metin0 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Vatan Teşhir RTX 4070: 24.396 TL'ye Değer mi?

https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-4070-twin-edge-oc-12gb-gddr6-192-bit-dlss-3-ekran-karti.html 1774980979 anladığım kadarıyla düz modeller çok tercih edilmiyor
  2. M

Vatan Teşhir RTX 4070: 24.396 TL'ye Değer mi?

"Vatan Bilgisayar'ın stoklarında Zotac 4070 Twin Edge OC modelini 24.396 TL'ye teşhir olarak gördüm. Ürün muhtemelen mağazada sergilendi. Garanti durumunu henüz sormadım ama fiyat çok cezbedici. Teşhir ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim? Bu fiyata bu kartın riskine girilir mi?"
  3. M

Uzun Vadeli PC Toplama Tavsiyeleri

Gaming.gen.tr'deki BLADE-DUALRX9060XT sistemi hem 16GB VRAM avantajıyla hem de özelleştirme imkanlarıyla Sağlam Soğutucu) benim 'fiyat/performans' ve 'uzun ömürlülük' kriterlerime daha çok uyuyor. Sanırım AMD 9060 XT tabanlı sistemi özelleştirerek ilerlemek benim için en mantıklısı olacak...
  4. M

"Öneri için teşekkürler ama ben AM5 (DDR5) platformunda kalmak istiyorum. 2026 yılındayız, Ryzen 5000 serisi ve DDR4 artık güncelliğini yitirdi, ileride işlemci yükseltmek istediğimde anakart değiştirmek zorunda kalmak istemiyorum. Diğer arkadaşın önerdiği BLADE-DUALRX9060XT hazır sistemi...
  5. M

"Yorumlarınız için teşekkürler. Haklısınız, 5060 Ti 8GB VRAM ile 2K'da üzebilir, o zaman rotayı net AMD 9060 XT 16GB tarafına kırıyoruz. Anakartı da dediğiniz gibi MSI PRO B650M-R veya benzeri bir modelle güncelleyebilirim. Önerdiğiniz BLADE-DUALRX9060XT sistemi inceledim, gerçekten tek tek...
  6. M

"Selamlar arkadaşlar, Mart 2026 itibarıyla kendime uzun vadeli, hem 2K oyunculuk hem de günlük kullanım için bir sistem diziyorum. Ekran kartı tarafında NVIDIA 5060 Ti ve AMD 9060 XT arasında gidip geliyorum. Bütçemi hem kasa bileşenlerine hem de kaliteli çevre birimlerine (monitör, kulaklık...
Geri