S24 kullaniyorum iki cihazında işlemcisi çok iyi fakat malum Exynos olduğu için ısınıyor bir tık pil konusunda ikiside benzer sonuçlar aliyor arkadaşımda...
En iyi ihtimalle görüntü kablosundan kaynaklıdır fakat ekran yansıtmazkende varsa panel bozulmuştur geçmiş olsun veya güç kablosundan kaynaklıdır benim...
İstersen instagramima gel bakalim kalite düşmesi var mı S24 kullaniyorum o muhabbetler eskide kaldı kanka orta segment cihazlarda bahsettigin durum belki...
15t pro luk bütçeniz varsa ben size net şekilde s25 öneririm çünkü cihaz daha stabil ve hiç değilse samsung kalitesi var xiaomi’de 17 serisi harici pek...
Parçatı satın alıp değiştirebilirsiniz isterseniz tabi bilgisayar sökmeden anliyorsaniz aksi taktirde alıp tamirciye taktırabilirsiniz fazla pahalı bir...
Kimlik yenileme işlemin çok yeni (1 hafta) olduğu için bankacılık altyapılarının kullandığı sorgulama servislerinde verilerin tam oturmamış olması ihtimali...
Bende böyle düşünüyorum fakat verilerim tamamen aynı sadece kimliğin seri numarası değişti adresim falanda değişmedi yani ama her gün girdiğimde ısrarla...