Açık dünya ve hikaye odaklı olarak Days Gone güzel bir oyun, türkçe desteğide var.
İlginç bir öneri istersen ve biraz loot yapmayı seviyorsan Pacific Drive...
muhtemelen 2 adet rgb 3 pin kablosu aynı anda takılı bu yüzden birbirini engelliyor. kasanın kendi 3 pin çıkışı olmaması gereken bir yere takılı, kısacası 2...
9060xt 8gb 5060 dan daha mı iyidir peki? hmmm.. leş diye yorum yaptığın sistemde a brand markalar varken gelip burada biostar anakartlı sistem atmanda çok...
Hayatımda daha mantıksız başka bi cevap görmemiş olabilirim. Adam sana leş olan nedir diye sormuş verdiğin cevap 5060 5070 den iyidir ozaman gibi komik altı...
:D puhahaha diye güleni en son 10 yıl önce falan görmüştüm. sektörü bilmediğin palit 5060 , gigabyte 5070 falan diye ayırmandan belli.
içerisinde ki gpu...
Ekran kartı ve anakartı gigabyte, işlemci güncel son seri, ram kingston, ssd twinmos, leş olan neydi sana göre?
daha ucuzu falan varsa paylaş hepimiz görelim
ben bu tarz uzuz gıdan uzak duruyorum sizede aynısı tavsiye ederim, illaki bir sıkıntısı vardır bence, sıkıntı olmasa bile ya malzeme kalitesizdir yada...
Zaten beni bitiren anakartın şekli şemali oldu, videosunu izledim aşırı yakışıklı duruyor, he o parayı verirmiyim tabii ki hayır, he o kadar para varmı? oda...