Herkesin önce ödemeyi yapıp sonra karara itiraz etme sebebi erken ödemede ki indirimi kaçırmamak. Davayı kaybettiğin zaman indirimsiz olarak ödeme yapıyorsun çünkü. Şimdi ödeme emri gelmediyse karara itiraz edip cezayı yatırmaya bilirsin. Adliyeye durumu açıkladığın ve karara itiraz ettiğin bir...
İster normal ister elektronik olsun fark etmiyor diğerinin laciverti işte. Üzerinde şöyle görseli olan bir şey içilmemeli. İnsan kendine de bunu yapmamalı 🚭
Çoklu çekirdek performansının gerektiği senaryolarda U7 270K Plus daha iyi bir işlemci. Oyuna için ise 9800x3d-9850x3d önbelleğinden dolayı biraz daha avantajlı. Güçlü bir ekran kartın var monitörün 2k gidipte 1080pde oyun oynayacağını düşünmüyorum. Tüm oyunları yüksek ayarlarda rahatlıkla 2kda...
Remnant: From The Ashes Hikaye olarak pek bir şey sunmuyor hatta bana kalırsa kötü bile diyebilirim. Oyunu iyi yapan tarafları gelişim hissiyatı dengeli ve güzel. Farklı silah eklentileri ve yeteneklerle oynanışa çeşitlilik katmışlar. Tekrar eden düşmanlar çok az. Her haritada farklı düşman...
Openanime'de indirilebiliyordu diye hatırlıyorum. Çevrimdışı izleme seçeneği vardı. ios kullanmadığım için deneme fırsatım yok. Bakmadıysan bir göz gezdir derim.
Kardeşim test yapma fırsatım oldu. Occt'nin son 17.0.6 sürümünde test yaptım. Test öncesi oda sıcaklığı 27.0 C° kasa sıcaklığı 30.2 C° dereceydi. Test sırasındaki oda sıcaklığı değişmedi 27.0 C° kasa sıcaklığı da 30.4 C° dereceye çıktı. İstersen uzun süreli testte yaparım ama 1dk dediğin için 1...