Openanime'de indirilebiliyordu diye hatırlıyorum. Çevrimdışı izleme seçeneği vardı. ios kullanmadığım için deneme fırsatım yok. Bakmadıysan bir göz gezdir derim.
Kardeşim test yapma fırsatım oldu. Occt'nin son 17.0.6 sürümünde test yaptım. Test öncesi oda sıcaklığı 27.0 C° kasa sıcaklığı 30.2 C° dereceydi. Test sırasındaki oda sıcaklığı değişmedi 27.0 C° kasa sıcaklığı da 30.4 C° dereceye çıktı. İstersen uzun süreli testte yaparım ama 1dk dediğin için 1...
Bulabilirsen faz değiştiren termal padlerden bak. Macun kullandığın zaman pump out yaşıyacaksın. Günlük kullanım süren ve bilgisayarının ne kadar uzun süre yük altında kaldığına göre pump out süren değişir. Soğutma performansı olarak HY-P17, almak istediğin macundan biraz daha iyi performans...
Kasa içi temizlik yaparsın belki ama macun değişime pek gerek olacağını sanmıyorum. 6 ay macun pad değişimi için kısa bir süre (7/24 bilgisayar açık ve yük altında kalmayacaksa elbette)
Bunlar dışında sistemini güle güle kullan.
Bende 3-4 tane ölü piksel vardı. İlk aldığım zaman bakmıştım aradan rahat 1-1.5 sene geçti nerede olduklarını bile hatırlamıyorum. Bir kez bile gözüme gelmediler. 8.294.400 adet piksel var bunlardan bir tanesi çalışmıyor diye kullanım deneyimin bence etkilenmez.