metin0 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Asus Dual RTX 5070 Oc Vs MSI RTX 5070 Inspıre 3x

burda ekran kartı kısıtlamışsın bence ilk ekran kartına odaklan ram ilerde iyi bir fiyata bulunur ama ekran kartları hemen hemen aynı kulvarlarda satılıyor yinede kara senin 1779826126 hocam gönlüm kafam kalbim o yönde ama cebimde akrep var :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  2. M

bende hem paraf hemde axses mevcut onun için buna değerlendiriyorum
  3. M

onu bende değerlendirdim am malesef bütçemi aştığı için bu konuda bir şey diyemiyorum
  4. M

malesef olsaydı bunu secerdim fiyat bu kadar yüksek cıkmazdı
  5. M

hocam her halde bahsettiğiniz ssd bu olmalı
  6. M

sistem parçaları konusunda asus önde fiyat aynı çıkıyor ram 6000mhz ssd bildik marka lexsarda köteğil dir diye biliyorum asus ankart 2 m2 slota sahip sadece kasa+psu bir msı yada corsair gibi sağlammı bilmiyorum ama genel kullanıcı kaliteli diyor yavaş yavş kafamda taşlar yerine oturuyor
  7. M

eğer sacede oyun acısında bakarsanız işlemci konusunda haklısınız ama ben genel kullanım için ilk tercihim intel olur tabi benim fikrim yanlışımda olabililir bilemem ekran kartı konusuna gelince ise belirtiğiniz blok ve boru kalitesi detayları beni ikna etti 3 fanlı msi inspire modelinin hem...
  8. M

yarın bayram bende belki gelir diye bekliyorum bilmiyorum gelirmi gelmezmi şimdiden siztem hazrılığı yapayım indirim olunca yapıştırayım
  9. M

tşk hocam amd taraftarı değilimhem dlss özelliği hemde film+dizi ve oyun ve genel kullanım için nvidia tercihim sadce iki ekran kartı konusunda karasız kaldım 1779806733 hocam peki 3 fanlı olması soğıtma ve malzeme kalitesi anlamında 2 fanlı olan dual serisinden onu teknik olarak üstün mü...
  10. M

msi inspire serisi 3 fanlı diye soğutmada asus dual modelinden daha mı başarılı oluyor yoksa sadece görüntü mü hangisinin soğutma performansı daha iyi
  11. M

Merhaba iki hazır sistem arasında kaldım asus dual rtx 5070 oc vs msi rtx 5070 inspire 3x hangisi soğutma ve kalite olarak daha üstün sırf 3 fanlı diye msi olanı mı tercih etmeliyim yoksa asus dual olanı almak daha mı mantıklı hangisini almalıyım...
  12. M

❌İndirim Bitti! 💣 Günün Bombası 22.00’De! Süre Kısa, Stok Sınırlı. Kaçırma!

şok şok şok flaşbomba 99 lira :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  13. M

ozaman yanına yeni bir sekme açarsın
  14. M

sen yinede f5 yap ne olur olmaz yoksa patlamayabilir:ROFLMAO::ROFLMAO:
Geri