Arama sonuçları: *

1. HABAR

İnceleme Asboard S120 120 GB SSD İncelemesi

Eşekle aynı PCB yanlışım yoksa. Düzenleme: Onların kodu B16A idi, sizde B17A şeklinde görünüyor. Ama kontrolcü ve bellek modeli olarak aynı.
  2. HABAR

lgbt+++ nedir ne değildir

3. HABAR

Bu Fiyata Bu M2.SSD Bedava

Bir hafta önce bi arkadaşın 500 liraya aldığı SSD.
  4. HABAR

MAX 1000 TL PSU ÖNERİSİ

Almışken iyisi olsun hocam. Bunu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. https://www.adeksstore.com/urun/xpg-core-reactor-650w-80-plus-gold-power-supply-guc-kaynagi-650g-bkceu
  5. HABAR

MAX 1000 TL PSU ÖNERİSİ

Sistem belirtebilirseniz öneri yapalım.
  6. HABAR

NZXT Kasaları Neden Bu Kadar Pahalı?

O konularda haklısınız çünkü. Ama bu kasayı alanlar bunun için almıyor işte. NZXT'nin subreddit'ine bakarsanız, Optimum Tech'in bu kasalar ile ilgili yaptığı birkaç videoyu izlerseniz dediğimi daha iyi anlayacaksınız diye düşünüyorum.
  7. HABAR

NZXT Kasaları Neden Bu Kadar Pahalı?

Meş gasa iyi gasadır diye bir olay yok. Minimalizm diye bir akım var. Ve bu akımın tutkuluları da var. NZXT bu kitleye hitap ediyor.
  8. HABAR

Gigabyte Aorus B550M Pro-P vs MSI B550M Pro-VDH Wifi

B550M Aorus Pro ile Pro-P aynı değil. Pro-P de 12 fazlı VRM var yanlışım yoksa. İncelemeleri de yapıldı, bakabilirsiniz. Bu arada, Pro-P tercih edin ve soğutucu tercihiniz kötü olmuş.
  9. HABAR

En sevdiğiniz üyeler tam liste

Beni tanıyan bir sen çıktın herhalde Mehmet, gerçi bazı arkadaşların etkisine kapıldığı popülist fikirlere zıt gittiğim için sevilmiyor da olabilirim :D Eyvallah.
  10. HABAR

Ülkenin Kalkınmasına Yardımcı Olabiliriz!

Yani sonuç olarak arkadaşlar, yerli malına destek, gidin kötü ürünü alın demeye çalışmıyorum. İmkanınız varsa yerlisini alın, benzer özelliklerdeyse yerlisini alın, daha iyiyse zaten yerlisini alın. Burada ilgi çekmek için "yorlo molloronon hobso çondon gotorolop montoj yopoloyor" demenin bir...
  11. HABAR

Hayır hocam, büyük çoğunluğunu falan kendileri üretmiyor. Ayrıca bu büyük çoğunluk olayı da tamamen bir kılıf bulma gibi geliyor bana. Yani yüzde kaç olması lazım mesela :D E tabii ki de yazılmalı, bunda bir mahsur yok ki. Ülkemizde üretilen bir ürünün ülkemizde üretildiği bilgisinin verilmesi...
  12. HABAR

Haydi Tiktok izlemeye, fazla durma buralarda. Engel yazmış bir de, mesajıma bakacağına adım gibi eminim.
  13. HABAR

E bu beklentiye uyan bir marka yok ki dünya üzerinde. Koskoca Apple'ın(?) yapamadığını çiçeği burnunda yerli markalardan beklemek anlamsız.
  14. HABAR

Böyle bir durum yok. Apple bugün Amerikan şirketi. Her şeyi kendisi mi üretiyor. Daha işlemcilerini ürettikleri bir fabrikaları bile yok, burun kıvırdığınız Tayvanlı TSMC'ye üretim yaptırıyorlar. 1625476761 Ayrıca her şeyi tamamen ülkesine ait bir marka varsa onu da eklemenizi rica edeceğim.
  15. HABAR

Bana her şeyi ülkesine ait olan bir marka söyler misin? Gidin biraz girişim nasıl yapılır öğrenin. Apple da bugün kamera sensörünü Sony'den, ekranı Samsung'dan, pilini oradan buradan alıyor. İşlemcisini Tayvanlı bir şirket olan TSMC'ye ürettiriyor. Bu dediğiniz şekilde olabilecek bir durum...
  16. HABAR

İmkanım olan her şeyi yerli malı alırım. Burada ilgi çekmek isteyen ergenler, Türk malları çoh ğalitesiz yazmaya devam edebiirler. Dikili bir ağaçları bile yoktur halbuki.
  17. HABAR

Çözüldü✓ Hava Soğutcusu Önerisi

1000 lira daha koyup 5600X alın, 500 liraya soğutucu bulursunuz.
  18. HABAR

Acil 1Tb M.2 SSD Aranıyor

Pek alınası değil. Onun yerine itopya'da XPG SX8100 1TB var, o düşünülebilir giriş seviyede. CS3030 ise üst seviye bir ürün.
  19. HABAR

EVGA, AM4 Anakart Çıkaracak!

Z390 ve Z490'larda da benzer tasarımları vardı. AMD işlemciler 11900K kadar uçmadığı için 22 faz VRM görmeyiz yine ama, yine güçlü bir anakart olacağı belli.
  20. HABAR

Rehber Güç kaynaklarındaki kapasitörler hakkında merak edilen sorular ve cevapları

Yok, RM750'nin bu duruma düşmüş olması kötü oldu. Sentetik test değerleri iyi bir ürün. Zaten güç kaynağı sadece kapasitörden oluşmuyor, fazlaca unsur var, hepsiyle de alakalı rehber yapacağım eğer vaktim olursa.
Top Bottom