Arama sonuçları: *

1. mrdnz0027

Çözüldü✓ ARGB Fanlarda Parazit/Titreme Sorunu (Kontrolcüler ve Kablolar Elendi)

Güncelleme ; Hocam yeni gelen Msi marka psu ile sorun tamamen çözüldü sorun psu kaynaklı imiş her şey için teşekkürler 1791383547 her şey üiin teşekkürler hocam Yeni Psu ile sorunsuz çalıştı sıkıntı psu kaynaklı
  2. mrdnz0027

Hocam nazik teklifiniz için çok teşekkürler yapmam gereken son bir test kaldı onda da başarısız olursak çayınızı içip sorunu gidermekten çok mutlu olurum. ( Baklava ustasıyım tatlımla gelirim). Şöyle bir şey denedim ; Komşumun kasasını getirdim aynı kablomla prize taktım bende ki fabları vs...
  3. mrdnz0027

Tek tek takmayı denedim olmadı hocam. Tek fanda bile renk titremesi devam ediyor ekran kartı yükteyken iyice saçmalıyor renk kapalıyken bile renk açıp kapıyor yükte
  4. mrdnz0027

Abi kafayı yemek üzereyim denemediğim şey kalmadı 2 tane kontrolcü değiştirdim 7 tane fan değiştirdim
  5. mrdnz0027

Merhaba arkadaşlar, Sistemimde uzun süredir çözemediğim, donanımsal olduğunu düşündüğüm bir ARGB titreme/parazit sorunu var. Çok fazla deneme yaptım ancak işin içinden çıkamadım, teknik tecrübesi olan arkadaşların fikrine ihtiyacım var. Sistem Bileşenleri: İşlemci: AMD Ryzen 5 5600...
Geri