Yok hocam güncelleme ile falan silinmiyor ama 150 dolar fiyat değermi sizce ?Tek sim mi bence içini açmak yerine bu işlem daha iyi ama tabi sıfırlama ve güncelleme ile silinmemeli
Yaptırdınız mı hocamXiaomi 13 pro server kayıt gelmiş fiyatı 150 dolar sizce değermi fiyat?
Yaptırmadım hocam. Ona 150 dolar vereceğime kendi cihazımı satıp aynı parayı üzerine ekleyip kayıtlı 13 ultra almak daha mantıklı geliyor şuanda. Cihazın satılmasını bekliyorum.Yaptırdınız mı hocam
Ne yaptınız hocamYaptırmadım hocam. Ona 150 dolar vereceğime kendi cihazımı satıp aynı parayı üzerine ekleyip kayıtlı 13 ultra almak daha mantıklı geliyor şuanda. Cihazın satılmasını bekliyorum.
hocam 13 pro yu 15k ya satıp 19k ya direnç kayıtlı 13 ultra aldım. Şunu belirteyim tekrar hayatta direnç kayıtlı cihaz almam çünkü şuanda yapılanda direnç problem çıkardığı için tekrar direnç yapılması gerek.Ne yaptınız hocam
Server kayıt hakkında bilginiz var mı hocamhocam 13 pro yu 15k ya satıp 19k ya direnç kayıtlı 13 ultra aldım. Şunu belirteyim tekrar hayatta direnç kayıtlı cihaz almam çünkü şuanda yapılanda direnç problem çıkardığı için tekrar direnç yapılması gerek.
Nasıl bir problem yaşıyorsunuzhocam 13 pro yu 15k ya satıp 19k ya direnç kayıtlı 13 ultra aldım. Şunu belirteyim tekrar hayatta direnç kayıtlı cihaz almam çünkü şuanda yapılanda direnç problem çıkardığı için tekrar direnç yapılması gerek.
Dirençlerin lehim noktalarında problem var, muhtemelen soğuk lehim gibi bir şey. Cihaz eğer sıcak iken kapanırsa nv data corrrupted diyip açılmıyor. Bunun nedeni ise muhtemelen cihaz sıcak iken dirençler ile bağlantı olmuyor lehimdeki sıkıntı yüzüden. Cihazı ancak buzluğa atıp açabiliyorum genleşme yüzünden. Dirençlerin lehimlerinin tekrar yenilenmesi gerek maalesef.Nasıl bir problem yaşıyorsunuz
Hocam şuraya sorsanız daha doğru olurServer kayıt hakkında bilginiz var mı hocam
Binde bir basiniza gelebilecek olaya denk gelmişsiniz geçmiş olsun. Bu yüzden bilinmeyen yerlerde telefona işlem yaptırılmamalı.Dirençlerin lehim noktalarında problem var, muhtemelen soğuk lehim gibi bir şey. Cihaz eğer sıcak iken kapanırsa nv data corrrupted diyip açılmıyor. Bunun nedeni ise muhtemelen cihaz sıcak iken dirençler ile bağlantı olmuyor lehimdeki sıkıntı yüzüden. Cihazı ancak buzluğa atıp açabiliyorum genleşme yüzünden. Dirençlerin lehimlerinin tekrar yenilenmesi gerek maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şuraya sorsanız daha doğru olur
MIUI & HyperOs Türkiye Forumu
MIUI Türkiye, Xiaomi tarafından desteklenmekte olan resmi Türkiye fan sitesidir. Kullanıcıların tüm sorularına cevap bulabilecekleri, Mi ürünü ve MIUI ve HyperOS güncellemeleri hakkında en son bilgileri içerirforum.miuiturkiye.net
hocam direnci yapan telefoncu 1500 tl ye tekrar halledebileceğini söyledi sizce yaptırmak mantıklımı? bir kere doğru düzgün yapmadıkların yine doğru düzgün yapmazlar diye korkuyorum.Binde bir basiniza gelebilecek olaya denk gelmişsiniz geçmiş olsun. Bu yüzden bilinmeyen yerlerde telefona işlem yaptırılmamalı.