kendi statünü yükseltemediğin için türkiyeden daha düşük profilli ülkelere gitmeyi mi hedefliyorsun ? eğer öyleyse neden afganistan veya paraguay olmak zorunda mücahitin mermisi seker ama kartelinki sekmez diye mi ?
niyetim belli tam da anlattığım gibi, insanlar doğası gereği kendinden düşük birini görünce özgüven kazanıyorlar ileride bize takılan çelmeye onlar da düşmemiş olurlar
Yani fiyasko değil piyango hayat diyorsun
annen doğru ama eksik wöylemiş bir şeyi başarmak için defalarca da ezilebiliyoruz
cevap verebilmem için yüzlerce felsefe kitabı okumam gerekir ama hayatın da anlamı bu değil mi ? ulaşılamayacak olanı istemek
anime kızları yardımcın olsun
hayatınızın önemli bir kesiminde ani kararlar ile kalkıştığınız ve başarısızlıkla geri oturduğunuz olayları anlatın. tamamen kendi seçimlerinizden kaynaklanan başkalarının müdahil olmadığı olaylar olmalı. 5 10 yıl sonra bunları okuyanlar daha fenası olamazdı diyerek özgüven kazanacak yani...
abi genetik zayıflık değil seninki ağır hastalanmışsın ama farkında değilsin. yanlış anlama ama zımparacı olursan düzleşir, kaportacı olursan yamulursun
normal bir işe girdim. bir kaç yıl sonrasının bile garantisi yok ve zor günler geldiğinde cebimde para olması gerek. ne babamın araba aldığını gördüm ne 1 metre kare bile olsa bir mirastan hissemiz olduğunu gördüm ne de istediğim için, isteğimden dolayı bir şeye sahip olabildiğimi gördüm...
şahsen böyle düşünmüyorum ve böyle düşünen çok az insan tanıyorum. güzel yetkinliğe sahip olup ortada kalan binlerce kişi olduğunu biliyoruz. bir fotoğraf çekme yarışmasında derece yapıp vize alamayan, ödülü de gümrükte imha edilen abimiz bu durumun en güncel örneği...
hayır ciddiyim, defalarca cimere ihbar edilmiş ama hala görevde. tasmasını tutanlar seçimi kaybederse büyük harflerle adını soyadını yazacağım
1779030415
hep merak etmişimdir neden böyle oluyor diye