Arama sonuçları: *

1. hesabımısilermisiniz

Temelim Bile Yok Ders Nasıl Çalışabilirim

ben de 10. sınıfta açığa geçtim 2 yılda halleder üstüne kat kat deneme çözerim dedim sonuç olarak hiçbir şey kazanamadım. Yarım saat yine iyiymiş ne zaman kalem tutsam bileklerimin üstünden tır geçiyormuş gibi hissediyor sonra bırakıyordum
  2. hesabımısilermisiniz

Bir baltaya sap olamama hissi

bizim burada babanın dükkanı varsa 10 yaşından sonra ordasın babanın durumu yoksa okuyup memur olmak en kötü muhafazakarlardan eğitim alıp imam olmak zorundasın. Bulunduğum şehri mahalleyi hiçbir zaman sevemedim nefret ediyorum desem kelimeler yetmiyor. Yeni atanan imamların tayinleri köye...
  3. hesabımısilermisiniz

denemeye çalışacağım, ayrıca anlattıklarım bahane değil düpedüz gerçekler. Kendimi avutmayı sevmiyorum bir konuda gerçekçi olmazsam çözüme ulaşmanın yolu da olmuyor. Oyun oynamamam imkansız çünkü yaptığım yaptığım oyunları anlık olarak test etmem gerekiyor. Yıllardır dönen OBP muhabbetinden...
  4. hesabımısilermisiniz

Kısaca kendimden bahsedeyim kayda değer hiçbir başarısı olmayan ortalama bir türk genciyim 17 yaşındayım. Ailemin maddi durumu orta sınıfın altında kalıyor, aslında kalmıyor ama belki pederin köye villa yaptırmak gibi enteresan hayalleri vardır. Asıl konuya gelecek olursam ders çalışırken...
  5. hesabımısilermisiniz

Acil Yanıt Lazım Açık lise mezunları yardımcı olsun please

e devlet üzerinden diplomama bir göz attım aynı şey benim için geçerli değil maalesef :/ en azından mezunum..
  6. hesabımısilermisiniz

Acil Yanıt Lazım Açık lise mezunları yardımcı olsun please

2 yıl örgün ve 2 yıl açık öğretim okudum OBP neye göre hesaplanıyor bunun hakkında net bir bilgi arıyorum
  7. hesabımısilermisiniz

GENE ZAM GELDİ HAYIRLI OLSUN

bayadır 12.5 değil mi? sizin bakkal ya insaflı ya da keriz
  8. hesabımısilermisiniz

Açık Lise Diploması hakkında

Merhabalarr, 2023 te açık öğretime geçtim ve şuan 4 dönemi tamamladım kredileri bitirdim , örgün eğitimde de 10. sınıfa kadar devam etmiştim. Bu sene mezuna kaldım haliyle diplomaya ihtiyacım olmadı, başvuru için belirli bir zaman var mı? bu sene içerisinde almazsam sorun çıkar mı?
  9. hesabımısilermisiniz

"Esoğon Gızı" ne demek?

anneannem ve babaannemden duydum genelde yaşlılar kullanıyor ve eşekle ilgisi olduğunu düşünmüyorum cümle içinde kullanımı şu: Ne esoğon gızı gibi geziyon ortalıkta, otur artık / Ne bakıyon esoğon gızı gibi gelsene / Ya şu da esoğon gızı gibi gezip duruyor, bu şekilde
  10. hesabımısilermisiniz

"Esoğon Gızı" ne demek?

eminim, esoğın kızı veya esoooon gızı diye o yu uzatarak söylüyorlar
  11. hesabımısilermisiniz

"Esoğon Gızı" ne demek?

Özellikle köye gidince duyduğum bir deyim hiç anlamadığım yerlerde anlamsız şekilde kullanılıyor anlamını sorduğum kimseden cevap alamadım ve forumlarda da bulamadım, hakaret midir deyim midir nedir bileniniz var mı? kulağa küfür gibi geliyor
  12. hesabımısilermisiniz

Neden hâlâ AKP'lisiniz?

bundan daha iyi açıklanamazdı
  13. hesabımısilermisiniz

Ne için mücadele ediyoruz?

keşke içinde bulunduğum şartlar buna izin verse :/
  14. hesabımısilermisiniz

ondan bundan kastım bir amaç, kişi değil
  15. hesabımısilermisiniz

Hayatta onun bunun için yaşıyorum diyebileceğiniz bir şey var mı? Kendimi normal hissetmiyorum
  16. hesabımısilermisiniz

YKS için ders programı hazırlamak

ben de bilemediğim için bu başlığı açtım 🙃
  17. hesabımısilermisiniz

YKS için ders programı hazırlamak

Saatlik değil günlük program uyguluyorum, her şey bir saate sığmıyor aynı şekilde her günüm aynı da olmuyor. Adam akıllı bir düzen oturtmam gerek ne yapmalıyım?
  18. hesabımısilermisiniz

Komik bi Hediye Lazım

https://www.trendyol.com/ladrima/tung-tung-tung-sahur-italyan-brainrot-meme-tisort-p-926898416?boutiqueId=61&merchantId=973320?adjust_t=r7x8wfn_bz3o6ag&adjust_campaign=x:all_y:all_z:all_t:catalog&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=x:all_y:all_z:all_t:catalog&storefrontId=1&countryCode=...
Geri