Arama sonuçları: *

1. M

Xiaomi Mi Band 8 Basın Görselleri ve Tanitim Tarihi Sızdı!

Sana katilmiyorum 4 ve 5 arasinda azda olsa fark vardi hele 5ve6 arasinda ciddi fark vardi, yorum yaparken sallamasyon yorumlar yapmazsan baskalari dogru bilgiye daha net ulasabilir,3 serisinden beri butun cihazlari kullandim
  2. M

❌İndirim Bitti! Pazarama'da Mi Band 7 599₺!

Knk şöyle 7 de fark var ben suan kullaniyorum band seririsinde 3,4,5,6ve7 cihazlarini kullandim 5ve6 arasinda ciddi fark var ama 6 7 arasında bu kadar fazla fark yok eger hic zorlammadan alcaksan al derim ama hali hazirda 6 kullaniyosan ve parani idareli kullanmak istiyosan gerek olmadigini...
  3. M

son zamanlarda pc kasıyo

son 2 3 haftadır bilgisayarım kasmaya başladı chrome da bile yeni sekme acarken donuyo gen 2 ssd kullanıyorum gayet hızlı bi şekilde donma kasma olmadan kullanıyodum 2 ay once çozum onerileriniz nedir acaba
  4. M

tekrar indirimde realme gt 2 pro

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_realme-gt2-pro-128gb-ak%C4%B1ll%C4%B1-telefon-%C3%A7elik-siyah%C4%B1-1228362.html?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=aff-comparison&utm_campaign=epey&pfx=102319ab187f26485ac727f678b0e4&utm_term=102319ab187f26485ac727f678b0e4
  5. M

Spardox Monitör Gelbura 240 hz

anladım knkm bu monitor hakkında herhangi bi bilgim yok benimde
  6. M

Spardox Monitör Gelbura 240 hz

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-2428ff-238-280hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-ss-ips-flat-gaming-monitor_u21274 knk bunu bugun tesadufen gordum bu daha iyi olur diye dusunuyorum
  7. M

Hardline Whey Zone 2300 Gr Protein Tozu 888,97TL

kardeşlerim size bişi sorcam ben run nutration diye bi marka kullanıyorum suan ve memnunum fiyatı neden bi tık daha ucuz? besin degerleride gayet ideal
  8. M

Öneri 17000 butceye telefon onerisi

tesekür ederim
  9. M

Teşekkür ederim
  10. M

hocam simdi şoyle bi soru sorim o zmn fotograf ve video benim için cok degerli ben iphone mu almalıyım illaki
  11. M

tamamdır teşekkürler
  12. M

teşekkur ediyorum ip11 le kameraları arasında ne kadar fark vardır
  13. M

android tarafında ne onerirsiniz 1680606517 yada onerirmisiniz
  14. M

iphone 11 dusunuyorum ama ekranı beni memnun etmicek telefonda video film izlemeyi seven biriyim kamera benim için nerdeyse herseydir ama ekranda memnun etsin isterim
  15. M

Protein Tozu Lazım Yardımcı Olur Musunuz

e olum olabilirsin eee yani ne anlamam gerekiyo bu protein tozu konusunda yanlış dusundugunu değiştirmiyo
  16. M

182 77 kiloyum ve yag oranımda 11-12 ve kendimi ince hissediyorum Not: ben kaleciyim fitness la ilgiliş bi ugrasım yok 1680604589 protein tozu sana ozel bişi vermiyo sen o protein oranını doğal bi şekilde alsan daha yararlı dogal sekilde alamıyosan protein tozu alıyosun zaten
  17. M

tamam knk haklısın,sadece millete tavsiye verme sen
  18. M

Sinerji.gen den topladığım sistem nasıldır

ben alma derim, klişe olcak ama bu fiyata daha iyisini bulursun
  19. M

brocum sen beni anlamıyon heralde ulan cubuk kraker gibi gozukcekse bu cocuk niye protein tozu kullansın adam 60 kilo 60 60 kiloya kaç kilo kas koyacak azcık bilde konus
  20. M

knk o kiloda kaslı olsa ne olur olmasa ne olur o kiloda emin ol kasın k si gozukmez
Top Bottom