Hocam düşürebilirsen yd 12 çok iyi olur yoksa da o fiyata iphone yok maalesef 12 mini ekranı çok küçük.iphone 11 dusunuyorum ama ekranı beni memnun etmicek telefonda video film izlemeyi seven biriyim
kamera benim için nerdeyse herseydir ama ekranda memnun etsin isterim
android tarafında ne onerirsinizHocam düşürebilirsen yd 12 çok iyi olur yoksa da o fiyata iphone yok maalesef 12 mini ekranı çok küçük.
yada onerirmisinizandroid tarafında ne onerirsiniz
teşekkur ediyorum ip11 le kameraları arasında ne kadar fark vardırS21 FE ve S22(bataryası biraz azdır, ekranı nispeten daha küçük) bakabilirsin. Dynamic Amoled ekranları seni fazlasıyla tatmin eder, samsung s serisi kamerasının da seni üzeceğini sanmıyorum.
tamamdır teşekkürler@şahin doğan biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir, yanlış yönlendirmek istemem.
Ben şahsen android alacak olsam o paralara çıkmam yine de sizin takdiriniz.android tarafında ne onerirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
yada onerirmisiniz
Teşekkür ederimBen şahsen android alacak olsam o paralara çıkmam yine de sizin takdiriniz.
tesekür ederimGün içerisinde tekrar şarj etmek senin için sorun değilse ekran ve kamera olarak mükemmel olan S22'ye yönelmeni öneririm.
Ekranı biraz daha büyük olsun, kamerada çok çok çok az daha kötü olur sıkıntı olmaz dersen S21 FE ama S21 FE'de de batarya iyi değil.
Dizi, film seyretmeyi seven biri için 11 keyif vermez. Özellikle akşamları izlerken pişman olursun.