Neler Yeni

20.000 TL'ye Telefon Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Merhaba 20.000 TL'ye kadar bütçem var. Bu bütçede sizden telefon önerisi rica ediyorum. Şu anda elimde 4-5 yıla yakın kullandığım Huawei Y7 Prime 2018 telefon mevcut. Artık çok eskidi, bataryası da neredeyse öldü, şarjı su gibi akıyor. Kamera zaten çöp. Evet 5 yıl kullandıktan sonra artık telefon değiştirmem gerektiğini anladım. Normalde 12-15k civarında telefon almayı düşünüyordum ancak almışken iyisinden, beni uzun yıllar götürecek bir telefon alayım diyorum. Bu sebepten bütçeyi 20'ye kadar arttırdım.
telefonda gram oyun oynamıyorum, oynamayı da sevmiyorum, evde PC'de oynuyorum zaten. Fabrikada çalıştığımdan dolayı gün içerisinde telefonda aşırı vakit geçirmiyorum. Müzik dinlerim genelde. Evde de zaten PC'de vakit geçiririm telefona dokunmam, en fazla yatağa uzanıp YouTube, Instagram'da takılırım. 1 haftadır diğer insanların açtığı konulardan telefon bakıyorum ancak bir sürü telefon bir sürü öneri var. Karar veremiyorum. Sürekli biri diğerinden daha iyi veya kötü oluyor ya da bütçe alıp başını gidiyor kafayı yiyeceğim. Bir de kendim konu açayım, kendi isteklerimi yazayım dedim. Zaten ayın 1'inde artık neye karar verdiysem direk gidip alacağım. Şimdi size de telefondan istediğim özellikleri, yaptığım aktiviteleri aşağıya yazıyorum. Bu isteklere göre bir telefon önerisinde bulunursanız çok sevinirim.

Yaptıklarım.
  • Çalışırken müzik dinlemek.
  • YouTube, Instagram, Google, WhatsApp'ta dolaşmak.
  • Bazen fotoğraf. Video çekmek ile hiç işim yok.
  • Sıfır oyun. oyun telefonu istemiyorum.

İstediklerim.
  • Şarjı uzun süre dayansın, hızlı şarj olsun.
  • Telefon beni uzun süreler götürsün. Sürekli yeni telefon alan birisi değilim. Aldığım zaman köküne kadar kullanırım. Elimdeki telefondan da anladığınız gibi.
  • Uzun süre kullansam bile kasma, donma, takılma olmasın. Yağ gibi aksın. Telefonu barbar gibi kullanan biri değilim.
  • Kamerası mümkünse güzel, kaliteli olsun.
  • Ses kalitesi iyi olabilir belki.
İsteklerim abartı istekler mi bilmiyorum. PC olsa az buçuk anlarım ama telefon konusunda marka model, özellikler falan bilmiyorum. Bu doğrultuda telefon önerileriniz varsa çok sevinirim. Herkese iyi günler.
bende s22 var günlük kullanımda şarjı 7 saati çıkarıyor sosyal medya şarkı vb. ama foto videoya geçince biraz hızlı gidiyor şarjı

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Şu konuyu incelemenizi öneririm.
Sar değerinin etkisi bunlar zaten de ben cep telefpnu üzerinden bh kadar yüksek etkileri olduğunu belirten bir kaynak sormuştum burada normal birinşn yazdığı bir yazı var sadece :)

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Qwerty1029384756
Sar değerinin etkisi bunlar zaten de ben cep telefpnu üzerinden bh kadar yüksek etkileri olduğunu belirten bir kaynak sormuştum burada normal birinşn yazdığı bir yazı var sadece :)

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
C.S.
Nothing phone 2a. 18kya Sorunsuz bir model. Kullanıcılar da oldukça memnunlar. Gücünüz yeterse 2 daha iyi olur ama o 28k civarında olduğundan bütçenizi aşıyor.
1. Nesli şu aralar kampanyalı 13kya satılıyor. Kulaklığını da alsanız 15kya işi bitirmiş olursunuz.
Nothing, 2 yılda bir cihaz çıkardığı için telefonları uzun süre güncel kalıyor. Üstelik güncelleme de alıyor.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,756
İsim
Emir
S22 kullanıcısıyım 20k bandında a55 veya s22 alınır.S23 fe falan alınmaz.S22 sarj konusunda çok gömüyorlardı ben 120hz 6saat ekran alıyorum.Bazen 7 bile oluyor.Ortalama 5 saat diyebilirim.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
Merhaba 20.000 TL'ye kadar bütçem var. Bu bütçede sizden telefon önerisi rica ediyorum. Şu anda elimde 4-5 yıla yakın kullandığım Huawei Y7 Prime 2018 telefon mevcut. Artık çok eskidi, bataryası da neredeyse öldü, şarjı su gibi akıyor. Kamera zaten çöp. Evet 5 yıl kullandıktan sonra artık telefon değiştirmem gerektiğini anladım. Normalde 12-15k civarında telefon almayı düşünüyordum ancak almışken iyisinden, beni uzun yıllar götürecek bir telefon alayım diyorum. Bu sebepten bütçeyi 20'ye kadar arttırdım.
telefonda gram oyun oynamıyorum, oynamayı da sevmiyorum, evde PC'de oynuyorum zaten. Fabrikada çalıştığımdan dolayı gün içerisinde telefonda aşırı vakit geçirmiyorum. Müzik dinlerim genelde. Evde de zaten PC'de vakit geçiririm telefona dokunmam, en fazla yatağa uzanıp YouTube, Instagram'da takılırım. 1 haftadır diğer insanların açtığı konulardan telefon bakıyorum ancak bir sürü telefon bir sürü öneri var. Karar veremiyorum. Sürekli biri diğerinden daha iyi veya kötü oluyor ya da bütçe alıp başını gidiyor kafayı yiyeceğim. Bir de kendim konu açayım, kendi isteklerimi yazayım dedim. Zaten ayın 1'inde artık neye karar verdiysem direk gidip alacağım. Şimdi size de telefondan istediğim özellikleri, yaptığım aktiviteleri aşağıya yazıyorum. Bu isteklere göre bir telefon önerisinde bulunursanız çok sevinirim.

Yaptıklarım.

İstediklerim.
  • Telefon beni uzun süreler götürsün. Sürekli yeni telefon alan birisi değilim. Aldığım zaman köküne kadar kullanırım. Elimdeki telefondan da anladığınız gibi.
  • Uzun süre kullansam bile kasma, donma, takılma olmasın. Yağ gibi aksın. Telefonu barbar gibi kullanan biri değilim.
İsteklerim abartı istekler mi bilmiyorum. PC olsa az buçuk anlarım ama telefon konusunda marka model, özellikler falan bilmiyorum. Bu doğrultuda telefon önerileriniz varsa çok sevinirim. Herkese iyi günler.
Poco F6.

ScineLy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Enes Bucak
Redmi note 13 pro bulabilirsen 16/512 yada en kötü 12/256 yd telefoncularda bolca var. Yaklaşık 13 kya bulunabilir. Imei sorununda çözersin. 1k ya . Ekranda koruyucu taktir camdan olan iyi bir koruyucu ekran. Bide iyi bir kılıf al sana 16kya mis gibi telefon
Önerin için teşekkürler ama kesinlikle sıfır telefon almak istiyorum. 2. el, mail falan uğraşmak istemiyorum ki hem zamanım yok hem de bir garantisi yok.

Diğer arkadaşlara da cevapları için teşekkür ediyorum. Toplu bir cevap vermek gerekirse, önerilerinize baktığım zaman a55 için kötü diyorlar, ne için dediklerini bilmiyorum tabi. s23fe yada honor 200 fiyatlarına bakıyorum akakçe'den. Evet bütçemi bir tık aşıyor ama iyi olacaksa 1-2k belki 3k fazla verebilirim. Eğer verirsem de sizce s23fe'mi mantıklı gelir yoksa honor 200. Çünkü fiyatları aynı gibi.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Kadir

Yaptıklarım.

İstediklerim.
honor 200 öneririm mükemmel telefon abime aldık 120 hz ekranı olsun amoled ekranı olsun 7 gen 3 işlemcisi olsun mükemmel bir telefon kamerasına verdiğimiz fiyat karşılığında bayıldık kesinlikle öneririm 100 watt ultra hızlı şarzı ile 25 dakika da full şarz oluyor

ScineLy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Enes Bucak
honor 200 öneririm mükemmel telefon abime aldık 120 hz ekranı olsun amoled ekranı olsun 7 gen 3 işlemcisi olsun mükemmel bir telefon kamerasına verdiğimiz fiyat karşılığında bayıldık kesinlikle öneririm 100 watt ultra hızlı şarzı ile 25 dakika da full şarz oluyor
Hocam peki şarjı kaç saat dayanıyor bir bilginiz var mı? Ayrıca yanlış anlamayın honor markasını ilk defa duyuyorum. Samsung daha bilindik normal olarak. Bir sıkıntı çıkarmaz mı.

Top Bottom