Yıldırımruya
80+
5 TL istesem vermezsin 2 kuruş adsens geliri için uğraşırlar mısene 2025 crackten virüs yiyen kaldı mı
5 TL istesem vermezsin 2 kuruş adsens geliri için uğraşırlar mısene 2025 crackten virüs yiyen kaldı mı
9070xt ise vsr ile ekranı 4k çözünürlüğe çek oyunu 4k başlat görüntü farkı çok varAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kanka görüntü kısıyor foruma atılmıyor tam kalite. Orta kalite de yükledim. Bir sorun yok
Fps fazla düşmüyor ama görüntü baya güzelleşiyor9070xt ise vsr ile ekranı 4k çözünürlüğe çek oyunu 4k başlat görüntü farkı çok var
7700xt var onla oynuyorum9070xt ise vsr ile ekranı 4k çözünürlüğe çek oyunu 4k başlat görüntü farkı çok var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fps fazla düşmüyor ama görüntü baya güzelleşiyor
1080p mi 2k mı7700xt var onla oynuyorum
Türkçe dublaja para veririmmerhaba biliyorsunuz the last of us part 2 cıktı herkes crack soruyordu ve daha cıkalı 1 gun olmadan crack cıkmıs ne düsünüyorsunuz siz para veripmi oynayacaksınız yoksa crackli şekildemi
part1 oyna benceBen part 1'i indirdim ama oyuna girince cızırtı sorunu olduğundan oynamamıştım ama dizisini izledim. Oyunlar arası bağlantı var mı? ilk oyunu oynamadan 2 yi oynasam sıkıntı olur mu?
Nerden indiriyorsunuz hocam ben bulamadım sorunsuz kuracak bir yer kısaltma ile yazar mısınızbu hızla yarın akşama anca iner ama bakalım
evet benimde tavsiyem satın alma yonunde ama ekonomi belli millet bu oyuna para vericegimi sistemi guncellerim diyorTürkçe dublaja para veririm
gorselini ilk basta koydum zaten torre.tNerden indiriyorsunuz hocam ben bulamadım sorunsuz kuracak bir yer kısaltma ile yazar mısınız
teşekkürler hangisini kurmak mantıklıevet benimde tavsiyem satın alma yonunde ama ekonomi belli millet bu oyuna para vericegimi sistemi guncellerim diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
gorselini ilk basta koydum zaten torre.t
Diziyle oyun aynıSallamam mı??? Oyunlar birbirine bağlantılı değilmi?