Arama sonuçları: *

1. Mithril

Xiaomi mi 13 pro piyasası

Hocam 13 pro yu satıp kayıtlı 13 ultra aldım. Cihaz değişimi bana 4k ya geldi bence en mantıklı seçenek bu idi. 13 pro yu 15k ya sattım, kayıtlı 13 ultra yı ise 19k ya aldım.
  2. Mithril

Asus Geri Ödeme Kampanyası 13 Ağustos - 23 Eylül 2024

Hocam ben dahil 2 arkadaşımınki yattı 1 arkadaşıma tek yatmadı şuanlık ama o da bu hafta falan yatar sanırım
  3. Mithril

Sahibinden param güvende için güvence

Hocam attığım son mesajları okudunuz değilmi? 1732394238 Nispeten düşük fiyatlı ürünlerin bende çok satışını yaptım daha iadem yok ama böyle hafif pahalı ürünlerde risk daha fazla oluyor.
  4. Mithril

Cihaz zaten yurt dışı hocam imeileri çalmak bir işine yaramaz
  5. Mithril

Riske değermi diye soracağım ama sanırım değmez diyiceksiniz. Hocam yerel olarak bende satmak isterim ama yaşadığım yer küçük bir yer olduğundan satmak için hem iyi fiyat kırmam gerek hemde bayağı bir süre beklemem gerek bu yüzden param güvende ile satıyordum zaten. Bu yüzden riski almak...
  6. Mithril

Hocam attığım son mesajlarıda okurmusunız?
  7. Mithril

Beyler kusura bakmayın herkese tek tek cevap veremiyorum. Açık konuşmak gerekirse Satıcı bana o güveni verdi. Verdiği isim soy isim ile ibanları ile uyuşuyor verdiği okulun kadrosu ile uyuşuyor hata okulun fotoğraflarında bile kendisini görebildim. Son bir güvence olarak ürünü kargoda şubesinde...
  8. Mithril

Öğretmen olduğun söyledi googleda okulu araştırınca kadrodada çıkıyor alıcı 1732391434 Açıkcası şuan herhangi bir fire vermedi Satıcı. Numarası ile adı soyadı yaşadığı şehir yaptığı iş her şey tutuyor.
  9. Mithril

Alıcının böyle birşeye kalkışacağını sanmıyorum hocam. Zaten yeni telefon aldığım için cihaz şuan boşta parayada ihtiyacım yok şuan aslında. Hâla alıcı hakkında biraz bilgi bulmaya çalışıyorum ama pek bir şey bulamadım. Sırf biraz bilgi için getcontact a para bayılmak istemiyorum.
  10. Mithril

Sistemin satıcıyı koruduğunu biliyorum ama elimdeki video beni güvenceye alır sanmıyordum ama sanırım yeterli değil. Alıcı ile bir konuşayım havaleye evet derse kendi cebimden kargolarım ürünü ama muhtemelen hayır diyecek. Bi ara iade yapmıştım hocam sahibindene bir şey demeye gerek bile olmuyor...
  11. Mithril

Kafam çok karıştı şimdi. Alıcının telefon numarasını ismini soy ismini biryerden buldum ama nereden bakabilirim güvenli biri olduğuna acaba?
  12. Mithril

Senelerdir param güvende ile alım satım yaparım daha bir sıkıntı yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor. Ekranı yan sanayi falan taksalar anlarım ama bazı parçaları anlamam imkansız sanırım. Video beni kurtarmazmı bir dava meselesi falan olursa? 1732387491 Hocam video falan çekmek...
  13. Mithril

Sahibindende param güvende ile Pek de ucuz olamayan (15k) bir telefon sattım ve pazartesi kargolayacağım. Ortalıkda çok fazla dolandırılma haberlerleri var yok cihazın içerisinden parça çalışmışlar yok cihazı bozuk göndermişler vesaire. Acaba dolandırılmamak için nasıl kendimi sağlama almalıyım...
  14. Mithril

Yardım Spotify dan YT Müziğe şarkıları nasıl aktarabilirim ?

Hocam nerdeyse her site Spotify hesaplarınıza giriş yapmanızı tabii ki ister yapı gereği. Sizin dediğiniz siteyi hiç duymadım ama kendi attığım siteyi senelerden beri ara ara kullanıyorum daha bir problem ile karşılaşmadım.
  15. Mithril

Bu amoled yanığımı olabilirmi?

Aldığım zaman fark etmem çook zor bir şey. Geri vermeyeceğim hocam zaten sadece fikir almak istedim yoksa cihaz taş gibi.
  16. Mithril

İnşallah geçer ama bende çok sanmıyorum geçeceğini
  17. Mithril

Aldığım abi sürekli wireless ile şarj ediyordu cihazı. Eğer wireless şarj kalitesiz ise cihaz deli ısınıyor belki ondan olmuş olabilir. Deneyeceğim hocam saolun 1732087480 Sırf azıcık amoled yanığı için panel değiştirmek gereksiz para olur. Şimdilik alışmaya çalışacağım yapacak bir şey yok.
  18. Mithril

fark etmiştim test ederken ama yazılımsal bir sıkıntı falan demiştim şimdi cihaza yazılım atarken fark ettim Ama Satıcıyıda suçlamıyorum zaten hafif yaşlı bir abiydi ve yön tuşlarını kullanıyordu. Tam ekran video izlemediği sürece fark etmesi imkansız olur. Çoğu kişi zaten tam ekran video...
  19. Mithril

Çok fazla göze batmıyor ama alışmak lazım sanırım. Peki sizce Satıcıya her ihtimale karşı belirteyimmi bu durumu?
Top Bottom