hocam taksit ve enflasyon konusunda haklısın ona bir şey demiyorum zaten vatanın en büyük artısı o vade farksız imkanı ama benim derdim sistemin içindeki...
bu sistem 55 bin lira bandında olsaydı alınır derdim çünkü o zaman aradaki fiyat farkıyla ileride anakartı ve psu daha kaliteli modellerle güncelleyip...
Hocam komple silmek yerine servis olarak kursaydın Ben şu an o yöntemi kullanıyorum Windows hizmetlerden istediğim zaman başlatıp işim bitince veya banka...
hocam wraith w60 önerildiğini ben de biliyorum ama o klavye ryzhem hocamın kriterlerine hiç uymuyor çünkü kendisi özellikle ses tekerleği olsun dedi wraith...
Hocam Raspberry Pi ile yaplan sistem aslında bu işin hobi ve teknik merak kısmı cihazı modme köprü gibi bağlıyorsun trfiği o süzüyor ama kurulumu ve...
Hocam ben de bir süredir piyasayı takip ediyorum Aula F75 modeli kriterlerine çok uyduğu için listemde duruyor Ses tekerleği var ve içindeki Graywood v4...
Hocam en basit haliyle durum şu dns dediğin şey bir yol sen bir yere gitmek istersin o sanıa yolun ismini söyler ama yol kapalıysa tabela değisse de...
Hocam Kaspersky gibi antivirüslerin uyarı vermesi lisans olmamasından değil yazılımın internet paketlerine müdahale etmesinden kaynaklanıyor yani bu bir...
Evet açık kaynak kodu sayesinde herkes inceleyebilmesi güzel bişey fakat sıkıntı olan programı çalıştırmak için izin vermek zorundasınız. Kernel seviyesi...
Bant daralmasından ve erişim engellerinden sıyrılmanın en temiz yolu GoodbyeDPI gibi araçlar görünüyor VPN gibi interneti yavaşlatmaz DNS gibi de yetersiz...