Dentista isimli üyenin son içerikleri

1. Dentista

Ceza Yedim İtiraz Edebilirmiyim

Herkesin önce ödemeyi yapıp sonra karara itiraz etme sebebi erken ödemede ki indirimi kaçırmamak. Davayı kaybettiğin zaman indirimsiz olarak ödeme yapıyorsun çünkü. Şimdi ödeme emri gelmediyse karara itiraz edip cezayı yatırmaya bilirsin. Adliyeye durumu açıkladığın ve karara itiraz ettiğin bir...
  2. Dentista

Kullandığınız Matx Sisteminiz Varsa Fotoğrafını Paylaşabilir Misiniz?

Beyaz kasalar hiç benlik değil hatta ilgimi bile çekmez ama bu gerçekten çok hoş duruyor güzel günlerde kullan 👌🏻👌🏻👌🏻
  3. Dentista

Askerde Nasıl Tekmil Verilmeli?

Kırıkkale'nin duygularını incitmişsin. Kırıkkale'nin ne eksiği vardı da onu hor gördün.
  4. Dentista

Elektrikli Sigaralar %95 Oranında Daha Az Zararlı!

İster normal ister elektronik olsun fark etmiyor diğerinin laciverti işte. Üzerinde şöyle görseli olan bir şey içilmemeli. İnsan kendine de bunu yapmamalı 🚭
  5. Dentista

Bu Ram Fiyatları Ne Abi

Taksit opsiyonu da var değerlendirilir bu
  6. Dentista

Yardım 270k Plus ve AMD Farkı?

Çoklu çekirdek performansının gerektiği senaryolarda U7 270K Plus daha iyi bir işlemci. Oyuna için ise 9800x3d-9850x3d önbelleğinden dolayı biraz daha avantajlı. Güçlü bir ekran kartın var monitörün 2k gidipte 1080pde oyun oynayacağını düşünmüyorum. Tüm oyunları yüksek ayarlarda rahatlıkla 2kda...
  7. Dentista

Oynadığınız En Underrated Oyunlar

Remnant: From The Ashes Hikaye olarak pek bir şey sunmuyor hatta bana kalırsa kötü bile diyebilirim. Oyunu iyi yapan tarafları gelişim hissiyatı dengeli ve güzel. Farklı silah eklentileri ve yeteneklerle oynanışa çeşitlilik katmışlar. Tekrar eden düşmanlar çok az. Her haritada farklı düşman...
  8. Dentista

An İtibariyle Tiktok ve Instagramı Sildim

Yalnız değilmişim, ben de hiç açmadım bugüne kadar.
  9. Dentista

🟢İos’A Anime Nasıl İndirilir❓

Openanime'de indirilebiliyordu diye hatırlıyorum. Çevrimdışı izleme seçeneği vardı. ios kullanmadığım için deneme fırsatım yok. Bakmadıysan bir göz gezdir derim.
  10. Dentista

Ryzen 7 9800x3d Yükte 140w Çekip, 95 Derecelerde Geziyor

Arctic LF3 420mm kullanıyorum kasa da asus proart pa602. Occt de maskimum 140w gördüm.
  11. Dentista

Kardeşim test yapma fırsatım oldu. Occt'nin son 17.0.6 sürümünde test yaptım. Test öncesi oda sıcaklığı 27.0 C° kasa sıcaklığı 30.2 C° dereceydi. Test sırasındaki oda sıcaklığı değişmedi 27.0 C° kasa sıcaklığı da 30.4 C° dereceye çıktı. İstersen uzun süreli testte yaparım ama 1dk dediğin için 1...
  12. Dentista

Şuan klinikteyim ama eve gidince test yapıp atacağım.
  13. Dentista

Dostum hangi programlarla test yaptın benzer parçalara sahibiz. Aynı testleri bende yapayım. Sonuçları akşam paylaşırım seninle.
  14. Dentista

TCL OLED ve Miniled Monitörleri Türkiye'de Satışa Çıktı!

Zaten 4k olede geçesim var sende @Loky böyle haberleri paylaşınca şeytan iyice dürtüyor beni.
  15. Dentista

En İyi Domino's Pizza Hangisi'dir ?

Ballı hardallı tavuklu pizza - klasik hamur - bol peynirli sarımsaklı kenar seçenekleri ile favorimdir.
Geri