Neler Yeni

RDR1 & RDR2 mi Daha İyi, The last of us serisimi daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
YAKUP HAN POLAT
Last of us lineer oyunlar arasında en iyi hikayeye ve oynanışa sahip rdr2 ise açık dünya oyunları arasında en iyi hikayeye ve oynanışa sahip bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Far cry çöp gibi nasıl rdr2'den daha iyi buldunuz :D
Kanka çöp dediğin oyun ödül almış iyi araştır 2 ci olarak

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Ömer Doğan

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Göksel Gündüz
rdr2 mi daha iyi the last of us mu
arkadaşım the last of us ın rdr2 den daha iyi olduğunu söylüyor
ben ise rdr2 yi savunuyorum
ikimizde rdr 2 ve the last of us oynadık ve bitirdik tabii ki kişinin kendi görüşü fakat sizlerin fikri nedir
hikaye bakımından fln görüşlerinizi yazarmısınız ?
İkisi de hikaye olarak güzel oyunlar ama RDR 2 çok yavaş ilerleyen bir oyun. Bende her iki oyunda var, RDR2'yi bitiremedim sıkıntıdan. Last of us hikaye olarak, ilerleyiş olarak daha iyi oyun ama RDR2 kadar uzun bir oyun değil.

Gurkanpiro

80+ Gold
İkisi de hikaye olarak güzel oyunlar ama RDR 2 çok yavaş ilerleyen bir oyun. Bende her iki oyunda var, RDR2'yi bitiremedim sıkıntıdan. Last of us hikaye olarak, ilerleyiş olarak daha iyi oyun ama RDR2 kadar uzun bir oyun değil.
chapter 3 den sonra baya akmaya baslıyor okul acılmadan eger okuyorsan bıtırmenı tavsıye ederım

flakesxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Efe Funda
Zevkler ve renkler tartışılmaz, istediğini deneyebilirsin. Bu arada bir oyun önerisi daha vereyim. HITMAN.

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Ömer Doğan
Zevkler ve renkler tartışılmaz, istediğini deneyebilirsin. Bu arada bir oyun önerisi daha vereyim. HITMAN.
Ya benim bilgisayarım hitman absolution açmıyor nedense imzamda sistemim var. Siyah ekran veriyor ses var ama neden acaba?

Top Bottom