Arama sonuçları: *

1. A

Samsung telefonla xiomi şarj kullanılırsa sıkıntı olurmu

Samsung a34 cihazım ver ve 25 watt şarj destekliyor dolapta sıfır xiomi 25 watt şarj başlığı alıcam bende Samsung orijinal kablosu var onunla kullanıcam yani sıkıntı çıkarmı yani başlık xiomi kablo samsung
  2. A

discord nitro alırken hata veriyor

operanın dağıttığı nitroyu alırken bir hata oluştu mesajı veriyor sorunu nedir
  3. A

Ödevime yardımcı olurmusunuz

6 abi
  4. A

Türkce konuşma sınavım var yardım olursanız sevinirim herkese iyi günler
  5. A

Dosya yüklemiştim ama 1704635991 Foto olarak attım abi
  6. A

Arkadaşlar türkce konuşma sınavım var bana bu konuda yardımcı olurmusunuz sizce nasıl bir konuşma yapayım
  7. A

Tecno spark 10 pubg mobile için yeterlimi

Baktım 45 miş
  8. A

Tecno spark 10 pubg mobile için yeterlimi

Arkadaşlar öncelikle herkse günaydın tecno spark 10 pro almayı düşünüyorum 256gb ve 16gb ram sadece pubg mobile oynicam ve youtube flb takılcam sizce iyi mi?
  9. A

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

bende gt 730 var : D 1704027087 bende gt 730 var reis şükret : D
  10. A

Bu takas sizce mantıklımı

Vereceğim sistem: i7 860 Gt 730 8gb ram Asusvp 228 he monitör 1080p Logitech g300s mouse Alacağım telefon: Casper m30 plus 23 ay garantili kutu fatura var Sizce bu takas mantıklımı
  11. A

Casper m30 plus vs redmi 9

Arkadaşlar redmi 9 6/64 casper m30 ise 8/128 casper 23 ay garantili arkadaşlar sizce hangi telefonu alayım telefonlar pubg fln oynicam sizce hangisini alım
  12. A

Bu hap bana uygunmudur

Merhabalar boğazım enfeksiyon kaptığı için bana doktor croilex 625 mg film kaplı tablet yazdı yaşım 11 bu hap bana uygun mudur iyi akşamlar ve iyi forumlar herkese iyi geceler dilerim
  13. A

Bazı sınavlara girmedim sıkıntı olurmu

6.sınıfım bazı sınavlara girmedim ama raporum vardı hastaydım sıkıntı olurmu cuma gününe kadar raporum var ve 9 tün de tatil var sıkıntı olurmu
  14. A

Sizce Bu takas mantıklımı

reis telefonun dış kasası güzel fln adamla konuşmalarıda ss aldım bi sıkıntı olmaz bence 1699030462 döküntü olduğunu nasıl anlicam
  15. A

ama telefonun faturası fln yok
  16. A

Reis benim yaşım küçük satıp almicam takas yapcam
  17. A

Vereceğim sistem: i7 860 Gt 730 8gb ram Asusvp228hd monitör G300s mouse Alacağım telefon: iphone 8 Sizce bu takas mantıklımı
  18. A

6. Sınıfta Kalma Var Mı

Türkçeden 70 altı alsam mesela kalırmıyim 1696663797 Türkçeden 70 altı alsam
  19. A

6. Sınıfta Kalma Var Mı

Arkadaşlar ortaokulda kalma varmı
Top Bottom