The Last of Us Part 1 hakkında düşüncem

Mami bey

80+
Reaksiyon skoru
6
İyi akşamlar. Daha 2 saat önce The Last of Us Part 1'i bitirdim. Letf behind ve part 2'yi daha oynamadım. Bu konuda oyun hakkında spoiler vermiyeceğim ve bende daha hem letf behind i hem de part 2'yi oynamadığım için sizde spoiler vermezseniz sevinirim.

Maddi durumlardan kaynaklı oyunu ilk başta crack indirdim ve 3 saat böyle oynadım. Oyunun daha 3. saatinden oyuna aşık olduğum için crackli oyunu silip para biriktirdikten sonra Steam üzerinden satın almaya karar verdim. Yaklaşık 2 hafta boyunca oyunu oynamadım ve bir an öne oyunu satın alıp oynamayı bekledim. Oyun hakkında sürekli hayaller kuruyordum, gerek okulda, gerek ders çalışırken, gerek başka bir aktivite yaparken bu oyunu düşünmeden duramıyordum. Oyunu satın aldıktan sonra bayağı oynadım ve son bölüme kadar oyunu hala daha çok sevdim ama... Ne yazık ki son bölüm benim için hayal kırıklığından başka bir şey olmadı. Daha etkileyici bir son beklerden bana göre aşırı saçma sapan bir son ile karşılaştım. (en azından bana göre öyle.) Hiç duygusal değildi, ne bir karakter öldü, ne mutlu sona tam olarak ulaşıp tadını çıkarabildik. Sizin oyunun son bölümü hakkında düşünceleriniz nedir? Sizce gerçekten de oyunun son bölümü iyi değil mi yoksa ben haftalarca oyunun hayalini kurup gözümde çok büyük bir şey beklediğim için mi bana böyle geldi?

Part I'in sonunda hayal kırıklığı yaşadıysan Part II'nin tamamını oynayabilmen için psikolojik destek alman gerekiyor. Oyunlar adına Altın Ahududu Ödülü olsa, Part II bu senaryosuyla hak ederdi. He beğenen var mı? Var.

Part I'in sonunda hayal kırıklığı yaşadıysan Part II'nin tamamını oynayabilmen için psikolojik destek alman gerekiyor. Oyunlar adına Altın Ahududu Ödülü olsa, Part II bu senaryosuyla hak ederdi. He beğenen var mı? Var.
Zar zor bitirmeye çalışayım dedim bitiremedim valla uyuz etti benide ilk o büyük olay yasandiktan sonra bırakmam lazimdida şans verim dedim Gine çok garipti oyun valla

Çok mu kötü ya bende almayı düşünüyorum indirimlerde.

Zar zor bitirmeye çalışayım dedim bitiremedim valla uyuz etti benide ilk o büyük olay yasandiktan sonra bırakmam lazimdida şans verim dedim Gine çok garipti oyun valla

Sırf senaryosu yüzünden ikinci defa oynamadığım ilk oyun. Bu oyunu bu senaryoyla çıkarmak için Neil Druckmann'ın kafasına silah dayamış olmaları gerekiyor.

1.oyun
oynanışı meh
hikaye mükemmel

2.oyun
oynanış fena
hikayesi meh (kişiden kişiye değişir) ama bence 1den daha kötü ama 2 olmadan 1 biraz meh kalıyor

2 oyunda oynanması gereken oyunlar

Geri