8. Sınıfta Sınıfta Kalıcağım Sanırım.

beyler öncelikle şunu belirtmek isterim aslında olayı yazarken biraz kurallar gereği yumuşattım şimdi 6. dersdi boş ders bilirsiniz müdür yardımcısı geldi falan uslu durun dedi sınıf başkanınada olanları bana söyle yoksa sana kızarım falan öyle bişi dedi sonra biz arkadaşla konuşuyorduk işte şakasına elimi boğazına temas ettirdim arkadaşı aramızda sohbet ederkende biraz argo olmuş olabilir hatırlamıyorum sonra bu camcı başkan kızlara hiç bişi demiyor tabii bizi bı kağıda yazıyordu yaptıklarımızı saka yapıyor sandık böyle bı ucubeligi yapmaz herhalde dedik okuma yazmayı yeni çözmüş eleman bide kağıda yamuk yumuk yazıyor bizde at şunu çöpe dedik kağıdını attık çöpe buda buna sinirlendi bu gitti müdür yardımcısına yok ares arkadaşını @ldürmeye çalıştı sınıfta bağıra bağıra küfür etti gibi şeyler söyledi bizde sınıfta masum masum sohbet ediyoruz bu geldi sınıfa nasıl sırıtıyor sonra müdür yardımcısı geldi bizi odasına çağırdı bizde gittik x diye bı kız vardı ona senin mahkemen varmış kötü bi öğrenci olduğunu söylicez içeri gireceksin vb dedi sonra ifade kağıdı verdi o an bı avukat bulmam aklıma geldi sessizlik hakkımı kullanmak istediğimi söyledim yok doldur yoksa suçu kabul etmiş olursun gibi tehtit etmeye başladı(disipline gideceksinde dedi) bende uğraşılmaz diyip ifademi yazdım özetle çok fazla tutanağım var saygısızlıktan vb 8. sınıfım diye sınıfta bırakmazlar diye tahmin ediyorum ama sınıfta kaladabilirim siz ne düşünüyorsunuz
(ha bu arada bu başkanla bayağı iyi anlaşıyorduk ama hırtların kanında var böyle şeyler yapmak)
forumdakiler ortaokullu mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,016
Üyeler
195,501
Son üye
Reco_.
Geri