Arama sonuçları: *

1. Bekir Küllac

Yardım Exynos 2400 vs Snapdragon Gen 1 Performans Kaybı

Tamamdır boşverin sıkıntı yok
  2. Bekir Küllac

Perf z deki sıcaklık izleme ayarımı 1732297974 Aman boşverin hocam uğraşmıyalım daha oyun severlerine daha iyi deneyim sunmak için optimizasyon yapmıyan bir oyun yüzünden telefondan soğuyacaktım sildim gitti
  3. Bekir Küllac

Ayarları bulamadım sadece ama o boosterı ysptım şu ısı ayarları nerde hocam
  4. Bekir Küllac

Çok teşekkür ederim sonunda be ısındığı için performans kesiyor cihaz Allah razı olsun hocam
  5. Bekir Küllac

Hocamlar size sorundan bahsediyim şimdi ben yaklaşık 1 ay öncesine kadar S22 bir cihaz kullanıyordum batarya hariç memnundum ve S24 cihaza geçtim fakat S22 cihazımla 1 ay önce 2 farklı oyunda yaptıpım testlerde daha yüksek FPS alırken bu oyunlar Car Parking 2 ve Apex Racing ikisindede 100-120...
  6. Bekir Küllac

Yardım Türktelekom Kampanyalı Tarife

Tamamdır sağolasın
  7. Bekir Küllac

Yardım Türktelekom Kampanyalı Tarife

Türktelekom bana uygulama üzerinden kampanyalı tarife sunmuş eğer ona geçersem tarife değişikliği nedeniyle ek bir ücret talep edilir mi?
  8. Bekir Küllac

Laptopu Garantiye Götürünce Yeni Laptopla Değişmesini İsteyebilir Miyim??

ben türkiyedeki kanuna göre konuşuyorum hocam kendi aklımdan çizdiklerime göre değil
  9. Bekir Küllac

teknik servis olman dogru bilgiyi verebilecegin anlamına gelmiyor eğer cihaz servise gönderilip tamir edildikten sonra tekrar arıza verirse müşteriye değişim hakkı doğuyor bunudamı biz söyleyelim sen sadece servissin bence ne yetkili ne tekniksin :D
  10. Bekir Küllac

hayır böyle bir şey yok tamir edilirse diye bir durum yok değişimini istiyebiliyor ve ek olarak onarım yapılmasını istemediğini belirtmesi gerekiyor ve şikayetlerini bir kağıda yazması gerekiyor bende S22 cihazımın kamerası bozuldu garantiye yolladım hiçbirşekilde tamir istemedim değişim istedim...
  11. Bekir Küllac

Yardım Yurtiçi Kargo Saat 18:00 dan sonra arabayı bitirmek için dağıtıma devam ediyormu

banada eskiden geliyordu o insiyatifine kalmış kargocunun fazla mesai fazla para demek o yüzden yapmıştır yoksa kapanıyor ama anlamadıgım şey neden mesai dolmadan 30dk önce bitirdi ve benim alt mahallemdeydi 1dk lik mesafe vardı gelipte vermedi anlamıyorum ya
  12. Bekir Küllac

Yardım Yurtiçi Kargo Saat 18:00 dan sonra arabayı bitirmek için dağıtıma devam ediyormu

kapanmıştır büyük ihtimalle 18:00 mesai bitişi araçları yarın için yüklüyolardır belki saatte gec suan hic gitmeye değmez gitti boşuna verilerim silinicekler yapacak bişey yok her olanda hayır vardır moralim bozuldu biraz çok beklentiye girmiştim
  13. Bekir Küllac

görüştüm hocam yarına diyorlar illa 1 aydır telefonsuz kaldıgım yetmezmiş gibi bide bunu yaşıyorum
  14. Bekir Küllac

hocam yarın okulda işim var böyle bir lüksüm yok dağıtan kurye 20 dakika olmasına rağmen mesai bitimine bizi getirmeden bırakıyor gerçekten yaptıkları büyük adilik ben samsung clouda erişemiyorum S22 cihazımı garantiye yolladım bozuk oldugu için ve cihaz onlarda ve kapatıldı cihaz bana s24...
  15. Bekir Küllac

getirmeyeceklerini söylediler benim yeni telefonum gelicekti ve samsung cloud sürem yarın 13 te bitiyor yaptıkları iş yüzünden zararlı çıkan biz oluyoruz 9 saatte bir kere bile buraya uğramamışlar yaptıkları işe bak 1731941897 gerçekten çok fena sövesim varda kendimi tutuyorum yaptıkları iş iş...
  16. Bekir Küllac

Sabah saat 09:35 de dağıtıma çıkan kargom mesai bitişi gelmesine rağmen hala elime ulaşmadı saat 18:00 dan sonra kargocu dağıtıma devam eder mi? araçtaki kargoları bitirmek için.
  17. Bekir Küllac

Mavi Ekran Yeni Aldığım bilgisayarım çöküyor

kapat onlar dediyse dogrudur hocam
  18. Bekir Küllac

Çözüldü✓ 144hz Monitörüm 60hz kaldı

rica ederim ne demek :D
  19. Bekir Küllac

Android Samsung DeX için Type-C - HDMI Kablo İşe Yarar mı?

kablo bozuktur veya çözünürlükteki verdiği hz değeri yüzünden olmuştur ayarlarda ayarlama kısmı var
Top Bottom