8. Sınıfta Sınıfta Kalıcağım Sanırım.

Bak şâyân-ı hürmet mü'min karındaşım, henüz tıfl-ı nev-resîde bir veled-i zinâsın; fî-sebîlillâh şu mecradan def' olup git ve dimağını tefessüh ettirmiş olan şu fâsid medyayı terk eyleyip bir miktar tahsil-i irfân et. Zîrâ Cenâb-ı Hakk sana kuvve-i akliyeyi melâfetine mülâsık olasın yahut Instagram'da cevelân edesin diyü ihsân buyurmadı
hiçbir şey anlamadım ama büyük adam büyük şeyler söyledi. Büyük adam vesselam.
Ey bî-edeb veled-i zinâ!
Sen ki “dallama ****** evladı” diye hitâba cür’et eden, sonra “şâyân-ı hürmet mü’min karındaşım” diye riyâkârlık eden dimağı mütefessih nâ-pâksın!
Kuvve-i akliyyeyi fâsid medyada cevelân için verildi zannedersin. Def’ ol git ey ehl-i rezâlet!
Ya tamâmen galîzât ile konuş, yahut sus da nefsini ıslâh eyle. Bu melez üslûbunla ne edebе yaramışsın ne irfâna.
Haydi def’ol ey ahlâk-ı sefîl.
Ve’s-selâm.
senin yapay zeka güzel yazmamış beğenmedim.
La 8.siniftasin millete ne anlatıyorsun burda. Gerçekte görsen korkudan titreyip kaldırım değiştireceksin laf yapıyorsun
Valla laf söylemeye değmez kesin 155 boylarında 50 kilo sıradan bir insan ya. Sanalda delikanlılık yapıyor işte😁

şampiyon amed yazsam beğenirdin dimi caqqal.
bu arada ben "hırt yazıyorsan zaten kalmayı hak ediyorsun" dedim ama derdimi anlatayım izninizle,ben arkadaşın sınıfındaki tek bir hasımından dolayı koca bir topluluğu bir saymasından,ırkçılık yapmasından öyle dedim,mesela biri bana "tırt" veya "turkroach" dese güler geçerim ama başka bir türk alınabilir,bütün türklerin bir olmadığını ben de kabul ediyorum,12 şehit verildiği gün keyfimiz yerinde diyen it oğlu itleri ben de sevmiyorum zaten...

keşke zeka seviyemin şu veletle aynı levelde olduğu yıllara dönebilsem. dertleri de dertmiş bu arada maşallah. allah kimseye böyle dert vermesin

Bak şâyân-ı hürmet mü'min karındaşım, henüz tıfl-ı nev-resîde bir veled-i zinâsın; fî-sebîlillâh şu mecradan def' olup git ve dimağını tefessüh ettirmiş olan şu fâsid medyayı terk eyleyip bir miktar tahsil-i irfân et. Zîrâ Cenâb-ı Hakk sana kuvve-i akliyeyi melâfetine mülâsık olasın yahut Instagram'da cevelân edesin diyü ihsân buyurmadı
xasdxsxsdxiğüğğaüi, (: kahkaha attım sabah sabah. süper. siz bunu nasıl yazdınız?

bu arada ben "hırt yazıyorsan zaten kalmayı hak ediyorsun" dedim ama derdimi anlatayım izninizle,ben arkadaşın sınıfındaki tek bir hasımından dolayı koca bir topluluğu bir saymasından,ırkçılık yapmasından öyle dedim,mesela biri bana "tırt" veya "turkroach" dese güler geçerim ama başka bir türk alınabilir,bütün türklerin bir olmadığını ben de kabul ediyorum,12 şehit verildiği gün keyfimiz yerinde diyen it oğlu itleri ben de sevmiyorum zaten...
sen hırt ne demek biliyormusun?

Sınıfta kalmak çok da kötü bir şey değil. İkinci kez okurken, zaten her şeyi gördüğün için, diğerleri yanında birden çok bilmiş oluyorsun. Havandan geçilmez.

kürtlere karşı kullanılan bir söylem,PKK yanlılarına vs kullanılmasına bir şey demiyorum ben kendi derdinde olan kürde neden hırt deniyor onu soruyorum
IMG_0267.webp

Hocam belki bu kelimenin anlamını bilmiyorsunuz olabilir. Kürtlükle alakası yok.

gördüğünde abi yerine baba diyeceğin insanlar hakkında doğru konuş yeni bebeler gerçekten sorunlu örneği sensin terbiyesizlikten çok fazla ihtar yemişsin ama hala adam olmamışsın umarım bir kere HIRT dediğin insanlardan güzel bir dayak yersin ha ıspartadaysanda gelip yüzüme diyebilirsin tabikide
Hocam sizde bulmuşsununuz saf bi ortaokul çocuğunu heleki sanaldanmı gücünüz yetiyor baba diycen falan yok gelip yüzümede diyebilirsin bilmem ne gerçi zaten nicktende belli oluyor az çok şaşırmamak lazımda bu kadarda saf küçük bi çocukla uğraşcak kadarda pç olunmaz evet dikkat etmedim o arkadaşında neler yazdına neler çizdinede genede nolursa olsunda madem büyüksün büyüksünüz alttan almak büyüklük sende sizde kalması lazım yok baban bile sevmiyodur başaramıycan bilmem ne baban seni çok seviyo sen çok şey başardınya sadece sanal özelde hiç dolmadımda senin mesajlar biraz dikkat çekici diğerde kim kimler eziyosa dalga geçiyosada cidden ayıp yaptınız sanada gelirsek kalma ihtimalin yüzde 1 bile değil ortaokulda

Camci başkanda bittim

Hocam sizde bulmuşsununuz saf bi ortaokul çocuğunu heleki sanaldanmı gücünüz yetiyor baba diycen falan yok gelip yüzümede diyebilirsin bilmem ne gerçi zaten nicktende belli oluyor az çok şaşırmamak lazımda bu kadarda saf küçük bi çocukla uğraşcak kadarda pç olunmaz evet dikkat etmedim o arkadaşında neler yazdına neler çizdinede genede nolursa olsunda madem büyüksün büyüksünüz alttan almak büyüklük sende sizde kalması lazım yok baban bile sevmiyodur başaramıycan bilmem ne baban seni çok seviyo sen çok şey başardınya sadece sanal özelde hiç dolmadımda senin mesajlar biraz dikkat çekici diğerde kim kimler eziyosa dalga geçiyosada cidden ayıp yaptınız sanada gelirsek kalma ihtimalin yüzde 1 bile değil ortaokulda
ne anlatıyon kral azcık zorbaladık bebeyi ne kurulucam boş boş konu açmış az eğlendik takma bu kadar

Geri