IPS ekranı olan ve NZXT markası olan bir soğutucuya göre bence fiyatı başarılı, ben yeni keşfettim daha önce görmüş olanlar olabilir.
Soğutucu alacak...
yok o kayıtta olan bir kullanıcı yok aslında, sayfanın ortasında Ahmet Yılmaz yazıyor ondan bahsediyoruz dimi ben yanlış anlamadım :D
eğer orası ise sitede...
Site işlerinden anlamayan normal kullanıcı gözüyle çok başarılı duruyor gayet güzel sadece gözüme çarpan sosyal medya ve ismininizin sayfanın ortasında...
çok teşekkür ederim yorumun için, bunları bilmek çok önemli benim için
1780310367
sayfanın ortasında ki isim benim değil aslında o örnek profil gösterimi...
içeriği ortalama sosyal medya paket bilgisi olan biri rahat anlayacaktır ondan yana sorun yok daha açık anlatmaya kalkarsan boş paragraf olacaktır kendini...
haklısın dostum aynı şeyi bende düşündüm, fakat sitenin kullanım amacını özelliklerinide yeteri kadar anlatabildim mi diye ikilimde kalıyorum hep. hatta...
site tasarımı güzel ama çok fazla tuş eklemişsiniz open page açısından göz kalabalığı fazla sekmelendirme yaparak seçenekleri daraltmak daha mantıklı...
Arkadaşlar tasarımını ai ile birlikte yaptığım site hakkında yorumlarınızı dinlemek istiyorum, sitenin ne işe yaradığını direkt söylemeyim, siz siteye...