Hocam öncelikle görüşleriniz için teşekkürler,
Mikrofonlarda patlamalar vs. oluyor ona biraz bişeyler diyenler oldu. Geoguesser günlük oynadığımız bir oyun...
Selamlar,
Konu yasak mı bilmiyorum lütfen yanlışım varsa uyarın. Dün ilk defa yayın açtım daha henüz kameram yok ve mikrofon ekipmanlarım pek iyi değil...
Selamlar hocam,
zorunda mısın bilmiyorum ama apple yeni ürünlerini eylül civarında duyurmuyor muydu belki 18 daha iyi bir model olabilir.
Çünkü eski...
Selamlar hocam arkadaşın aldığı modelin xl olmayan modelini aldım ve kullanıyorum yaklaşık 2 sene olacak. Ayak koyma yeri kesinlikle sağlam değil menteşesi...
Öyle ezbere söyleyebileceğim bir model yok lakin herhangi bir mediamarkt vatan'a girdiğimde çok güzel modellerle karşılaşıyordum. Gidip görsen daha sağlıklı...
Bence şuan m4 air eğer yazılım geliştirme alanında kullanılmayacaksa biraz lüks bir tercih kalıyor. Aynı fiyatlara diğer markaların çok güzel panelli...
Dediğin oyunlar için gayet yeterlidir hocam. Zaten cs ekipmandan bağımsız stabil olsun diye low ayarlarda oynanan bir oyun. Bende ryzen 5 7600 var çoğu...
Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum buradaki ürünlerin sorunlarına vs. ne durumda olduğunu nasıl öğreniyorsunuz? Bir de sıkıntı olması durumunda iade...