Türkçeden 70 altı alsam mesela kalırmıyimDerslerin iyise aşırı devamsızlık yapmıyorsan kalmazsın.
Türkçeden 70 altı alsamkalmazsın merak etme.
Yeni kararlar ile kalma var diyorlar, ama sözlü ıvır zıvır derken o dersin toplam ortalaması o civara gelir zaten kankam. Lise gibi sıkılayacaklarını sanmam.Türkçeden 70 altı alsam mesela kalırmıyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkçeden 70 altı alsam
geçen sene 8. sınıftım 130 gün devamsızlıkta geçtim liseye kalmazsınArkadaşlar ortaokulda kalma varmı
6.sınıfta 70ın altında alıyorsan sen kal zaten türkçeden biz 6. sınıftayken ortalaması 95 falan olmayan düşük oluyorduTürkçeden 70 altı alsam mesela kalırmıyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkçeden 70 altı alsam
Olalı bir 5 yıl oluyor şuanda 10.sınıf ama bir kere sınıfta kalmıştı herhalde 8.sınıfta bundan öncekilerde de hep kurul toplanıyordu öyle geçiriyorlardı 8.sınıfta da bıraktılar artık. 4.sınıftan beri okula adam gibi gitmiyor zaten.Kalmazsın kalırsan da senin hatan olur arkadaşımın 90 gün devamsızlığı vardı yine de kalmadı. (Özürsüz)
Komayamı girdin. 130 gün devamsızlık negeçen sene 8. sınıftım 130 gün devamsızlıkta geçtim liseye kalmazsın
Az sallasaydın. 180 gün gidiyosun okula zaten, 130 gün devamsızlık yapıp geçmen mümkün değil. Ne öğrendin de sınıfı geçiyorsun.geçen sene 8. sınıftım 130 gün devamsızlıkta geçtim liseye kalmazsın