Dentista isimli üyenin son içerikleri

1. Dentista

An İtibariyle Tiktok ve Instagramı Sildim

Yalnız değilmişim, ben de hiç açmadım bugüne kadar.
  2. Dentista

🟢İos’A Anime Nasıl İndirilir❓

Openanime'de indirilebiliyordu diye hatırlıyorum. Çevrimdışı izleme seçeneği vardı. ios kullanmadığım için deneme fırsatım yok. Bakmadıysan bir göz gezdir derim.
  3. Dentista

Ryzen 7 9800x3d Yükte 140w Çekip, 95 Derecelerde Geziyor

Arctic LF3 420mm kullanıyorum kasa da asus proart pa602. Occt de maskimum 140w gördüm.
  4. Dentista

Kardeşim test yapma fırsatım oldu. Occt'nin son 17.0.6 sürümünde test yaptım. Test öncesi oda sıcaklığı 27.0 C° kasa sıcaklığı 30.2 C° dereceydi. Test sırasındaki oda sıcaklığı değişmedi 27.0 C° kasa sıcaklığı da 30.4 C° dereceye çıktı. İstersen uzun süreli testte yaparım ama 1dk dediğin için 1...
  5. Dentista

Şuan klinikteyim ama eve gidince test yapıp atacağım.
  6. Dentista

Dostum hangi programlarla test yaptın benzer parçalara sahibiz. Aynı testleri bende yapayım. Sonuçları akşam paylaşırım seninle.
  7. Dentista

Tcl OLED ve Miniled Monitörleri Türkiye'de Satışa Çıkıyor!

Zaten 4k olede geçesim var sende @Loky böyle haberleri paylaşınca şeytan iyice dürtüyor beni.
  8. Dentista

En İyi Domino's Pizza Hangisi'dir ?

Ballı hardallı tavuklu pizza - klasik hamur - bol peynirli sarımsaklı kenar seçenekleri ile favorimdir.
  9. Dentista

İnceleme Ipi Qbz75 Manyetik Switch Klavye Ön İnceleme

İlgimi çeken konular değil ama emek vererek hazırlanmış. Faydalı her içerik için teşekkürler.
  10. Dentista

Thermal Grizzly Duronaut Nasıl ?

Bulabilirsen faz değiştiren termal padlerden bak. Macun kullandığın zaman pump out yaşıyacaksın. Günlük kullanım süren ve bilgisayarının ne kadar uzun süre yük altında kaldığına göre pump out süren değişir. Soğutma performansı olarak HY-P17, almak istediğin macundan biraz daha iyi performans...
  11. Dentista

Donanım Arşivi’Ne Çok Teşekkürler.

Kasa içi temizlik yaparsın belki ama macun değişime pek gerek olacağını sanmıyorum. 6 ay macun pad değişimi için kısa bir süre (7/24 bilgisayar açık ve yük altında kalmayacaksa elbette) Bunlar dışında sistemini güle güle kullan.
  12. Dentista

Laptop Termal Ped/Macun Yenilemesi ve Sogutucu Önerisi

Fehonda'nın ptm termal padi var. PCM8990 ama 1 ay sonra stoklara girecekmiş. O kadar bekler misin bilemiyorum.
  13. Dentista

Oyun Tarihinin Tasarlanmış En Güzel Kızı Sizce Hangisi ? (Dev Anket)

Metin 2'deki şamanlar nerede? Kimse inkar etmesin Forumun en az %25'i bir dolu kaptırmıştır.
  14. Dentista

Yardım 1 Ölü Piksel Var Diye Garantiye Almıyolae

Bende 3-4 tane ölü piksel vardı. İlk aldığım zaman bakmıştım aradan rahat 1-1.5 sene geçti nerede olduklarını bile hatırlamıyorum. Bir kez bile gözüme gelmediler. 8.294.400 adet piksel var bunlardan bir tanesi çalışmıyor diye kullanım deneyimin bence etkilenmez.
  15. Dentista

Sizce Bu Durumda Ne Yapmalıyım?

Geri