BeeL isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım DeadLock davet atabilecek bir baba yiğit varmı?

Yokmu kimsede :(
  2. B

Yardım DeadLock davet atabilecek bir baba yiğit varmı?

Arkadaşlar deadlock oynamak istiyorum ama birinin davet atması lazım kimseciklerde varmıdır davet atabilecek birileri :(
  3. B

❌İndirim Bitti! Palit 5060Ti 16GB 3 Fanlı Model 27.999 TL

bu daha iyiymiş bu arada, 2 fanlı ama daha hoş
  4. B

❌İndirim Bitti! Palit 5060Ti 16GB 3 Fanlı Model 27.999 TL

Başka bir 5060Ti 16gb versiyonunu bu fiyata bulamadım, +3 vade farksız taksitte var. https://www.sinerji.gen.tr/palit-geforce-rtx-5060-ti-infinity-3-16gb-gddr7-128-bit-dlss-4-ekran-karti-p-55140
  5. B

🔥İndirim Philips IPS 2K 260 Hz 0.03 ms Beyaz Monitör 9.999 TL

Beyler çiçek gibi monitör bal gibi fiyat yapıştırın bence https://www.sinerji.gen.tr/philips-evnia-27-27m2n3501pa00-beyaz-260hz-03ms-hdmidisplayport-adaptive-sync-ips-2k-gaming-monitor-p-56266
  6. B

Bu sistemi kaça satmalıyım sizce?

Çok sağol hocam güzel bir açıklamaydı ikna oldum
  7. B

Valla hep satayım diyorum sonra sattığım fiyata yeni alabileceğim sisteme bakıyorum vazgeçiyorum sonra, ara ara geliyorlar böyle
  8. B

Valla ben bir tık üstünü düşünüyordum, 70-75 lere 5070 li sistem bir sistem toplarsın sıfıra toplasan, ekran kartına değer biçmekte zorlandım neyle kıyaslıyacağımı tam bilemedim. 24 vram var nihayetinde
  9. B

Çözüldü✓ Güç Kaynağımı değiştirmeme gerek var mı?

Bi sorun yaşamazsın boşuna masraf yapma, psu yeterli şuan
  10. B

Selamlar, Sistemimi satma gibi bir düşüncem var, sizce ne kadar yazmalıyım? Asus Z790M Plus D4 (içine m2 wifi taktım) 2 TB Kingston Renegade ssd 14700KF işlemci 64GB Gskill TridentZ 3200 mhz ddr4 ram 1000W Asus Rog Strix Gen5 Full modüler psu MSI Gaming Trio Classic 7900XTX Ekran Kartı Cooler...
  11. B

Yardım Kaliteli güzel lcd ekranlı sıvı soğutucu önerileri lazım

onuda gördüm sinerjide vardıda şu nzxt de dikkatimi çekti
  12. B

bu arada fiyatına göre iyi görünüyor araştırcam bunu bi çok teşekkür ederim 1777466491 kaça hocam
  13. B

Arkadaşlar 240mm lcd ekranlı bilindik güzel markalardan lcd ekranlı sıvı soğutucu lazım önerirsiniz?
  14. B

❌İndirim Bitti! 9070XT Sapphire, akvaryum kasalı sistem 68.999 TL +3 taksit

Ben şuna göre yorum yaptım, baktığımda daha iyi bir fiyat göremedim ve tek tek toplayıncada fiyat avantajın oluyor. Daha iyisi daha kötüsü gelir mi gider mi onu bilemem şuan anlık değerlendirildiğinde daha iyisini göremedim
Geri