Arama sonuçları: *

1. klc7

🔥İndirim Razer Ornata V3 X 899 TL

Mantıklı bi yorum gördüm, tipi güzel diye millete kakaladılar resmen klavyeyi. 3-5 kişi alınca millette çullandı resmen.
  2. klc7

🔥İndirim Razer Ornata V3 X 899 TL

Aulacılar sarmış her yani, klavyeden sırf bu yüzden tiksindim..
  3. klc7

RTX 3050 i5 10400F işlemci CS2'de düşük FPS Sıkıntısı

Çok değişmeyecektir ayar yapsanda. Nvidia denetim masası ayarlarını iyi yapman lazım.
  4. klc7

🔥İndirim Yui M10 Airfryer 🔥849 TL (6 Ayın En Düşük Fiyatı)

1 yıl önce 1300 civarı bi fiyata almıştım hala kullanıyorum. Fiyatı görünce şaşırdım bayağı düşmüş :)
  5. klc7

Ekran kayıt problemi

Basit olduğu için movavi almıştım :(
  6. klc7

Ekran kayıt problemi

25-30-60 fps denedim hepsini tek tek ama hepsi kötü kayıt oldu
  7. klc7

Ekran kayıt problemi

Merhaba, bilgisayarda herhangi bir ekran kaydı alırken(oyunlarda dahil) yaptığım işlemlerde hiç bir donma kasma yok ama sonrada kaydı izlediğimde kayıt nerdeyse kare kare gibi donuk çıkıyor. Kaliteli bir kayıt oluşmuyor bunu nasıl düzeltebiliri. Movavi kullanıyorum(pro versiyonu). Kare veya...
  8. klc7

RTX 4060 Ti 16 GB (OC) i5 13400F Valorant'ta düşük FPS veriyor

Driverlar güncel mi ?
  9. klc7

2. El RX 6600 alınır mı?

Ben almazdım. 8k ya taksitle sitelerden sıfırı alınır. Gidip test edip alacaksan belki olabilir.
  10. klc7

CS2 Armory Pass almak mantıklı mı ?

O kadar beklemeye değeceğiniz sanmıyorum alıp keyfini çıkarmak için güzel, kasalar çok ucuzladı zaten. Her 4 yıldızla silah şansını denemek keyifli onun için denenebilir, şansın yaver giderse zararın çıkar.
  11. klc7

CS2 Armory Pass almak mantıklı mı ?

Aldım şansıma zarar etmedim 13 dolarlık baretta attı onun dışında 3-4 tane silah-kasa karşıladı parasını. Şans işi tamamen
  12. klc7

Türki̇ye Eği̇ti̇m Si̇stemi̇ Neden Hala Kali̇tesi̇z

Öğretmenlik hakkında konuşulan cehaleti,genellemeyi ve yorumları görünce konu zaten cevaplanmış oldu.
  13. klc7

Yurt dışı iPhone 13 pro alınır mı?

Yılbaşından sonra 14 plus ı satacağım o fiyatları düşünüyorum. 13 için o fiyat fazla gibi geldi😀
  14. klc7

ACİL 2'inci el sistem hakkında tavsiyenize ihtiyacım var

15 alırsan iyidir. İşlemci güncellenmesi gerekiyor.
  15. klc7

Vade farksız 3 taksitli s24 FE

Zamanında konu açmıştım amazonda 12 taksitle telefonlar vardı. Geçen aylar 14t 14t pro vardı 6 taksitle.
  16. klc7

❌İndirim Bitti! BM800 Mikrofon, M8 Ses Kartı Temu 422₺ (vergi hariç)

Kenarda dursun lazım olur bi gün😀
  17. klc7

Aslında yurtiçinde de ucuz mikrofon,ses kartını düşünmeyenler için bulunabilir ucuz fiyatlar var.
  18. klc7

Fiyat bandında kıyaslanırsa iyi bi mikrofondur sanırım. Şu an ihtiyacım yok belki satarım beğenirsem kullanırım. Uygun fiyatlı olduğu için aldım tamamen. Çok foruma girmek istemiyorum yoksa kartlar şişiyor😀
  19. klc7

Durduk yere aldık bakalım 😀
Top Bottom