S24 kullaniyorum iki cihazında işlemcisi çok iyi fakat malum Exynos olduğu için ısınıyor bir tık pil konusunda ikiside benzer sonuçlar aliyor arkadaşımda var pek farkı yok pil tarafında ve S25FE hiç premium hissettirmiyor bunun bilincindede ol
1770047063
Ayrica kamera olarak aynı olsalar bile FE...
En iyi ihtimalle görüntü kablosundan kaynaklıdır fakat ekran yansıtmazkende varsa panel bozulmuştur geçmiş olsun veya güç kablosundan kaynaklıdır benim lenovo ekranımdada güç kablosu nedenli böyle şeyler çıkıyordu güç kablosunu değişince düzeldi eğer güç kablon bozuksa hertzi düşürürsen düzelir...
İstersen instagramima gel bakalim kalite düşmesi var mı S24 kullaniyorum o muhabbetler eskide kaldı kanka orta segment cihazlarda bahsettigin durum belki olabilir.
1769882965
Rica ederim ne demek S25 olmazsa S24 Plus bakabilirsiniz tek eksisi işlemcisi Exynos ama o da çok etkilemez gibi.
15t pro luk bütçeniz varsa ben size net şekilde s25 öneririm çünkü cihaz daha stabil ve hiç değilse samsung kalitesi var xiaomi’de 17 serisi harici pek önermem açıkçası 17 serisi en stabil model bence onun dışında xiaominin kamera çekimleri diğer markalara göre daha zayıf kalıyor ben şahsen s24...
Parçatı satın alıp değiştirebilirsiniz isterseniz tabi bilgisayar sökmeden anliyorsaniz aksi taktirde alıp tamirciye taktırabilirsiniz fazla pahalı bir parça değil.
Bende böyle düşünüyorum fakat verilerim tamamen aynı sadece kimliğin seri numarası değişti adresim falanda değişmedi yani ama her gün girdiğimde ısrarla hata veriyor.
Tosla kartım bulunmaktadır ve kartımın içerisinde yüklü miktarda param vardır. Kartımı onaylatmak için Tosla uygulaması üzerinden kimlik doğrulama sürecini başlattım. Kimlik bilgilerimi eksiksiz şekilde girdim, sistem tarafından bilgilerim onaylandı ve adres doğrulamam da başarılı bir şekilde...