Dentista isimli üyenin son içerikleri

1. Dentista

Anime izlesene sitesi kapatıldı

OpenAnime'den izliyorum uzun süredir tavsiye ederim.
  2. Dentista

Öncü Döner'den "Dürüm Aromalı Sakız"

Hahahahaha
  3. Dentista

Ilişki uzmanları aaacill yardım

Kardeşim kadınlar 10km öteden bir erkeğin duygularını anlar. Farkındadır ona ilgi duyguduğun. Buna rağmen karşılıklı adım atamıyorsanız zorlama. Sana en iyi seçeneğin o gibi geliyordur ama emin ol karşına çok daha iyileri de çıkacaktır. Sevmek, emek vermek, iyi adam olmak her zaman kazandırmaz...
  4. Dentista

‼️Sistem toplamak için acele mi ediyorum ?

4k oynayayım diye sistem topladım şimdi sorsan 2-3 saat haftada anca vakit geçiriyorumdur.
  5. Dentista

Sistem Tavsiyesi ( 5070ti-5080 Verdiğim 3 Sistem Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? )

Evet. Benim asıl belirtmek istediğim markadan bağımsız soğutmanın yeterli geleceği. Kullanan arkadaşlar varsa deyenimlerini yazarlar ama sırf inno3d diye bence negatif düşünme.
  6. Dentista

Sistem Tavsiyesi ( 5070ti-5080 Verdiğim 3 Sistem Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? )

5080i uv yaparak kullanıyorum %100 gpu kullanımı olan 4k oyunlarda 61-62 dereceleri hiç geçmiyor. Stok halinden bir tık daha da peformanslı çalışıyor. Kartı alıp sınırda çalışsın 400w çeksin demezsen bence soğutma performansının aman aman bir etkisi yok. İstediğin bir oyun veya uygulama olursa...
  7. Dentista

1.4milyona TL'ye bu araba alınır mı?

Benim bildiğim 1.2 hibrit olan versiyonlarda zincire geçildiği. 130luk olanlarda 2022 sonrası kayışlar güncellendi ama makul sürüşler gerçekleştirirsen baş ağrıtan bir tarafı yok. Uygun yağ ve düzenli bakım ile rahatlıkla binebilirsin. Araç sürekli performanslı kullanılır yağ sıcaklığı yükselir...
  8. Dentista

20.000 mAh powerbank mi 10.0000 MAh powerbank mi?

Kullanım amacına bağlı. Bende 20lik var 65w veriyor. Laptopu ve telefonu şarj etmek için almıştım. Priz olmayan yerlerde çok işime yarıyor. Yanında sırt çantası vs taşımıyorsan sadece telefon için kullanırsan 10luk büyük oranda yeterli olur.
  9. Dentista

❌İndirim Bitti! RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 156.389,41TL VDFKSZ 6 TAKSİT MEVCUT

https://app.hb.biz/1c79Jy4gp69h Hepsiburada karta 9 taksit 159.000 Bence bu kart için fazla ama taksit opsiyonu ile almak isteyenler için fiyat gene enflasyonda eriyecektir.
  10. Dentista

❌İndirim Bitti! RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 156.389,41TL VDFKSZ 6 TAKSİT MEVCUT

2 hafta önce hepsiburada 150'ye 9 taksit suprim soc verdi. Fiyatlar sürekli yükseliyor ama 156 bunun için çok diye düşünüyorum.
  11. Dentista

Yardım Steam kapanmaması için destek

Kuzey Kore kalkk, büyüğün geldi.
  12. Dentista

Dişimde görünür bir şey yok ama bastırınca ağrıyor

Kardeşim çok farklı sebepleri olabilir, yapacağım yorumlar sadece varsayımlar olur. O bölgede yumuşak çiğneme yap veya fazla kullanmamaya çalış. İlk fırsat oluştuğunda bir randevu alıp muayene ol. Geçmiş olsun.
  13. Dentista

Bedelli askerlik telefon serbest mi

Kardeşim öncelikle hayırlı olsun telefon sokan çok fazla kişi vardı ama sokmak normalde yasak. Sokarsan da sağda solda gösterme. Amfide otururken komutana instadan istek atan arkadaşlar vardı böyle olmazsan sorun yaşamazsın. Gene de tuşlu bir telefon götür akıllı telefonla yapabileceğin bir şey...
  14. Dentista

RTX 5080'den RTX 5090'a geçilir mi?

https://app.hb.biz/lwBjUnLHnKax son ürün 9 taksit yılbaşı öncesi hariç 150 civarına düştüğünü hatırlamıyorum. Taksitte dolayı alınır bence
  15. Dentista

RTX 5080'den RTX 5090'a geçilir mi?

4k için 5080 gayet yeterli bir kart ama optimizasyonu zayıf oyunlarda gücünün sınırda kaldığını hissediyorsun. Saf güç olarak önceki nesilden ciddi bir farkı yok. Dlss fg gibi özelliklerden faydalanmak gerekiyor. Her şeyin en üstünü istiyorum dersen 5090 dan başka alınabilecek kart yok zaten...
Geri