Arama sonuçları: *

• Users: BeeL
  • Order by date
  1. B

LENOVO MU YOKSA GAMEGARAJ MI

Fiyat avantajınıda göz önünde bulundurursan game garajı seçerdim
  2. B

🔥İndirim Deepcool Le520 240mm RGB Sıvı Soğutucu : 1999 TL

üzmez, rahat rahat kullanırsın
  3. B

Sinerji Çarşamba İndirimi 5070 li Sistem Güzel Fiyat

Evet anakart kısmında dediğine katılıyorum daha iyi bir kart konulabilirdi. genel fiyatını düşük tutmak için h610 seçilmiş gibi 1759989739 Fakat şimdi dikkat ettim 352 TL verip B760 alabiliyorsun :O
  4. B

çok gözüme batmadı benim, 45k para ödedikten sonra 150tl kargo gözüme batmaz
  5. B

Bu sisteme 10k lık bi upgrade yapsanız neleri değiştirirdiniz

İlk önceliğim işlemci ve anakart olurdu, depolamaya sonra geçerdim.
  6. B

Linkte ki sistemi gördüm storyde, fiyatı iyi bakın derim. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-osgiliath-pny-geforce-rtx5070-oc-12gb-intel-core-i5-12600kf-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-55344
  7. B

🔥İndirim Deepcool Le520 240mm RGB Sıvı Soğutucu : 1999 TL

13600KF ile kullanıyordum 1 sene öncesinde, td500 kasa ile kullanıyordum ve argb olduğu için diğer tüm rgblerle senkron çalıştırmıştım. 65 derecenin üstünü görmedim. Fiyatı önceden de uygundu hala uygun, fiyatına göre verdiği performans çok çok iyi denilebilecek bir ürün.
  8. B

İ5 14400F RX 7600 DÜŞÜK FPS PROBLEMİ

Evet, aynen öyle
  9. B

Çözüldü✓ KULE TİPİ TAKAMIYORUM

Bazı soğutucular kastırınca kırılacak gibi gelebilir, fakat bazı modellerde bu normal olabiliyor. Videosu youtube da varsa izleyerek yapın derim
  10. B

Yardım Apple watch saat satış hk soru

letgo, sahibinden gibi platformları dene
  11. B

55-60 k arası pc önerisi

öncelikle tavsiyem linkte ki sistem olur sonra ki fikride incehesap ta yaptığın daha mantıklı bence
  12. B

Bir AMD Ryzen 5 xxxx Sorusu

Doğru güzel bir kule tipide tercih edilebilir tabii ki, hatta kule tipleri çok çok daha uzun ömürlü olur.
  13. B

Bir AMD Ryzen 5 xxxx Sorusu

9700X ile arasında çok bir fiyat farkı yoksa ise 9700X al derim, fakat anakartın ve soğutucunda bir tık önemli burada. X yani oc kilidi açık bir işlemci kullanıyorsan min B650 bir anakart kullanmalısın, soğutucuda yine min 240 lık olmalı.
  14. B

55-60 k arası pc önerisi

Linkte verdiğim işlemci tarafındanda önde soğutma falanda daha iyi, bu benim fikrim. fakat gösterdiklerinden birini seçecek olsam incehesapta paylaştığın daha iyi duruyor oda işlemci daha iyi diye, fakat orada ona soğutucu seçmemişsin soğutucuda seçmelisin
  15. B

55-60 k arası pc önerisi

amd senin için sorun değil ise bu sistemi gördüm geçen videoda, fiyatıda gayet okey geldi işlemci 9600x sıvı soğutmalı falan. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-sporter-powercolor-radeon-rx9070xt-reaper-16gb-ryzen-5-9600x-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-56254
  16. B

Ddr4'ten ddr5'e geçenlerin tecrübesi nedir?

edit tarafında işinize yarar evet, fakat hali hazırda 32 kullanıyorsanız normal kullanımda ve oyunda bir fark hissetmeyeceksiniz ve birazda bütçe meselesi. ddr4 ram piyasası şuan çok yukarıda neredeyse ddr5 ram fiyatına geldi.
  17. B

Ddr4'ten ddr5'e geçenlerin tecrübesi nedir?

DDR4 ten 5 e geçildiğinde işlemci farkını çıkarırsak, ''oyuncular'' için değişen neredeyse hiç bir şey yok diyebiliriz. oyun oynayan birisi ddr4 te ram kullansa ''ram'' tarafında herhangi bir kayıp hissetmeyecektir. Fakat amd tarafında ddr5 kullanırsan otomatik olarak zaten am5 platformuna...
  18. B

Elimde r5 5500 için en fazla 7000 TL lik ekran kartı önerisi

kovalarsan 2.elde 3060-4060 bulabilirsin temizinden
  19. B

55-60 k arası pc önerisi

nvidia mı düşünüyorsun amd mi
  20. B

Sistem nasıl alınır mı?

Kesinlikle alınmaz, sıfırlarını daha uyguna satan güvenilir satıcılar var.
Geri