şanslı isimli üyenin son içerikleri

1. şanslı

Sıfırdan Tyt Ayt Biter mi? Nasıl Çalışmalıyım (2026 YKS)

başladım ve çok geçmeden bıraktım
  2. şanslı

Üniversite okumanın değeri kaldı mı?

eğer zenginsen network ayağına gelip seni buluyor. para yoksa network de yok. Mesela en yakın akrabalarımız son 5 yılda babamı aramayı bıraktı. Bunu gözle görebildiğim ilk gün 22 aralık 2021 yani Türkiyenin soyulduğu günden bir gün sonrasıydı. Ayda yılda bir arayanlar artık 5 yılda bir arar hale...
  3. şanslı

ben olaya böyle bakmıyorum. *K parti gençlik kollarına girip şeyh eteği öpmek ofxord diplomasıyla eşdeğer olduğuna göre *K partiye girmenin yollarını bulmalıyım. abimin askerdeki komutanlarından biri devamlı benim torpilim sağlam, istediğiniz yere şikayet edin diyerekten izmarit...
  4. şanslı

geçen sene 2 mart desek daha doğru olur. 1778822431 güncel olarak önü açık olan meslekler inşaatçılık tesisatçılık ve elektrikçiliğe evrildi. sınava çalışcaklar bunları da göz önünde bulundurmalı
  5. şanslı

şuan ne durumdasın
  6. şanslı

sıfır net desem yalan olmaz. dünya çok değişik bir yere döndü bu saatten sonra eğitim kimseyi kurtarmaz
  7. şanslı

8. Sınıfta Sınıfta Kalıcağım Sanırım.

keşke zeka seviyemin şu veletle aynı levelde olduğu yıllara dönebilsem. dertleri de dertmiş bu arada maşallah. allah kimseye böyle dert vermesin
  8. şanslı

Temelim Bile Yok Ders Nasıl Çalışabilirim

ben de 10. sınıfta açığa geçtim 2 yılda halleder üstüne kat kat deneme çözerim dedim sonuç olarak hiçbir şey kazanamadım. Yarım saat yine iyiymiş ne zaman kalem tutsam bileklerimin üstünden tır geçiyormuş gibi hissediyor sonra bırakıyordum
  9. şanslı

2. Kere Mezuna kalınır mı?

10. şanslı

Bir baltaya sap olamama hissi

bizim burada babanın dükkanı varsa 10 yaşından sonra ordasın babanın durumu yoksa okuyup memur olmak en kötü muhafazakarlardan eğitim alıp imam olmak zorundasın. Bulunduğum şehri mahalleyi hiçbir zaman sevemedim nefret ediyorum desem kelimeler yetmiyor. Yeni atanan imamların tayinleri köye...
  11. şanslı

denemeye çalışacağım, ayrıca anlattıklarım bahane değil düpedüz gerçekler. Kendimi avutmayı sevmiyorum bir konuda gerçekçi olmazsam çözüme ulaşmanın yolu da olmuyor. Oyun oynamamam imkansız çünkü yaptığım yaptığım oyunları anlık olarak test etmem gerekiyor. Yıllardır dönen OBP muhabbetinden...
  12. şanslı

Kısaca kendimden bahsedeyim kayda değer hiçbir başarısı olmayan ortalama bir türk genciyim 17 yaşındayım. Ailemin maddi durumu orta sınıfın altında kalıyor, aslında kalmıyor ama belki pederin köye villa yaptırmak gibi enteresan hayalleri vardır. Asıl konuya gelecek olursam ders çalışırken...
  13. şanslı

Acil Yanıt Lazım Açık lise mezunları yardımcı olsun please

e devlet üzerinden diplomama bir göz attım aynı şey benim için geçerli değil maalesef :/ en azından mezunum..
  14. şanslı

Acil Yanıt Lazım Açık lise mezunları yardımcı olsun please

2 yıl örgün ve 2 yıl açık öğretim okudum OBP neye göre hesaplanıyor bunun hakkında net bir bilgi arıyorum
  15. şanslı

GENE ZAM GELDİ HAYIRLI OLSUN

bayadır 12.5 değil mi? sizin bakkal ya insaflı ya da keriz
Geri