Arama sonuçları: *

1. SavageWarrior

Ryzen 5 3600 rx 6600 mantıkli mıdır.

Hocam bence eski nesil ama büyük olan, ATX kasa alın, 35 cm ekran kartı sigabilsin. Thermaltake, cooler master, aerocool vs bulabilirsiniz. Yanında çay kahve rahat içmek, yemek yemek isterseniz, kazaya neden olmayan yukarıda bahsedilen türden havalandirmasi iyi eski ama bakımlı bir kasa...
  2. SavageWarrior

Gigabyte Aorus GTX 1080 Tİ Waterforce sıvı soğutma olmadan kullanılmıyor mu?

Hocam 6600xt bahsettiğiniz karttan daha iyi sonuç veriyor. İkinci elden onu ya da 6700xt alın işi bitirin. Yaşlı kart almayın.
  3. SavageWarrior

Kule tipi soğutucu önerisi

Çeşit çoğalsın. https://www.n11.com/urun/dark-freezer-x129-775115x136620112066-am4-islemci-sogutucu-d-18021245 Yeni nesil çoğu işlemciye yeter.
  4. SavageWarrior

M2 SSD DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM NASIL AKTARICAM?

Windowsun yüklü olduğu partition ın kapladığı doluluk miktarı 50 gb geçmiyorsa diskin imajını alın vsv vs windows cd sine entegre edin. Ya da...
  5. SavageWarrior

İ5 12400F ile 7800xt uyumlu mu?

Hocam fiyatları aynı ise 7800xt al. 256 bit veriyolu genişliği uzun vadede kartın ömrünü uzatır. 128 bit kart almayın derim. Ya da ikinci el 6800xt yapıştırın geçin 10 lira civarına sapphire nitro plus, asus,gigabyte,msi gibi gibi.
  6. SavageWarrior

Arkadaslar valoda bu sorun var win 11 kullanıyorum

Anakartın ne marka bilmiyorum ama biosta, secure boot bölümünde "delete keys" yazan yere tıkla. Sonra yeniden yapılandır anlamındaki "reconfigure keys" e benzeyen yere tıkla. Deneyerek yaparsın.
  7. SavageWarrior

Selam bu fiyata bu ram alınır mı

Selamlar. Öncelikle hangi işlemci ve anakartla kullanılacağı önemli İkinci el ramleri denemeden almamak lazım. Çalışmama sorunu olabilir. Şu an piyasada satılan çoğu ram üstünde yazan hızları vadediyor ama vermiyor. Örneğin daha 10 gün önce gaming gen tr den aldığım corsair rgb pro 3600cl18...
  8. SavageWarrior

Secure Boot açınca sistem yüklenmiyor direk biosa giriyor

Önce Windows 11 imajı indir. Sonra boş 16gb usb takıp Rufus u çalıştır. İmaj yazma programı. https://rufus.ie/tr/ Rufusu çallıştır. İmajın yerini göster Ekrandaki resimdeki ayarları göreceksin. Göremezsen manuel olarak ayatla.
  9. SavageWarrior

Cihazınızı Ayarlama İşlemini Bitirelim uyarısı.

Ekrandaki resimde en alttaki ayarı yapın. Ayarlar-->Bildirimler sayfasında. Son 2 tık ı kaldırın. Belki zaman aşımı oldu ama eskimeyen bir soru. :)
  10. SavageWarrior

6900 XT için PSU değiştirmeye gerek var mı ?

PSU Tek kanal 700 watt ise iş görür, Değilse tek kanal 750; watt bir osu ya gecebilirsin. Daha azına değil.
  11. SavageWarrior

Kasa toplamak için yardım

Ne alınır peki aydınlatın Fiyatı da uygun olsun.
  12. SavageWarrior

Kasa toplamak için yardım

AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci - 5800TL Kule soğutucu Thermalright Peerless Assassin 120 1800 TL Gigabyte B850 Gaming WIFI6 AMD AM5 DDR5 ATX Anakart - 8800TL Xpg Lancer Blade AX5Y6000C3016G-SLABBK 16 GB DDR5 6000 MHZ CL30 Ram x 2 = 4000TL DeepCool KASA...
  13. SavageWarrior

CİDDİ KASMA SORUNU 100 FPS GÖREMİYORUM

Biraz fantezi olmuş gibi ama frame generation a ek olarak lossless scaling programını deneyebilirsiniz. Donanım arşivinde videosu var güncel. Görüntü bozulsa da amaç çok kare almaksa denenebilir.
  14. SavageWarrior

3080 ve 12400f'ye 550w PSU yeter mi?

Hocam sırf çalışsın istersen 600 watt yeter. Ama buna çalışmak denirse; Yüzde 60 performans ve " Allahım fps neden düşük. Yardım edin arkadaşlar. " diye dövünüp durursun. Eskilerden Thermaltake smart 750w power supply gibi tek kanaldan tüm sistemi beslyen bir power lazım size. İşlemciye...
  15. SavageWarrior

Ekran kartımı satıp hangi ekran kartını almam mantıklı olur

Hocam gtx 1080 alabilirsin. rx6600xt ye yakım performansta kas gücü olarak. 1070 alma. 1070ti diyeceksin belki ama şişirilmiş ve 1080 e yaklaşan bir kart olma dışında bir özelliği yok. Yeni özellikler olsun istersen rtx 2070 denk getirmeye çalış pazarlıkla. O paraya daha iyisi olmaz.
  16. SavageWarrior

SADECE Şarkı dinlemek için kafaüstü Bluetooth kulaklık tavsiyesi lazm

Hak veriyorum pahalilar. Kendi sınıflarının en ucuzlari. Bahsettiğiniz kişi hakkında bilgim yok ancak internette yorumlarına bakın, iyice dolaşın, tek bir habere itibar etmeyin. JBL almayın ne alırsanız alın, Tamirden anlamasam kanser ederdi. Bakır kullanmamislar. İçini aç, kurşun kalemle...
  17. SavageWarrior

SADECE Şarkı dinlemek için kafaüstü Bluetooth kulaklık tavsiyesi lazm

Güzel kulaklık ama padlı kulaküstü olanı önermem kullanima bağlı pad değişimi yapmak can sıkabilir.
  18. SavageWarrior

RTX3070ti test sonuçları alınır mı 2. El?

Hocam fps çözünürlüğe, donanıma, işletim sistemine göre değişen bir olgu. Kartın yük altında kaç dakikada kaç derece ısıya çıktığına bakın. 15 dakika yeterli.
  19. SavageWarrior

4060ti sistem nasıl arkadaşlar?

cl30 6000mhz ram ve 6700xt , 7700xt veya 6800xt ekran kartı fiyatına göre o sisteme gider( ikinci el de olur). Rx6800 de ayrı bir seçenek olabilir. İlla sıfır alınacaksa Intel Arc B580 12Gb ekran kartı da düşünülebilir 11 bin TL civarı.
Top Bottom