Oyun Oynarken İzlemelik Dizi Önerisi ?

Mentalist de Suits güzel olur. En azından dublajları çok sırıtmıyor.
  9. Dentista

4 Aydır Geliştirdiğim Oyunumun Demosu Yayında

Benim ilgi gösterdiğim bir tür değil. O yüzden denk gelmedim büyük ihtimalle. Senin kurguladığın orta çağ teması ile çok güzel olur diye düşünmüştüm. Eklentileri yapıp yeni bir demo yayınlarsan etiketle beni seve seve bakarım.
  10. Dentista

4 Aydır Geliştirdiğim Oyunumun Demosu Yayında

Şimdi deneme fırsatım oldu ama demo kısa sürdü. Her sahne için yaklaşık 3 farklı seçenek var. Eminim bu bile bir çok olay örgüsünün oluşmasına sebep oluyordur. Yine de metinler biraz daha çeşitlense güzel olurdu. Ayrıca seçeneklerdeki kararların lanete ve cesarete ne kadar etki edeceğini görmek...
  11. Dentista

Uncharted 4 Dlss 5 Gerçeklik

Remastered diye oyunları azıcık cilalayıp aynı fiyattan geri sunan firmaların ekmek kapısı kapandı gibi.
  12. Dentista

Kasamın Alt Tarafına Reverse Fan Almaya Gerek Var mı ?

İntake görevi gören 2 fanın var ve toplam 4 fanda gelen havayı dışarı atıyor. Teorik olarak bir örnekleme yapacağım. Pratikte durum biraz daha farklı ama kolay anlaşılacağını düşünüyorum. Şimdi kasa içine hava üfleyen fanların toplam CFM değeri 80 birim olsun. Egzoz görevi gören fanın CFM değeri...
  13. Dentista

Kasamın Alt Tarafına Reverse Fan Almaya Gerek Var mı ?

Kasa içi fotoğraf var mı?
  14. Dentista

RTX 5070 2-3 Yıl 4k Oyun Götürür Mü?

Şöyle bir durum var. Eğer açtığın oyunlarda saf 50-60 fps alıyorsan dlss ve mfg ile problemsiz oynarsın. Saf fps değerin düşük kalırsa ve dlss + mfg ile bunu toparlarım dersen yüksek gecikmelerle karşılaşabilirsin. Tavsiyem şöyle rtx veya path traycing açmamaya çalış. 4k ayarlarda 50-60 fps...
  15. Dentista

(Brn Motors Ankara Subayevleri ) Pilot Expertiz Hatasız Diye Satılan Şaseleri İşlemli Araç Hakkında Yaşadığım Olay

Çok geçmiş olsun. Ben insanların ahlaksız ticaretinden. Haksız kazanç peşinde koşmalarından yoruldum artık. Süreci güncellerseniz takip edeceğim. Umarım aleyhinize bir karar ile sonuçlanır.
Geri