BeeL isimli üyenin son içerikleri

1. B

Sapphire RX 9060xt ve AMD Ryzen 5 7500x3d'li Sistem Nasıl

piyasada hep 7500f ve 7600 lü işlemcili olanları bu fiyata görüyorum, bence fiyatı fena değil 7500x3d de güzel bir işlemci
  2. B

🔥İndirim Nzxt Kraken Elite Rgb Ips Lcd 240mm Soğutucu 4799 TL Peşin Fiyatına 3 Taksit

IPS ekranı olan ve NZXT markası olan bir soğutucuya göre bence fiyatı başarılı, ben yeni keşfettim daha önce görmüş olanlar olabilir. Soğutucu alacak birinin işi görülür belki; https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-kraken-elite-rgb-black-ips-lcd-240-mm-intel-1700p1851p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-58048
  3. B

Hazır Sistem Fiyatları Neden Arttı ?

Valla en uygun şöyle bişey buldum; https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-vok-trooper-xi-sapphire-radeon-rx9070xt-pulse-gaming-16gb-ryzen-5-7600-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-58297
  4. B

Rust Oynamak İsteyen Arkadaşlar Aranıyor

kanka bırak Rust ı, bende DayZ oynayacak birilerini arıyorum gelin DayZ oynayalım
  5. B

Yaptığım Site Hakkında Yorumlarınızı Duymak/Dinlemek İstiyorum

Görsel tasarım tamamen ai hocam, tasarım konusunda çok iyi değilim hatta claude design kullandım
  6. B

yok o kayıtta olan bir kullanıcı yok aslında, sayfanın ortasında Ahmet Yılmaz yazıyor ondan bahsediyoruz dimi ben yanlış anlamadım :D eğer orası ise sitede Link Vitrini diye bir özellik var o sayfayı örnek görsel ile anlatan bir bölüm aslında sadece orası, link vitrini denilen özellikte bilirsin...
  7. B

çok teşekkür ederim yorumun için, bunları bilmek çok önemli benim için 1780310367 sayfanın ortasında ki isim benim değil aslında o örnek profil gösterimi gibiydi :) ama güzel söyledin onu en azından örnek profil diye belirtmeliyim
  8. B

haklısın dostum aynı şeyi bende düşündüm, fakat sitenin kullanım amacını özelliklerinide yeteri kadar anlatabildim mi diye ikilimde kalıyorum hep. hatta geçtiğimiz hafta bir tık daha karmaşık bir haldeydi, kullanımını anlatabilmek adına halen biraz kalabalık kalmış olabilir haklısın, openpage...
  9. B

Arkadaşlar tasarımını ai ile birlikte yaptığım site hakkında yorumlarınızı dinlemek istiyorum, sitenin ne işe yaradığını direkt söylemeyim, siz siteye girince kullanım amacını anlayabiliyormusunuz, özellikler gayet anlaşılır belirtebilmişmiyim merak ediyorum. Görsel tasarım konusunda çok bilgim...
  10. B

6900xt ve 6800 Fiyat Farkı Saçma Değil mi?

hocam bende 6900xt vardı sapphire, 10k ya verdim 2 ay önce bileydim buradan yazardım
  11. B

Amd Vs Nvidia Linç Yeme Zamanı

5 sene arkama bakmam gibi geliyor valla, her oyunu ultra 2k da oynuyorum, battlefield 6 oynuyorum şuan daha yoğun olarak, frame generation açık yemin ediyorum 200 altına düşmüyor fps ve görüntüde on numara 5 yıldız
  12. B

Amd Vs Nvidia Linç Yeme Zamanı

Dostum inanılmaz haklısın. Benim son 2 ekran kartım AMD, yoğun radeon kullanıcıyısım, 6900XT kullandım daha önce ve şuanda 7900XTX kullanıyorum, daha öncesine nvidia da kullandım ve tam olarak objektif bir yorum yapmak gerekirse; Eskiye kıyasla amd sürücü konusunu çok büyük ölçüde çözdü, takır...
Geri