burda ekran kartı kısıtlamışsın bence ilk ekran kartına odaklan ram ilerde iyi bir fiyata bulunur ama ekran kartları hemen hemen aynı kulvarlarda satılıyor yinede kara senin
1779826126
hocam gönlüm kafam kalbim o yönde ama cebimde akrep var :ROFLMAO: :ROFLMAO:
sistem parçaları konusunda asus önde fiyat aynı çıkıyor ram 6000mhz ssd bildik marka lexsarda köteğil dir diye biliyorum asus ankart 2 m2 slota sahip sadece kasa+psu bir msı yada corsair gibi sağlammı bilmiyorum ama genel kullanıcı kaliteli diyor yavaş yavş kafamda taşlar yerine oturuyor
eğer sacede oyun acısında bakarsanız işlemci konusunda haklısınız ama ben genel kullanım için ilk tercihim intel olur tabi benim fikrim yanlışımda olabililir bilemem
ekran kartı konusuna gelince ise belirtiğiniz blok ve boru kalitesi detayları beni ikna etti 3 fanlı msi inspire modelinin hem...
tşk hocam amd taraftarı değilimhem dlss özelliği hemde film+dizi ve oyun ve genel kullanım için nvidia tercihim sadce iki ekran kartı konusunda karasız kaldım
1779806733
hocam peki 3 fanlı olması soğıtma ve malzeme kalitesi anlamında 2 fanlı olan dual serisinden onu teknik olarak üstün mü...
Merhaba iki hazır sistem arasında kaldım asus dual rtx 5070 oc vs msi rtx 5070 inspire 3x hangisi soğutma ve kalite olarak daha üstün sırf 3 fanlı diye msi olanı mı tercih etmeliyim yoksa asus dual olanı almak daha mı mantıklı hangisini almalıyım...