şahsen böyle düşünmüyorum ve böyle düşünen çok az insan tanıyorum. güzel yetkinliğe sahip olup ortada kalan binlerce kişi olduğunu biliyoruz. bir fotoğraf...
hayır ciddiyim, defalarca cimere ihbar edilmiş ama hala görevde. tasmasını tutanlar seçimi kaybederse büyük harflerle adını soyadını yazacağım
1779030415...
doğrusu tıp diş nispetende eczacılık ve bunlara denk iyi üniversitelerde mühendislik *dip 80k civarı* harici zattiro zort mühendisliği falan zaman kaybı ve...
Hocam sizde bulmuşsununuz saf bi ortaokul çocuğunu heleki sanaldanmı gücünüz yetiyor baba diycen falan yok gelip yüzümede diyebilirsin bilmem ne gerçi zaten...
eğer zenginsen network ayağına gelip seni buluyor. para yoksa network de yok. Mesela en yakın akrabalarımız son 5 yılda babamı aramayı bıraktı. Bunu gözle...
Nispeten iyi bir bölümde okuduğumdan kendi gördüklerimi söyleyeyim; üniversite okuduğu iddia edenlerin %90'ı üniversiteyi bomboş geçiriyor, derse girip...
ben olaya böyle bakmıyorum. *K parti gençlik kollarına girip şeyh eteği öpmek ofxord diplomasıyla eşdeğer olduğuna göre *K partiye girmenin yollarını...
geçen sene 2 mart desek daha doğru olur.
1778822431
güncel olarak önü açık olan meslekler inşaatçılık tesisatçılık ve elektrikçiliğe evrildi. sınava...