Arama sonuçları: *

1. yagizd2

Yardım Performans düşüklüğü

Ağır thermal throttle var. Bu şekilde uzun süre kullanmanız cihazınız için zararlı. max 89 derece görmüşsünüz ki normalde nvidia ekran kartları 87 derece ile limitlidir. Yani sıcaklık limitinden dolayı frekans kısıyor anlamına gelir. Kaldı ki normalde ~1300-1500MHz civarında olması gereken...
  2. yagizd2

Son çare değil gereklilik olarak görmeniz lazım maalesef. Mutlaka bakım yaptırın hem de msi servisine yaptırın. Arayıp prosedürü konuşun, muhtemelen orj. kutusuyla kargolayabileceğiniz bir senaryo vardır.
  3. yagizd2

En son ne zaman bakım yapıldı? Yapıldıysa da macun olarak ne kullanıldı?
  4. yagizd2

Yeni alınan Galaxy A24 önceden kullanılmış mıdır?

Dostum konuyu yanlış başlığa açmışsın. Burası "KULLANICI İNCELEMELERİ" başlığı. Burada sorunun cevabını bulamazsın. Şu linkteki başlığa aç konunu, bunu raporluyorum. https://forum.donanimarsivi.com/forumlar/telefon-teknik-sorunlar.69/
  5. yagizd2

HP Victus laptop aşırı ısınıyor

1 yıl, herhangi bir cihaza bakım yapılması için yeterli bir süreç. Servis ile görüşüp temizlik/bakım talep edin. NOT: Aklınızda bulunması adına yazıyorum. Pump-out olan bir macun kullanma ihtimalleri var. Bunu test etmek adına bakımdan sonra sıcaklıkları belirlediğiniz bir senaryo için kontrol...
  6. yagizd2

Harici Monitörün Freesync Özelliğini Kullanma

Ben sadece şahsi tecrübelerimi paylaştım sizinle. Kesin konuşmak olmaz, bilmediğim bir şey vardır mutlaka. Ama ben kendi problemim için dell servisi aradım. Kendileri ile 1.5 saat görüştüm. Global merkezle falan iletişime geçtiler ona rağmen bir çözüm bulamadılar. Ben de kabullenip daha da...
  7. yagizd2

Siz de büyük ihtimal benimkine benzer bir durum yaşıyorsunuz. Hiç görüntü gelmiyorsa intel ekran kartı deaktif olduğu için bağlantı nvidia ile iletişim kuramıyor olabilir. Bende inteli otomatik olarak tekrar devreye sokuyordu.
  8. yagizd2

HP Victus 16-d1023nt ssd yükseltme

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C8XMH264?tag=akakceprime-21&th=1 SSD slotlarınızdan birisi gen3 biri gen4. Attığım SSD'yi mümkünse gen4 slotunda kullanın. Ayrıca bu da işleminizi kolaylaştıracak rehber video:
  9. yagizd2

Yardım R7 7735HS RTX 4050 sistemde birden fazla mavi ekran hatası

Sadece pildeyken bu hataları aldığınızı göz ardı etmişim. O zaman pilde hata var gibi. Voltajı yanlış ayarlıyor da rastgele tüm donanımlardan hata alıyorsunuz gibi bir durum var sanki. İsterseniz başka forumlarda da konu açın ama ben doğrudan servisle iletişime geçerdim. Hatta mümkünse bu...
  10. yagizd2

Hocam o zaman format öncesi son araştırmalarınızı yapın. Yüksek ihtimal formatsız çözmeniz zor olacak. Formattan sonra da çözüm olmazsa zaten donanımsal bir sorun olabileceği anlamına gelir, o zaman da servise yollarsınız.
  11. yagizd2

Bence yükleyin. Önce Armoury crate yazılımını şu rehberi takip ederek kaldırın daha sonra g-helper'ı yükleyin: https://rog.asus.com/articles/guides/how-to-cleanly-uninstall-and-reinstall-armoury-crate/ Bir de bunlardan önce sistem dosyalarınızı bir kontrol ettirin. Başlata CMD yazın > "Komut...
  12. yagizd2

Detaylı araştırmadım ama bir ihtimal çözüm olabilir: Asus armoury crate yazılımı bazı asus cihazları çok fena saçmalatıyor. Onun yerine "G-helper" kullanmayı bir deneyin. İşe yararsa ne mutlu.
  13. yagizd2

İ7 11800h ısınma sorunumu nasıl çözdüm

Hocam elinize sağlık. Alternatif bir çözüm bulmuşsunuz kendinizce, paylaşmanız çok hoş. Mx-4 mx-6 vb laptoplarda maalesef pump-out yapıyor. Tekrardan problem yaşarsanız "honeywell ptm7950" temin edin ve kullanın. Sorununuzu çözecektir.
  14. yagizd2

Laptobun fan hızları sürekli değişiyor

Her laptopda bir sıcaklık - fan hızı grafiği vardır. Sıcaklık ile orantılı olarak fan hızını değiştirir. Bahsettiğiniz hızlanıp yavaşlama çok ani şekilde olmuyorsa normal denebilir. Bilgisayarınızın kontrol merkezi yazılımından kullanıcı ayarlı fan grafiği ayarlayarak üstesinden gelebilirsiniz.
  15. yagizd2

Bende de lenovo Y27-30 g-sync compatible monitör var. Maalesef HDMI bağlantısı G-sync desteklemiyor (Görsel olarak ekliyorum). DisplayPort ile bağlantı kurmanız lazım. Şahsen type-c to DP kablo alıp denedim. Onda da şöyle bir problem oluyor: G-sync özelliğini açabilmek için mux ile sadece nvidia...
  16. yagizd2

MSI Pulse 17 B13VGK Sıvı Metal Uygulaması Yapılır Mı?

-Hocam 20w ile 80 derece hiç normal değil. Siz oyuna girince o işlemci thermal throttle yüzünden muhtemelen olması gerekenden ~1GHz daha düşük frekansta çalışıyor. -Garanti süreniz devam ediyorsa servisten macun değişimi talep edip sıcaklıkları 2-3 hafta gözlemleyin. Değişimden geldikten...
  17. yagizd2

MSI Pulse 17 B13VGK Sıvı Metal Uygulaması Yapılır Mı?

-Valorant vb oyunlarda ciddi fps kaybı olabilir, haklısınız. Throttlestop limitleme için iyi bir program. Undervolt da yapabilirseniz kullanımı daha tatmin edici olur. -İlk önceliğiniz şu ptm7950'yi uygulamak olsun. Sıcaklıklar yüksek ihtimalle tam performansta 85-90 seviyesine geriler...
  18. yagizd2

Soğutucu blok söktükten sonra gelen ses ve kısa devre

Hocam kıvılcımlar, soğutma bloğu varken açılmama falan gerçekten enteresan bir sorunmuş, şaşkınlıkla okudum. Bu konuyu yorumlayacak bilgi bende yok ancak macun meselesi ile ilgili bir tartışabiliriz: 1) Hangi macunu kullandınız? Piyasadaki termal macunların çoğu 1-2 haftada pump-out oluyor. Bu...
  19. yagizd2

Acer Nitro 5 AN515-58-7687 BU RAM OLSURMU

Cihazın içindeki RAM'in özelliklerini bilmeden bu konuda yardımcı olmak zor. CPU-z indirip programdaki "Memory" ve "SPD" sekmelerindeki bilgileri paylaşabilir misiniz?
Top Bottom