RDR1 & RDR2 mi Daha İyi, The last of us serisimi daha iyi

Last of us lineer oyunlar arasında en iyi hikayeye ve oynanışa sahip rdr2 ise açık dünya oyunları arasında en iyi hikayeye ve oynanışa sahip bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Far cry çöp gibi nasıl rdr2'den daha iyi buldunuz :D
far cry 3 4 ve prımalı guzel

Last of us lineer oyunlar arasında en iyi hikayeye ve oynanışa sahip rdr2 ise açık dünya oyunları arasında en iyi hikayeye ve oynanışa sahip bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Far cry çöp gibi nasıl rdr2'den daha iyi buldunuz :D
Kanka çöp dediğin oyun ödül almış iyi araştır 2 ci olarak

rdr2 mi daha iyi the last of us mu
arkadaşım the last of us ın rdr2 den daha iyi olduğunu söylüyor
ben ise rdr2 yi savunuyorum
ikimizde rdr 2 ve the last of us oynadık ve bitirdik tabii ki kişinin kendi görüşü fakat sizlerin fikri nedir
hikaye bakımından fln görüşlerinizi yazarmısınız ?
İkisi de hikaye olarak güzel oyunlar ama RDR 2 çok yavaş ilerleyen bir oyun. Bende her iki oyunda var, RDR2'yi bitiremedim sıkıntıdan. Last of us hikaye olarak, ilerleyiş olarak daha iyi oyun ama RDR2 kadar uzun bir oyun değil.

İkisi de hikaye olarak güzel oyunlar ama RDR 2 çok yavaş ilerleyen bir oyun. Bende her iki oyunda var, RDR2'yi bitiremedim sıkıntıdan. Last of us hikaye olarak, ilerleyiş olarak daha iyi oyun ama RDR2 kadar uzun bir oyun değil.
chapter 3 den sonra baya akmaya baslıyor okul acılmadan eger okuyorsan bıtırmenı tavsıye ederım

Zevkler ve renkler tartışılmaz, istediğini deneyebilirsin. Bu arada bir oyun önerisi daha vereyim. HITMAN.

Zevkler ve renkler tartışılmaz, istediğini deneyebilirsin. Bu arada bir oyun önerisi daha vereyim. HITMAN.
Ya benim bilgisayarım hitman absolution açmıyor nedense imzamda sistemim var. Siyah ekran veriyor ses var ama neden acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,649
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri