Ne demek çalıştığına çok sevindim, Düşündüğüm gibi muhtemelen PG değeri kaynaklı voltaj dalgalanması yaşıyorsun +12V +3.3 +5V kanallarından kaynaklanır...
Güncelleme ;
Hocam yeni gelen Msi marka psu ile sorun tamamen çözüldü sorun psu kaynaklı imiş her şey için teşekkürler
1791383547
her şey üiin teşekkürler...
Ne demek rica ederim, PSU lar içerisinde Power Grip adlı bir akım değeri vardır bu değer PSU nun bir nevi sağlığını gösterir voltaj dalgalanmaları vs gibi...
Size yardımcı olmaya çalışayım aruza ederseniz istanbul da iseniz buyrun gelin birlikte bakalım sorunu çözüme kavuşturalım, Farklı marka fan kullanabildiniz...
Hocam nazik teklifiniz için çok teşekkürler yapmam gereken son bir test kaldı onda da başarısız olursak çayınızı içip sorunu gidermekten çok mutlu olurum. (...
Tek tek takmayı denedim olmadı hocam. Tek fanda bile renk titremesi devam ediyor ekran kartı yükteyken iyice saçmalıyor renk kapalıyken bile renk açıp...
Merhaba arkadaşlar,
Sistemimde uzun süredir çözemediğim, donanımsal olduğunu düşündüğüm bir ARGB titreme/parazit sorunu var. Çok fazla deneme yaptım ancak...