Arama sonuçları: *

1. Bekir Küllac

S24 mü yoksa s25 fe mi almalıyım çok acil

Rica ederim ne demek...
  2. Bekir Küllac

S24 mü yoksa s25 fe mi almalıyım çok acil

S24 kullaniyorum iki cihazında işlemcisi çok iyi fakat malum Exynos olduğu için ısınıyor bir tık pil konusunda ikiside benzer sonuçlar aliyor arkadaşımda var pek farkı yok pil tarafında ve S25FE hiç premium hissettirmiyor bunun bilincindede ol 1770047063 Ayrica kamera olarak aynı olsalar bile FE...
  3. Bekir Küllac

Çözüldü✓ OYUNDA NUMARAMI BULDULAR TEHDİT EDİLDİM

Tazminant davası aç ve parayı çatır çutur ye.
  4. Bekir Küllac

MONİTÖRÜN ALTINDA BEYAZ ŞERİT ÇIKTI

Rica ederim duruma göre gidişatı bildirirsiniz.
  5. Bekir Küllac

Yardım Beyaz mouse sarardı çözümü var mı?

Bir pamuga aseton dökün az miktarda ve üstünde fazla saklamadan silin.
  6. Bekir Küllac

MONİTÖRÜN ALTINDA BEYAZ ŞERİT ÇIKTI

En iyi ihtimalle görüntü kablosundan kaynaklıdır fakat ekran yansıtmazkende varsa panel bozulmuştur geçmiş olsun veya güç kablosundan kaynaklıdır benim lenovo ekranımdada güç kablosu nedenli böyle şeyler çıkıyordu güç kablosunu değişince düzeldi eğer güç kablon bozuksa hertzi düşürürsen düzelir...
  7. Bekir Küllac

16E mi T15 PRO mu arada kaldım

İstersen instagramima gel bakalim kalite düşmesi var mı S24 kullaniyorum o muhabbetler eskide kaldı kanka orta segment cihazlarda bahsettigin durum belki olabilir. 1769882965 Rica ederim ne demek S25 olmazsa S24 Plus bakabilirsiniz tek eksisi işlemcisi Exynos ama o da çok etkilemez gibi.
  8. Bekir Küllac

16E mi T15 PRO mu arada kaldım

15t pro luk bütçeniz varsa ben size net şekilde s25 öneririm çünkü cihaz daha stabil ve hiç değilse samsung kalitesi var xiaomi’de 17 serisi harici pek önermem açıkçası 17 serisi en stabil model bence onun dışında xiaominin kamera çekimleri diğer markalara göre daha zayıf kalıyor ben şahsen s24...
  9. Bekir Küllac

Acer Nitro 5 Touchpad Soyulması

Bilgisayarınızın model koduna göre internette aratın.
  10. Bekir Küllac

Tosla Kartımda Adres Hatası Alıyorum

Tamamdır yardiminiz için çok teşekkür ederim iyi günler dilerim.
  11. Bekir Küllac

Parçatı satın alıp değiştirebilirsiniz isterseniz tabi bilgisayar sökmeden anliyorsaniz aksi taktirde alıp tamirciye taktırabilirsiniz fazla pahalı bir parça değil.
  12. Bekir Küllac

Bende böyle düşünüyorum fakat verilerim tamamen aynı sadece kimliğin seri numarası değişti adresim falanda değişmedi yani ama her gün girdiğimde ısrarla hata veriyor.
  13. Bekir Küllac

Tosla kartım bulunmaktadır ve kartımın içerisinde yüklü miktarda param vardır. Kartımı onaylatmak için Tosla uygulaması üzerinden kimlik doğrulama sürecini başlattım. Kimlik bilgilerimi eksiksiz şekilde girdim, sistem tarafından bilgilerim onaylandı ve adres doğrulamam da başarılı bir şekilde...
  14. Bekir Küllac

Garantiye girer bendede ayni cihaz var böyle birsey yasamadim ama garantiye girer.
  15. Bekir Küllac

Android S24 EUX One UI 7 den TUR a geçme

Gelmedi eski sürüme döndüm 6.1 e güncelleme geldi :D
  16. Bekir Küllac

Android S24 EUX One UI 7 den TUR a geçme

S24 cihazıma EUX rom One UI 7 kurdum bugün Türkiyeye yayınlamışlar güncellemeyi benim CSC hala TUR ama güncelleme gelmedi Türkiye güncellemesini almam için napmam lazım lütfen yardımcı olun?
  17. Bekir Küllac

Yardım Exynos 2400 vs Snapdragon Gen 1 Performans Kaybı

Tamamdır boşverin sıkıntı yok
  18. Bekir Küllac

Perf z deki sıcaklık izleme ayarımı 1732297974 Aman boşverin hocam uğraşmıyalım daha oyun severlerine daha iyi deneyim sunmak için optimizasyon yapmıyan bir oyun yüzünden telefondan soğuyacaktım sildim gitti
  19. Bekir Küllac

Ayarları bulamadım sadece ama o boosterı ysptım şu ısı ayarları nerde hocam
  20. Bekir Küllac

Çok teşekkür ederim sonunda be ısındığı için performans kesiyor cihaz Allah razı olsun hocam
Geri