Neler Yeni

Ekran kayıt problemi

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
LEVENT KILIÇ
Merhaba, bilgisayarda herhangi bir ekran kaydı alırken(oyunlarda dahil) yaptığım işlemlerde hiç bir donma kasma yok ama sonrada kaydı izlediğimde kayıt nerdeyse kare kare gibi donuk çıkıyor. Kaliteli bir kayıt oluşmuyor bunu nasıl düzeltebiliri. Movavi kullanıyorum(pro versiyonu). Kare veya çözünürlükleri değiştirdim 1080p de hiç güzel bir kayıt alamadım.

Sistem : r5 7600 , rtx 4070. 32ram.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Merhaba, bilgisayarda herhangi bir ekran kaydı alırken(oyunlarda dahil) yaptığım işlemlerde hiç bir donma kasma yok ama sonrada kaydı izlediğimde kayıt nerdeyse kare kare gibi donuk çıkıyor. Kaliteli bir kayıt oluşmuyor bunu nasıl düzeltebiliri. Movavi kullanıyorum(pro versiyonu). Kare veya çözünürlükleri değiştirdim 1080p de hiç güzel bir kayıt alamadım.

Uygulamadan video fps sini seçtinizmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben steelseriesden kayıt alirken 30 fps aliyormusum kasıyor gibi çıkıyordu 60 a alınca sorun düzeldi

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
LEVENT KILIÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamadan video fps sini seçtinizmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben steelseriesden kayıt alirken 30 fps aliyormusum kasıyor gibi çıkıyordu 60 a alınca sorun düzeldi
25-30-60 fps denedim hepsini tek tek ama hepsi kötü kayıt oldu

Top Bottom