Arama sonuçları: *

1. Gl0ve

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

anladım teşekkürler
  2. Gl0ve

Peki Lenovoda sonradan ssd yi yukseltsem garanti devre dışı kalır mı?
  3. Gl0ve

Nitro 5 veya Tuf a15 e ne dersiniz peki hocam
  4. Gl0ve

50 55 e kadar bütçem var ama mağazadan(Media Markt,Teknosa,Vatan)alacağım ne önerirsiniz
  5. Gl0ve

50 55K Laptop Önerisi

Mağazadan alacağım için Vatan, Teknosa veya Media Markt gibi yerlerden önerirseniz sevinirim şuan aklımda Acer Nitro 5 var ısınma sorunu olmayan cihazlar nelerdir pek bi bilgim yok
  6. Gl0ve

30-40K Arası Laptop Önerisi

watt değerleriyle oynayıp hem ses hem ısınma problemini çözebilir miyiz nitro'da
  7. Gl0ve

Nitro 5 mi önerirsiniz tuf mu
  8. Gl0ve

Önceliğim tabikide Ekran kartı watt değerinin yüksek olması yazılım+edit içinde kullanacağım için %100 Srgb olmasıda benim için önemli 1TB hafıza ve 16Gb ram'i olan bi cihaz bulursak sevinirim sessiz çalışan bi cihaz dahada mutlu olurum Aklımda Şuan Acer Nitro 5 var ama ısınıcak veya aşırı ses...
  9. Gl0ve

Trendyol Acer Nitro 5 Özellikler Sitedekiyle Farklı

Hocam memnun musunuz sizin için + - leri nelerdir ürünün ısınma ve ses gibi sorunları var mı acaba 1726640663 Birde atmış olduğum linkteki model mi yoksa Lenovo LOQ 15IAX9 mu Acer'dekinde 140W Gpu var Loq'ta 105 yada 115 olması lazım
  10. Gl0ve

Trendyolda ürün kodu başka verilmişti bulamamıştım böyle teşekkür ederim, fakat aklımda soru işareti var acaba bu ürün mü gelir yoksa ürün kodunu verdikleri 3000 serili model mi gelir ve yazdıkları fiyata alınır mı iyi midir,?
  11. Gl0ve

Laptopta İntel ve Amd Arasında Ne Kadar Fark Var?

peki bu dediğim modellerin AMD işlemcili olan (atıklarımın muadili/dengi) modelleri nasıl bulacağım
  12. Gl0ve

Trendyoldan Acer Nitro 5 Almayı düşünüyorum fakat Acer'in kendi sitesinde 3000 serisi ekran kartı diye gösterirken Trendyolda 4060 140w gösteriyor ve Ram Mhz ve kaç Slot olduğu bilgisi verilmemis kafam karıştı...
  13. Gl0ve

Laptopta İntel ve Amd Arasında Ne Kadar Fark Var?

2 Model arasında kaldım iki modelde İntel fakat sonradan aklıma geldi AMD fikri aynı işlemcilerin AMD karşıtı nedir veya intel kullansam daha mı iyi olur (Edit, yazılım açısından) Isınma ve performans konusunda ne kadar fark ederler ve AMD modellisi var mıdır? Acer Nitro 5 NH.QM0EY.00B...
  14. Gl0ve

30-35K Bandına Kadar Laptop Önerisi

iyi bi değer midir hocam peki
  15. Gl0ve

uyumluluk olayı falan nasıl oluyor, birde hazır üstünde gelen 8 gb ram'in yanına 16 atsam ne olur?
  16. Gl0ve

sonradanda bi sıkıntı çıkarmaz herhalde laptoplarda işler nasıl oluyor 1726497919 teşekkür ederim, loq'un 4060 ı kaç watt araştırdım ama bulamadım pek bişey
  17. Gl0ve

SSD ve ram güncellemesi yaparken herhangi bi sıkıntı yaşamam dimi?
  18. Gl0ve

Peki gerçekten söylediği kadar çok ısınıyorlar mı bunlar ya
  19. Gl0ve

fotoğraf video editi için kullanicam bi yandanda fırsat buldukça oyun oynarım diye düşünüyorum, belki yazılım içinde kullanabilirim açıkçası bütçem max 35K ekranın o kadar doğru renk verip vermemesi şuan önceliğim değil yakın zamanda monitörde alırım diye düşünüyorum çünkü Bu tarz şeyler...
  20. Gl0ve

bi önerin var mı peki? 1726491016 Acer Nitro 5 aklıma yatıyor gibi bi yandan
Top Bottom