Arama sonuçları: *

1. Mithril

Aliexpress iade sorunu

teşekkürler hocam
  2. Mithril

Aliexpress iade sorunu

Kargosu çok pahalı hocam ve vergi işide tam bir bilinmez. iade durumundada hiçbir yardım sunmuyorlar maalesef.
  3. Mithril

Aliexpress iade sorunu

Hocam hepsini iade etme işi satıcıdan satıcıya değişiyor maalesef. Bazı satıcılar çok çirkef maalesef. Vergi işi çok karmaşık hocam, bazı satıcılar vergiyide iade edebiliyor bazı satıcı hiçbirşey iade etmiyor. Amazondan ses çıkmıyor hocam sanırım attackshark mouspadi ali den alıcam.
  4. Mithril

Aliexpress iade sorunu

vergi dahilmi yaptılar? ürünün fiyatı ne kadardı hocam?
  5. Mithril

Aliexpress iade sorunu

Geçen sene aliexpress den alışveriş yapıp iade etmek istediğimde aliexpress iade kodu vermemişti ve kendi cebimden kargoya vermemi söylemişti ürünü. Acaba bu durum hala geçerlimi? yakın zamanda aliexpressden iade ile uğraşan bir arkadaş varmı acaba?
  6. Mithril

Beynimi nasıl sustururum?

Seneler boyunca bu sorunu biri olarak söylüyorum ben çözümü beynimi asla boş bırakmayarak buldum. Tamamen hiçbirşey yapmıorken bile müzik dinlerim, uykuya dalarken video izlerim, yolda iken müzik dinlerim vs vs. Elbette beynin kendi başına çalışmasına izin vermeyerek çok şeyi engelliyorsunuz ama...
  7. Mithril

80 bin TL laptop önerisi

şu konuya yaz hocam https://forum.donanimarsivi.com/konu/butcenizi-soyleyin-laptop-onereyim-2.1012920/page-74
  8. Mithril

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

kimse kusura bakmasın qwerty hocamın söylediği her şey doğru adam işkembeden sallamıyor hocam. qwerty hocam size artık laptop uzmanı gibi bir rozet verilmeli bence
  9. Mithril

Xiaomi server kayıt gelmiş

Telefonu 2.el aldığım abi telefonu yaptıran yer ile bayağı yakın onla bi uğrayacağım haftaya. Teşekkürler hocam.
  10. Mithril

o telefona server kayıt yada direnç işlemi gerekmiyor hocam herhangi bir telefoncuda atabilir imei hocam %100 onun hatası olduğunu kanıtlayamadığım için ücretsiz yapacağını hiç sanmıyor ama zaten öyle bir ihtimal olsaydı kendisi söylerdi ücretsiz yapacağını çünkü bana direk 1500 tl ye...
  11. Mithril

tel ne hocam?
  12. Mithril

hocam direnci yapan telefoncu 1500 tl ye tekrar halledebileceğini söyledi sizce yaptırmak mantıklımı? bir kere doğru düzgün yapmadıkların yine doğru düzgün yapmazlar diye korkuyorum.
  13. Mithril

Dirençlerin lehim noktalarında problem var, muhtemelen soğuk lehim gibi bir şey. Cihaz eğer sıcak iken kapanırsa nv data corrrupted diyip açılmıyor. Bunun nedeni ise muhtemelen cihaz sıcak iken dirençler ile bağlantı olmuyor lehimdeki sıkıntı yüzüden. Cihazı ancak buzluğa atıp açabiliyorum...
  14. Mithril

hocam 13 pro yu 15k ya satıp 19k ya direnç kayıtlı 13 ultra aldım. Şunu belirteyim tekrar hayatta direnç kayıtlı cihaz almam çünkü şuanda yapılanda direnç problem çıkardığı için tekrar direnç yapılması gerek.
  15. Mithril

🔥İndirim 🔥🔥 Attack Shark CM03 45x40 Mouse Pad 1000TL🔥🔥

kendisi ile konuştum hocam şuan o taktikte çalışmıyor maalesef
  16. Mithril

amazonda var ama saçma sapan bi bug yüzüden 720tlnin üzerindeki yurt dışı ürünleri satın alamamıza izin vermiyor sistem bu yüzden amazondan hiçbir şekilde alınmıyor şuanda. Attack sharkın kendi sitesind iade işi sıkınıt hocam. ürünü iade etmek falan istersem elimde patlar sonra
  17. Mithril

kb hocam tel bozuldu cevap veremedim. 1739461877 evet hologramlı olan istediğim
  18. Mithril

Hocam fiyat umrumda değil stok olsa direk çekicem. Moru ben temuda daha hiç görmedim, acaba ürün sizde üretimden kaldırıldı olarakmı gözüküyor yoksa stok bitti olarakmı gözüküyor?
  19. Mithril

Zevkler ve renkler hocam. Acayip övüldü forumda bu yüzden kalitesini acayip merak ediyorum.
  20. Mithril

Fiyat güzel ama renkler çöp hocam. Ah bir mor gelsede alsak. Ne amazonda var ne temuda var mor model.
Top Bottom