Arama sonuçları: *

1. Sencrom

Cam Mousepad değer mi?

Aktif olarak 4 silikonlusunu kullanıyorum arada neredeyse hiç bir fark yok hocam
  2. Sencrom

Cam Mousepad değer mi?

Evet hocam yüzeyi pürüzlü hybrit model kesinlikle %100 speed değil cam olduğu için öyle gözüküyor ama adamlar harbi mühendislik harikası ürün yapmışlar cam nasıl oluyorda hybrit olabilir diyorsun ama adamlar yapmış ve şöyle diyim kesinlikle değer alıp uzun uzun yıllar kullanabileceğin...
  3. Sencrom

Cam Mousepad değer mi?

Cosmic glass v2 zaten son derece teknoloji ile yapılıyor yani şuan yapılabilecek son aşamada ve yüzeyi hybrit diye geçiyor gayet kaliteli Pulsar ile aralarında yaklaşık 1250 TL gibi bir fiyat farkı var bu fark tamamen ithal ürün olması ve isim hakkından dolayı olması yoksa zannetmiyorum daha...
  4. Sencrom

Cam Mousepad değer mi?

Açılın 1.kullanıcıdan direk ağızdan mesaj atıyorum Yaklaşık 6-7 ay önce Wraith Cosmic Glass v2 Evil Edition 4 silikon modelini almış biri olarak şunları söyleyebilirim Ne logitech qck ne steelseries ve razer hepsini bu mousepadin getir götürünü yapar son derece kaliteli 1.sınıf bir mouse pad...
  5. Sencrom

🔥İndirim Kahve Dünyası 3ü 1 arada 40lı paket 2 al 1 öde ile adet fiyatı 2₺

300 TL ye 80 adet alınmaz mı arkadaşlar tanesi 3.75 e geliyor dışarıda ne kadardır adet fiyatı
  6. Sencrom

Adet nasıl 1.95 oluyor hocam 312 / 80 den : 3.95 yapıyor nasıl hesapladınız 1737563266 2 si 1 aradanın 12 gr 3 ü 1 aradanın 18 gr Nasıl aynı oluyor hocam gramajlar aynı ekstra şeker var sadece
  7. Sencrom

İndirim bitmiş 255 tl olarak gözüküyor
  8. Sencrom

🔥İndirim Samsung HW-C450/TK Soundbar🏷️4593₺

Şuan yok mu hocam bulamadım ben
  9. Sencrom

🔥İndirim Samsung HW-C450/TK Soundbar🏷️4593₺

Nerede düştü hocam
  10. Sencrom

🔥İndirim Steam süreli indirimden uygun fiyatlı oyunlar liste

Çok güzel hazırlamışsın teşekkür ederiz
  11. Sencrom

❌İndirim Bitti! Doritos 218 Gram Taco Cips 33 TL

Hocam linkteki mega boy 51 tl diyo hangisi
  12. Sencrom

Yardım 4k mouse önerisi yaparmısınız

1000 tl ye 4k mouse nin dongle ını alırsın bro
  13. Sencrom

Razer Viper V3 Pro 5.120TL 🔥

Razer gibi bir marka varken hele ki birde yepyeni çıkan modeli gidip lamzu alın demen komik her iki çeşidinide kullanıyorum razer deathadder v3 pro var malzeme kalitesi ,pil, her türlü hepsinde 1-2 tık önde heleki bide aynı fiyatlara önermende diğer komik yanı
  14. Sencrom

🔥İndirim Razer Barracuda Pro Wireless Kulaklık 6079 TL

Düzü geçen 2000 TL idi bu onun 3 katı mı iyide 6000 TL verelim ? Varmı bu fiyata öneren
  15. Sencrom

9800x3d 21.998 TL'den satışa çıktı.

Cs2 den kaç fps alırız bununla İ5 12400F ile 180 fps alıyorum 😂😂
  16. Sencrom

🔥İndirim Corsair HS80 RGB Wireless Premium 4.999TL

kulaklık muazzam 8 ay dır kullanıyorum banamısın demiyorum özellikle dolby atmos mükemmel net tavsiye ederim mikrofonu zaten sanarsınız profesyönel mikrofon öyle bir kalitesi var
  17. Sencrom

🔥İndirim Razer Viper V3 Pro 5.120Tl Amazon 🔥🔥

beyazı hiç stoklara girmedi hocam siyah var 1730836090 beyler bişi dicem bu arada yanlış anlamayında kara cumada bunun fiyatı daha fazla düşmez mi sizce
  18. Sencrom

🔥İndirim Razer Viper V3 Pro 5.120Tl Amazon 🔥🔥

Beyler bunun 8k donglesi ile birlikte razer deathadder v3 proyuda 8k kullanabilirmiyim Çünkü bende deathadder v3 pro var 1000 hz kullanıyorum v3 pro donglesi ile birlikte onuda 8k kullanabilirmiyim
  19. Sencrom

🔥İndirim Samsung Tab S10+ 28.599 TL

34.000 gözüküyor
Top Bottom