Neler Yeni

Xiaomi server kayıt gelmiş

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Muhammet Kürkçü
Xiaomi 13 pro server kayıt gelmiş fiyatı 150 dolar sizce değermi fiyat?

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Tek sim mi bence içini açmak yerine bu işlem daha iyi ama tabi sıfırlama ve güncelleme ile silinmemeli

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Miui Türkiye de konusunu gördüm fiyatların yarıya düştüğünü yazanlar olmuş sanırım daha stabil işlem değil netleşmeden yaptırmayın hocam

Robius

80+ Bronze

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaptırdınız mı hocam
Yaptırmadım hocam. Ona 150 dolar vereceğime kendi cihazımı satıp aynı parayı üzerine ekleyip kayıtlı 13 ultra almak daha mantıklı geliyor şuanda. Cihazın satılmasını bekliyorum.

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
Yaptırmadım hocam. Ona 150 dolar vereceğime kendi cihazımı satıp aynı parayı üzerine ekleyip kayıtlı 13 ultra almak daha mantıklı geliyor şuanda. Cihazın satılmasını bekliyorum.
Ne yaptınız hocam

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yaptınız hocam
hocam 13 pro yu 15k ya satıp 19k ya direnç kayıtlı 13 ultra aldım. Şunu belirteyim tekrar hayatta direnç kayıtlı cihaz almam çünkü şuanda yapılanda direnç problem çıkardığı için tekrar direnç yapılması gerek.

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
hocam 13 pro yu 15k ya satıp 19k ya direnç kayıtlı 13 ultra aldım. Şunu belirteyim tekrar hayatta direnç kayıtlı cihaz almam çünkü şuanda yapılanda direnç problem çıkardığı için tekrar direnç yapılması gerek.
Server kayıt hakkında bilginiz var mı hocam

Zzabuza

80+
Nasıl bir problem yaşıyorsunuz

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Muhammet Kürkçü
Nasıl bir problem yaşıyorsunuz
Dirençlerin lehim noktalarında problem var, muhtemelen soğuk lehim gibi bir şey. Cihaz eğer sıcak iken kapanırsa nv data corrrupted diyip açılmıyor. Bunun nedeni ise muhtemelen cihaz sıcak iken dirençler ile bağlantı olmuyor lehimdeki sıkıntı yüzüden. Cihazı ancak buzluğa atıp açabiliyorum genleşme yüzünden. Dirençlerin lehimlerinin tekrar yenilenmesi gerek maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Server kayıt hakkında bilginiz var mı hocam
Hocam şuraya sorsanız daha doğru olur

Zzabuza

80+
Dirençlerin lehim noktalarında problem var, muhtemelen soğuk lehim gibi bir şey. Cihaz eğer sıcak iken kapanırsa nv data corrrupted diyip açılmıyor. Bunun nedeni ise muhtemelen cihaz sıcak iken dirençler ile bağlantı olmuyor lehimdeki sıkıntı yüzüden. Cihazı ancak buzluğa atıp açabiliyorum genleşme yüzünden. Dirençlerin lehimlerinin tekrar yenilenmesi gerek maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şuraya sorsanız daha doğru olur
Binde bir basiniza gelebilecek olaya denk gelmişsiniz geçmiş olsun. Bu yüzden bilinmeyen yerlerde telefona işlem yaptırılmamalı.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Muhammet Kürkçü
Binde bir basiniza gelebilecek olaya denk gelmişsiniz geçmiş olsun. Bu yüzden bilinmeyen yerlerde telefona işlem yaptırılmamalı.
hocam direnci yapan telefoncu 1500 tl ye tekrar halledebileceğini söyledi sizce yaptırmak mantıklımı? bir kere doğru düzgün yapmadıkların yine doğru düzgün yapmazlar diye korkuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,868
Üyeler
167,898
Son üye
dogansoftware
Top Bottom